.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: mnogo sam upla6ena

Guest

mnogo sam upla6ena

zna4i na 4 poprincip mi idva a vse 06te ne mi e do6lo a sme 6 i mnogo s1m upla6ena da ne bi da s1m bremenna. kajete mi tova normalno li e. a i imam bqlo te4enie.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Тест...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Macka,nai-dobre si napravi test.No vse pak ne se 6a6kai tolkova-zakasnqva ti samo s 2 dena,tova ne e mnogo
    If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...

Град
    Sliven

Re: mnogo sam upla6ena

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i na 4 poprincip mi idva a vse 06te ne mi e do6lo a sme 6 i mnogo s1m upla6ena da ne bi da s1m bremenna. kajete mi tova normalno li e. a i imam bqlo te4enie.
    A pravila li si sex skoro?

ами и аз искам да попитам дали скоро си правила секс...и ако да...ти предлагам тестче да си направиш....айде успехче и дано да ти закъснява от параноята
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

desi postolova

vzemi si test za ustanovqvane na ranna bremennost i dano vsi4ko da e nared

Guest
    Tozi mesec pravila li si sex? Gafove, nqkakvi po-specialni symneniq? Tova,4 e ti zaksyqnva s 2 dena, nishto ne zna4i! Moje da ti zakysnqva ot mn neshta. Ako imash nqkakvi opaseniq- kupi si test i nai-rano utre sutrin go napravi. Uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си