- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви мъже харесвате ?
Към моми4етата![]()
Ми да взема да отговоря ... Не избрах нито един от изброените ...Няма го Никълъс Кейдж
![]()
Господи ... Научи ме да не искам непостижимото ... И да не плача за непоправимото ...
bhaaahahaha
сега пък на такива ли се делят...тцтц ограничен е изборът.Ще се въздържа...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Не харесвам момчетата по това каква музика слушат или дали са мускулести.Не е толкова важно това, характера си е важен.
Нямам определен критерий. Не съдя по музиката, мускулите и нанията. Ако един човек ми допада го приемам такъв, какъвто е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
пънка ходи ръка за ръка с метала,умен готин пъкнар и метал нестаа лиПървоначално написано от AFT
![]()
![]()
![]()
hahahahahahah no samo twa li sa razli4nite mom4eta mislq 4e trea6e sa e pone 8 -9 vida za izbirane :P:P:P![]()
Tu es un r
ъъъъъъъъъ нормални?! ... метълите с дълга коса не ме кефят .. има някои мускулести дет напрао... ии зубарите.. да бе![]()
Ако според тебе момчетата се разделят само на тези ти вида,значи си много ограничена...и аз се въздържам от отговор...
Сред изброените не намерих категорията,която ми допада.Но защо пък да не си харесам някой такъв?Просто аз не деля хората по този начин.Всичко зависи от самото момче като цяло-характер и външен вид до някъде.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Евала ти пра'я, че знаеш как се пише "мускул", защото навсякъде взех да го виждам с "о"![]()
Метълът не ме влече.Дълги мазни коси - също)-тъй че първата опция отпада.
Мускули дал Господ всеки му, екземпляри без шия и с по-голяма гръдна обиколка от Памела не ми трябват)
Остават "зубарите".Хмм..., ако се има в предвид интелигентни, наясно със себе си момчета - става..., ако ли не - ......не харесвам твоите типове)
ahhaahah zubari!!!ebavam se ... mi ot dadenite tri nito edin ..... haresvam dobre slojeni, atleti4ni, visoki i inteligentni
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Три в едноХаресвам космясали, козобрадясали, интелигентни и луди мъже.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз харесвам зубаримного са сладки и някак си изглеждат интелигентни.
![]()
От посочените никой не ми допада.Попринцип нямам критерий за момче.
Първоначално написано от lunnoto_momi4e
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Хахахааа , олеле ще се спукам от смях !![]()
![]()
![]()
Значи , ние момчетата сме само 3 вида![]()
Такаа , аз съм метъл и да ви кажа , под думата "метъл" не си представяите момчета с дълги коси...не всички имат дълга коса , поркат и пушат здраво![]()
![]()
Много момичета си падат повече по момчета които слушат метъл , рок и пънк отколкото по чалгари...
са ше ви кажа къв смисъла на темата... хмммммм....
събрали се трима глупаци , метъл , мускуляга и зубър и решили да видат кво ше кажжат момичетатаааааааааааааааа и пуснали темааа
а въпроса мие защо сте такива тапанари ?!
Ъъъх... Мда, аз обичам метали - ако може цветни да са. >.> Среброто ftw. За "метАл" като тип момче до сега не бях чувала.
Онтопик: Дългата коса е +, в никакъв случай ПРЕКАЛЕНО мусклест, размъкнат, мешката също е плюс (с надпис "сирене" на нея...). Ъъъх. ^^ Общо взето пънкари, метъли, рокаджии... Но в никакъв случай емовци. EMOS NO MOREEEE... ^_^