- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- иска да дойде с мен на море
С моя приятел сме от 1 седмица заедно.Проблема е че аз след около 10 дена ще заминавам на море а и той иска да дойде с менВика ми и аз искам да дойда с теб а аз отивам не само за да си почина а и да вида майка ми която отиде там за лятото и от 1 месец е там а аз много съм се затъжила за нея и ще идем с още една моя приятелка
Та..приятеля ми настоява и той да дойде..но аз не искам щото аз съм отишла да вида майка ми се пак пък и с него ще ми е супер скучно- той постоянно ме ограничава и ревнува - ходи там не ходи там, и ме разпитва къде си и кой си.Ето снощи бях на купон и той ми се обади по някое време и вика и аз искам да дойда![]()
Вече взе да ми писва и си мисля че без него ще ми е по добре а и нз какво да му кажа че да не дойде с мен на море
Kato ti e skuchno s nego, shto ne go reznesh?
razbiram te .i az imah takaf problem min godina
az prosto go razkarax teglih mu 6uta i taka a ti 6te te posavetvam i ti da naprai6 sa6toto nqma smisal da se my4i6 kakto razbiram ot negovata revnost i ograni4eniq nqma smisal prosto![]()
; ) на море се ходи без... 'гадже' ; P
той мъжО ти поне с тва не е ли на ясно ;
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
На бостан не се ходи с дини :Д
Turn the key
turn the volume up to loud
Roll right
roll every window down
Let the whole block know what this is about
Пф ми като не те кефи да си с него,нали се сещаш какво трябва да направш?
Еми кажи му,че отиваш эа да видиш майка ти!Предполагам е те раэбере....в една връэка трябва доверие.
[size=7][b][u]fosse cos
кажи му, че няма да му пуснеш и готово
сам ше си тръгне
Абе, я го разкарвай тоя!!Кой е той,да ти слага ограничения и рамки. Кажи му,че те задушава и че не можеш да бъдеш с такъв човек,който ти дава да дишаш само от неговия въздух.
мн е ревнив и нахален тоя. а щом толкова лесно си признаваш че без него ти е по-добре, май вече не го харесваш толкова! раздели се с него. явно имаш нужда от повече свобода!![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Не разбира от дума?Що не скъсаш с него.Ще ти е по-добре.![]()
И аз се питам защо си с него, след като сама не го понасяш и само те ограничава, ядосва и ревнува.По-добре приключи нещата.
mai reshenieto ti e da vkarash vtorata smqna a na nego da mu nabiesh shuta![]()
Fuck The Religion
+1Първоначално написано от koalka
![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
и аз така мисля - що не му кажеш истината просто?!Първоначално написано от Presley`n`Sum
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii