.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Porednata tapa tema

offf 6te bada kratka Xaresvam edno mom4e i nai dobrata fr iska da se zapoznae s nego . No az i kazax 4e ako toi q vidi 6a se vlubi v neq i taka tq mi se rasardi I kaza na po4ti vsi4ki 4e sam egoistka i t.n. sigorno i na nego 6te kaje za6toto my ima skype!!! Znam 4e i vie 6te pomislite 4e sam egoistka no daite savet molq vi se [-o<

Re: Porednata tapa tema

Цитирай Първоначално написано от beb4ety
    offf 6te bada kratka Xaresvam edno mom4e i nai dobrata fr iska da se zapoznae s nego . No az i kazax 4e ako toi q vidi 6a se vlubi v neq i taka tq mi se rasardi I kaza na po4ti vsi4ki 4e sam egoistka i t.n. sigorno i na nego 6te kaje za6toto my ima skype!!! Znam 4e i vie 6te pomislite 4e sam egoistka no daite savet molq vi se [-o<
    Защо да си егоитка?
    Чакай малко де..онази нали УЖ ти е бест френд?За какъв дявол се сърди че не Я ЗАПОЗНАВАШ с момчето ПО КОЕТО СИ ПАДАШ ТИ?!?
    Виж мила,тая не ти е никаква най-добра приятелка,след като иска да ти вземе мъжа под носа , при това ти да й помогнеш..
    Аз ако го видя че така става,на пук на онази ще направя вс възможно момчето да е с мен.
    А й ако той си пада по теб,защо да се влюбва в онази?!

Твой си е избора - дали да се бориш за момчето си!
    - дали да и теглиш майната на " най-добрата си приятелка"
    - дали да се оттеглиш и да ги оставиш да са заедно.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Говори така за теб,а ти си мислиш,че ти е най-добрата фр... Я пак си помисли.
    Не,не си егоистка,просто си го пазиш.Сигуно и аз така щях да постъпя,ако приятелят ми беше много хубав.
    А ако каже на приятелят ти значи,с извинение е много тъпа !
    Според мен не трябва да ги запознаваш,поне за сега.Но ти трябва да си решиш какво да правиш... Успех !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    О напълно те разбирам
    Аз харесвах едно момче и една фр му взела скайпа и се запознала с него ,че даже излизали 1-2 пъти и тя разбира се ми каза всичко,ама аз и бях бясна .
    И то момичето ми вика спокойно бе спокойно,ама аз някфа бях супер бясна и вкрайна сметка излезе,че тя наистина не го харесва ми само ей тъй си излизат и си говорят.

Така чееееееееее аз мисли,че ако тя наистина ти е добра фр няма да му каже нищо такова ,спокойно....даже може да я помолиш там да му говори за тебе ала бала

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Porednata tapa tema

Взимай го докато е време.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Там, където е сърцето...
    А защо тя толкова иска да се запознае с момчето, което ти харесваш
    Ти не си егоистка, а тя не ти е най-добра приятелка щом постъпва така. Можела е да те разбере а какво прави... Все пак сама можеш да прецениш какво да правиш, но с такава приятелка не ти трябват врагове...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

ami...nz ve4e e toi ne e znae kolko xubav no az go xaresvam i ne e nein tip no toi ako se vlubi v neq a tq ne !!off..nz mersi za savetite malo pone mi olekna

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не не си егоистка.Приятелката ти се държи като лапе.
    Бори се за това момче.

Кажи,че приятелката ти е егоистка,не ти,тя иска да се запознае с него и тя не показва толеранстност не ти.
    нямам повод да сънувам....

Guest
    Да, наистина звучиш като егоистка.

NE mi go kazva6 samo ti...vsi4ki po skype mi go povtarqt

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Най-много мразя такива "приятелки"!Единственото, което можеш да направиш, е да не я оставяш да те го вземе!

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

mersi mn za savetite

Guest
    Бъди с малко по-ниско самочувствие става ли. Въпреки това мисля, че е твоя работа дали ще й позволиш да го види или не. Но все пак защо пък трябва да го криеш от нея, тя наистина ли е по-красива от теб, та толкова се страхуваш да не ти го открадне?

При мен беше същото. "Най- бест" приятелката ми искаше да се запознае с момчето , което аз харесвам.Много тъпо.И защо ти да си егоистката?Тя неможе да ти се води най - добре приятелка , щом иска да ти вземе момчето , иска да се запознае с него , при положения , че знае , че ти си падаш по него.Много глупово постъпва.Ти пък какво й се даваш?Отиваш при момчето и се запознавате.Ако той харсва теб - няма да се интересува от друга , така че действай.Не му мисли много много. Успех

nie se poznavame !!

хехе и сега само трябва да действаш! Успехче ама ти не си егоистка а тя не е добра приятелка щом така се държи

Нека той избере Ако избере приятелката ти не си заслужава и споко не си егоистка и аз съм изпадала в такива ситуации

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    Първо(1)тя не ти е никава добра приятелка, ка моли "най-добра". Второ(2) изобщо да не и се впрягаш - егоистката е тя в случая. Трето(3)Защо си мислиш пък,че щом я види ще се влюби в нея. Извинявай, ама ако той се влюби в такава като нея - го отписвай направо. Замисли се върху това последното...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Приятелката ти се сърди за глупости.Като не искаш-ми няма да я запознаеш с момчето, това си ти е право.тя като е толкова навита да отиде сама да се запознае.Не виждам нищо егоистично в постъпката ти
    хъхъ..

Запознай ги -нищо лошо. Е,сега,ако иска нещо друго...просто не ти е най-добра приятелка (:

Ми направете тройка.

Всъщност не я запознавай с него. И не и се вързвай на глупостите. И гледай по-бързо да го хванеш в ръцете си, за да намалее значително шанса да се влюби в друга.

za troika e dobra ideq

za troika e dobra ideq

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ot tazi situaciq moje6 edinstveno da si napravi6 izvoda 4e tova ve4e ne ti e nai dobrata fr.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си