- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да кача няколко килца?
Здравите,аз съм момиче на 14 год. и искам да надебелея поне малко-тежа 44кг и съм висока 168см.Това нормално ли е според вас?Аз си мисля,че с няколко килца отгоре ще изглеждам по-добре.Някой има ли идея как да наддам?Иначе аз си ям,когато съм гладна особено през лятото,но не качвам килограми.Много се нервирам.
това е ненормално.и манекенките тежат поне по 50 55 кила....
яж шоколад хляб пий кола.......![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Чак ненормално...все пак съм на 14.
Ахам слабичка си.Еми...яж хляб,сладки работи,месо...ама не ми се вярва много да понапълнееш щом си опитвала.Познавам 2-3 човека като теб,ама все са си така от край време.Просто ген.Но все пак опитайДано да успееш!
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
така е просто ген моят вуйчо и чичо са дебелиПървоначално написано от sun13
и съответно аз съм пълна.....
![]()
![]()
ама си метър.68Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
подкрепям теПървоначално написано от sun13
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
повече въглехидрати.........![]()
![]()
И аз съм такаЯм всичко, когато нямам какво да правя ям, ама не става. Едва качвам едно кило и след това се маха
Кажете нещо, оаче без хляб, сладко, месо и такива. Не става
![]()
сягласна съмПървоначално написано от namina
кои храни съдължат въглехидрати?
qj meso-svinsko a i pii kola i po nqkoq druga vafla
emi az imam su6tiq problem,i kakvoto i da qm prosto ne stava.tva si e gen nqma kvo da napravi6 po vuprosa,za6toto kolkoto i da qde6 organizma ti priema kolkoto mu e nujno a ostanaloto go izhvurlq..spoko sys vremeto 6te se polu4i balans![]()
Първоначално написано от Анонимко
ХЛЯБ сладко мммммм има и още не се сещам в момента+кола![]()
![]()
подкрепям те на пълно =D>Първоначално написано от betka_13
![]()
Вече съм 45кг.Не е много,но все пак е нещо.(аз написах темата)