.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Mn Speshen otgovori mi trq

Начи с моита приателка в понеделник го напраихме за втори път(тва ми беше изненадата за рд-то ма както и да е ) значи почнахме да го правим и бехме в спалнята на наще и по едно време само станах да светна лампата за малко и начи аз по краката имах крав и тя имаше супер мн това нормално ли е за 2ри път като кажем сащо че парвиа пат имаше само по презарватива и супер мн са претиснихме и 2та плс кажете!!!

Нормално е

боя за обувки
    Guest
    мамка му и при мен беше точно така о.О

Абе незнам ама мн са исплашихме и 2та да го еа...а това ся при третия път ще го има ли ?? смисал ще има ли някви проблеми

Мисля че не
    Аз и при втория нямах

Супер фен
    Spokoino,normalno e purvite nqkolko puti da ima kruv,po natam neshtata shte se opravqt

Guest
    Аз първия път нямах

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Spokoino,normalno e purvite nqkolko puti da ima kruv,po natam neshtata shte se opravqt
    По натам и черва ше почне да има...

Guest

Re: Mn Speshen otgovori mi trq

Цитирай Първоначално написано от stoilov
    (тва ми беше изненадата за рд-то ма както и да е )
    Лелелел.Кви сте ми интересни като почнете че това било изненадата за РД и не го виждам за първи път.

Супер фен
    Град
    sofiq
    mi spored men ne e normalno neznam pri men ne be6e taka no vseki 4ovek e razli4en i ne iskam da te pla6a

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

споко мен, ама е хубаво да четеш литература по този въпрос преди да го ръгаш на някое момиче.

zomg
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    По натам и черва ше почне да има...
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Умнияя-Дъ Ретърн!
    Guest
    Кръв от теб или кръв от нея? да не би да си се бръснал и да си си резнал некоя част и да е кръвнало

При всяко момиче е различно. Няма защо да се притесняваш. Напълно нормално е. Може би просто предния път ципата не е била разкъсана напълно и сега се е разкъсала. Кръвта може да е от това.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

кОФти се е получило

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    нормално е .... но щом като е имало кръв начи момичето го е боляло предполагам ... както и да е

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първите 3-4 месеца от сексуалният ми живот не кървях.И се случи за първи път тогава-цялата бях в кръв-краката ми,чаршафът,презервативът. осле и до тоалетната ходих и тя се напълни цялата в кръв.Сложих си лед на коремчето,но все пак докато се прибера в къщи всичко беше плувнало в кръв.Следващият път(след около седмица) пак имаше кръв,но по-малко.Много се притесних и попитах гинекологът си.Та той каза,че първата година от сексуалният живот на 1 момиче е напълно нормално,но кървенето трябва да спре до 24 часа.В противен случай да отиде на лекар-за да не е нещо кръвоизлив.Споко пич-нрмално е.

Фен
    Град
    МИЛАН FOREVER !!!
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    нормално е .... но щом като е имало кръв начи момичето го е боляло предполагам ... както и да е

Със сигорност

Фен
    Град
    BlackWorld
    СигОрно,да...извинявайте,че флуудя, обаче това "сигорно" и производните му,ако го видя още веднъж и ...
    Така,де...ядосах се малко
    Иначе по темата-зависи от момичето, но е нормално да...
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

interhalogen
    Guest

pneumonosis

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Първите 3-4 месеца от сексуалният ми живот не кървях.И се случи за първи път тогава-цялата бях в кръв-краката ми,чаршафът,презервативът. осле и до тоалетната ходих и тя се напълни цялата в кръв.Сложих си лед на коремчето,но все пак докато се прибера в къщи всичко беше плувнало в кръв.Следващият път(след около седмица) пак имаше кръв,но по-малко.Много се притесних и попитах гинекологът си.Та той каза,че първата година от сексуалният живот на 1 момиче е напълно нормално,но кървенето трябва да спре до 24 часа.В противен случай да отиде на лекар-за да не е нещо кръвоизлив.Споко пич-нрмално е.

hambergite
    Guest

haloalkane

Guzlqk
    Guest
    4ukai 4ukai golem da porasne6. MRAZQ PEDLAITE, UMRETE SI4KI PEDALI PEDALI PEDLAI! (tva nz kvo be6e)

~Guzlqk4life

carbonitriding
    Guest

deme

Град
    Sliven
    Tova e napalno normalno..dokato se razkasa himena taka shte e.Prosto badipo vnimatelen kam neq

Супер фен
    Град
    Венера
    Ч.Р.Д. На патерици
    хахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си