- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:не мога да изпитам оргазъм!
Ot dalgo vreme si imam postoqnen seksualen partnior.s nego mn se obichkame i taka na tataka no imam problem- Nikoga do sega ne sam uspqvala da svarsha!Nz zashto s nego mi e super priqtno raztapqm se v razete mu nastrahvam samo shtom me celune no ne uspqvam da svarsha.Nemoga postoqnno da simoliram zashtoto imam chuvstvoto che toi veche vze da se useshta.Kajete mi kakvo da pravq![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Mislq 4e ako mu kaje6 da nablegne na klitora...ili da te lije....nqma na4in da ne svur6i6.
Ми, май да.Първоначално написано от Анонимко
Кажи му да набляга повече на клиторна стимулация..
znae6 li az imam su6tiq problem no samo pri samoto pronikvane toest pri samiq akt ne moga da svur6a nikoga ama nikoga nz za6to no vse edno izob6to ne mi e hubavo i po4ti nishto ne use6tam a se stqgam mnogo za da mu e hubavo na nego,no kogato me dokosva otdolu i stimulira klitora mi svur6vam za nqkakvi sme6ni minutki no ina4e ne moga za6to taka??? prosto ne mi e hubavo a kakvi li ne pozi sme opitvali no i az simuliram za da ne mu e gadnono ve4e ne se izdurja
kajete kakvo da pravim?
Най-добре поговори с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Po dobre 6te bade da si mu kaje6 vsi4ko bi trqbvalo da te razbere.
ЦЕНЗУРА!
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
онанизмът е истината![]()
не симулирай повече. нека разбере че не свършваш, така ще се постарае да ти достави по-голямо удоволствие и може и да стане работата. поговори с него, щом правите секс трябва да сте доста интимни, трябва да му споделиш какъв е проблема. накарай го да те лиже или да те стимулира по други начини. може би не сте опитни все още и не сте изпитали всички начини. след време и практика ще свършваш по-лесно.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
awe tfa e 4esto sre6tan problem sa4etavaite ne6tata klitor sex celuvane...i tn i 6te se polu4i![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
em ako ti e pyrviq..i ako ste go pravili samo nqkolko puti normalno e..nqkoi momicheta polychavat orgazum sled mnogo puti,togava kogato imat opit..![]()