- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Одобрявате ли тази връзка ..!?
Значи аз съм на 15, a той на 22 ..мн ме обича аз също..та въпроса ми е според мен възможна ли е тази връзка :/ Какво мислите
защо да не я удобряваме,..та нима годините са най важни ?
не е ли по важно дали тази любов е истинска.?
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
?????????
Alkohola vodel do bavna smurt...a koi e kazal 4e burzam ?!?!
http://img180.imageshack.us/img180/1...r181880ea8.gif
Аз съм на 22.
Бих бил с 15 годишно момиченце само ако съм тип "не-мога-да-си-хвана-гадже-каквото-искам-и-затова-се-влюбвам-във-всичко-което-ме-хареса".
Надявам се ме разбра.
Еми да.. разликата не е чак толкоз голяма![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
mi edinstveno fakta 4e lubovta mu moje da e cirk moje da te pritesnqva.....Az li4no hodih s 20 godi6en i toi se durje6e adski milo i vlubeno. No v edin prekrasen den razbrah 4e sum mu prosto simpati4na ii 4e nai- veroqtnata pri4ina, poradi koqto e s men e sexa
И аз съм на т'ва мнение.Пък и не сме ние хората,които да одобряваме връзката ви.Няма кой да ви съди.BE HAPPY!Първоначално написано от ninsy
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
И аз неодобрявам (мое си мнение)
7 години не са чак толкова много така ли ?Първоначално написано от iliqnfenka
![]()
!!!Неграмотен СъМ!!!
http://vbox7.com/play:d386e3f1
Една съученичка е в подобна възрастова разлика с гаджето си.Обаче са си щастливи и много се обичат.Нищо лошо няма ;]
хъхъ..
хмм...., ако любовта ви не е "цирк" одобрявам)
хах...аз за разлика от 9 години нищо не бих казала, тъй че)...по-малко представления ти пожелавам
)
Щом се обичате изобщо не трябва да те вълнува мнението на останалите.
Защо питаш нас?За любовта граници няма.Годините според мен не пречат.Щом се обичате...не виждам проблем...
Ами ако наистина се обичате нищо не може да ви попречи това че е по голям нз кво значи ама ти си знаеш наи добре
Shtom se obichate problem0 e nikAF!
бахти тва май е няква мода 15 год с мом4ета на по 22 ,за нас нищо неостана ве аз съм на 16 и си4ки мой сръснички от класовете и от квартала ходят с някви на по 25-26 ...иначе споко поне са щастливи с приятелите си ..одобрявам
За любовта няма граници,нали знаеш.Ако си се обичате - няма проблеми...
Защо не ...![]()
Господи ... Научи ме да не искам непостижимото ... И да не плача за непоправимото ...
Какво значение има дали я одобрявам или не?Нали сте заедно?
Разликата е голяма, но не виждам нищо лошо, ако се обичате истински.
Не сме ние хората, които трябва да ти казваме дали да си с един човек, или не. Ако наистина се обичате, няма проблем да сте заедно.
За мен лично ртази разлика при тази възраст много скоро ще окаже влиянието си, но това е лично мнение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
еми ако наистина се обичате а той не с теб само за да поразнообрази малко с малко свежа плът или пък за едната
одобрявам
Става![]()