.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    То ние и да одобряваме и да не одобряваме то си е до твоята глава.Дори и да кажем,че няма нищо лошо в това,когато лошото дойде ще опре до твоята глава..така,че мисли преди да е станало късно.Аз лично съм против.

м до ся сам била свидетел на няколко такива връзки- накрая всичко се разпада зарди секса. ако възнамерваш да продължиш с него ти пожелавам да си изключение и да сте щастливи.

Защо да не е възможна, щом се обичате? Какво толкова като има по-голяма разлика във годините ви. Да не ти пука от това! Щом го обичаш, той теб също, нищо да не те бърка.
    Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"

Голям фен
    А какви сме ние,за да ти одобряваме връзката?Но все пак,защо не!За любовта няма граници.Ако си 100% сигурна,че те обича и не е с теб за друго няма нищо лошо,обичайте си се
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Ако я удобря кфо? Ш' ми дадеш ли златен медал, грамота, плочка и Тн>?

Баси ...
    ...... ходи питай мама и тати , може пък те да са мноооооооооо съгласи и да ви оженят на другата вечер ......

..... ма с правата лопата и кирката

П.п. Забравих свещеника [-o<

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Имам приятелка, която има 14 години разлика с нейния и са вече от почти година и половина заедно. И човека всичко дава за нея, толкова я обича. Обаче тя е пълнолетна и т.н. Разликата във възрастта не ме притеснява, независимо колко е, стига и двамата да са над 18, че иначе граничи с педофилия.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако се разбирате и наистина обичате-да!

Цитирай Първоначално написано от Coolguy
    Аз съм на 22.

Бих бил с 15 годишно момиченце само ако съм тип "не-мога-да-си-хвана-гадже-каквото-искам-и-затова-се-влюбвам-във-всичко-което-ме-хареса".

Надявам се ме разбра.
    Подкрепям
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Re: Одобрявате ли тази връзка ..!?

Цитирай Първоначално написано от Kaj37e m1
    Значи аз съм на 15, a той на 22 ..мн ме обича аз също..та въпроса ми е според мен възможна ли е тази връзка :/ Какво мислите
    няма нищо лошо, щом се обичате - живи и здрави
    На който му се убива време...

Guest
    еми зависи, ти си преценяваш.
    Аз като бях на 15 ходих с 23 годишен , ама заради моята си глупот скъсах с него

Повече от фен
    NE!Prekaleno mnogo sa spored men.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Az ne vijdam kakvo zna4enie ima dali udobrqvame tazi vryzka Izobshto kakvo zna4enie ima dali drugite q udobrqvat?Sled kato se obi4ate i ste shtastlivi zaedno tova ne trqbva da ti e problem.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    po princip nqmam protiv takiva vrazki. no li4no za sebe si ne gi razbiram, ne bih zapo4nala takava ( imala sam vazmojnost ) prosto mislq 4e pati6tata vi 6te se razdelqt. no tova e strogo individualknop i zavisi ot vas
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Повече от фен Аватара на nellllly
    и нима при "да" или "не" от наща страна, ти ще промениш собственото си мнение?! Накрая гласовете ли ще броиш?! щом се обичате взимайте се, да не ви пука за годините... не бяха години, не бе височина... не това е критерият за стабилна връзка.
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Guest
    Takiva vruzki sa dosta bezsmisleni. realno poglednato kakvo ob6to mogat da imat 22 godi6en muj i 15 godi6no momi4ence? suvsem razli4no mislene naglasa opit interesi....misli realno ti o6te hodi6 na u4ili6te interesuva6 se ot nqkakvi suvsem tvoi si detski ne6ta a toi ve4e eventualno hodi na rabota jivee sam i izob6to sam si se griji za sebe si i za jivota si. da 7 godini ne e golqma razlika no to4no v tazi vuzrast e mnogo.

Аз одобрявам.С моя имаме 5 години разлика,а то къде са 5 тама са и 7 ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Желая ви много щастие и любов!!!
    Няма нищо по-важно от това вие двамата да сте щастливи,а това какво ще говорят другите, които не ви одобряват си е само техен проблем...не бива да им обръщате внимание, защото все пак това е вашият живот и вашата любов.
    Обичкам си те Слънчо!!!

ако я има любовта...защо не? \/

шо да не стига да знаеш, че найстина те обича и не е с теб само заради секса
    ~!1912!~

Някой каза, че 7 години не са толкова много. Да! Не са много, ако тя е на 30, а той на 37, например. Обаче тя е още дете, а той може да се каже, че е мъж. И още нещо... момиче, какво се захващаш с тоя батко(или може би чичко ). Имаш още мн да изживееш, да опиташ още много нови и интересни неща за теб, през които той вече е минал... не си пропилявай едни от най-хубавите години с толкова голямо момче

Голям фен Аватара на Ice
    Любовта граници няма! Горе главата, щом се обичате се взимаите
    Everything happens for a reason..

Ако си сигурна в любовта му и всичко в ок,
    няма проблеми

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    защо да не я удобряваме,..та нима годините са най важни ?
    не е ли по важно дали тази любов е истинска.?

подкрепям ninsy =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си