- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- strah me e
hora pls pomognete mi........v na4aloto na sedmicata pravih sex s priqtelq mi...i kato svar6i go karam da se prazni otvanka..ni6to 4e go pravim s prezervativ...no kato poglednah posle prezervativa mu be6e malko smaknat na dolu... samnqvam se da e stanal gafa no vse pak si me e strah....imam vsi4ki priznaci 4e 6te mi doide ii nzpls pomognete mi..moje da izglejdam tapa i sme6na no nz..o6te sam na4inae6ta
![]()
Koga tr da ti doide?
Ni6to ti nqma \/
Dr pat mu kaji da si vdigne prezervativa po-nagore![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Burkai s dvata prusta i vadi bebe 4e da ne stane gafo yeah yeah kupon maina! A seriozno, trqbva da 4aka6...
~Guzlqk4life
kakvo da 4akam da mi doide ili bebeПървоначално написано от Guzlqk
![]()
Първоначално написано от mimozkata
emi tezi dni..nai-kasno drugata sedmica
Ako ne ti doide do 9 meseca i korema ti se podue lo6o, ne si kupuvai aktiviq a otidi pri go6o brasnarq. Toi ke go iztegli samo za 2 leva![]()
~Guzlqk4life
Първоначално написано от BlOOdE_RaYnE
pls kaji mi sigurna li si 4e e taka..6toto me e adski strah![]()
Първоначално написано от Guzlqk
haha razbi me
![]()
![]()
Ami shtom sega shte ti idva mislq 4e nqma problem.V smisal ne si bila v ovulaciq.No ako ti zakasnee s okolo 5dni nai dobre si napravi test.A ti za parvi pat li go pravi?
ami da mislq,4e nqma pr \Първоначално написано от Анонимко
/
pak ako ne mi vqrva6 vzemi si test4e![]()
Първоначално написано от mimozkata
emi ne...no imalo e pati v koito se e izprazval v mene i pak ni6to mi nqma![]()
xaxa zabaven si...selqkПървоначално написано от Guzlqk
Ami qvno ne si bila v ovulaciq.Nqma strashno.Mislq 4e vsichko e normalnoПървоначално написано от Анонимко
Ne obijdai pi4a krivo gost mirizlivo ke tu pusneme kateri4kite! E takova kato tebe marno razgoneno pedal4e da ne govori za mene ke te psuvam do dupka mendil sme6en~Uvajavai selo (ne sum ot selo ma s akcent govorime) uvajavai i maika si i mene 4e nie sme te praili!
~Guzlqk4life
xexeex ne sam mom4e ama aide...ne mi se zanimava s takiva kato tebeПървоначално написано от Guzlqk
![]()
a 4 5 dena sled cikyl v ovulacia li si?
Първоначално написано от Анонимко
na men teparva trebva da mi doide...
ne ne vaprosa mi ne beshe glavno kam teb izvinqvam se ne sam poqsnila..pitah dali jenata e v ovulacia 4 5 dena sled cikyl...
mi macka ako iska6 za po-sifurno si napravi test za bremennost ako se sumnqva6i uspeh dano ti nqma ni6ty
И на теб нищо ти няма, не си бременна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Nishto ti NQMA SPOko![]()
Mersi na vsi4ki, s izklu4enie na tiq deto priemat vsi4ko za podigravka![]()