днес имам рожден ден. ставам на 20 (+ още няколко) години. глупавото е че нямам никакво желание за празнуване, защото съм сам. сам съм цял живот, имам приятели, имам познати, но нямам онзи специален човек до мен, който да ме гледа с онзи специален поглед...

уж всичко ми е наред, имам хубава работа, изглеждам нормално, не съм някой тъп комплексар но жените така и не искат дори да ме опознаят. влюбвал съм се два пъти в живота ми, но като се замисля... досега не съм бил обичан.. което е меко казано ужасно. мислех си че не съм попадал на подходящите но вече си мисля че проблема е в мен, че ги плаша или... и аз вече не знам какво.

последното момиче (на 22 е) което си бях харесал ми каза че съм прекалено мил и това я плаши....и затова реши че не иска дори да ме опознае.. и това защото преди 3 седмици имаше буря и бяхме излезли и аз й дадой якето ми да се наметне защото буквално я виждах как трепери от студ. е какъв е смисъла да си възпитан мъж на място след като повечето жени вече не оценяват и най-елементарните жестове?!?

исках просто да споделя с вас, защото ми е страшно криво и се чувствам ужасно...