- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- водааа 0^0
Водааа...
Каква вода пиете обикновено- минерална, трапезна, изворна(има ли разлика?!); от чешмата?
Девин/Банкя/Горна баня/Хисар/Аква/Друга?Коя ви е любимата марка?
Каква вода сте опитвали в чужбина(марки)?
Колко често пиете вода?По колко на ден- повече от литър, по малко, или вместо вода сте на безалкохолни+бира?Колко най-дълго сте издържали без вода?
Опитвали ли сте светена вода?
Какво мислите за газираната вода?
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3.
Тези въпроси да не са повлияни от съботното предаване на "Огледала" за водата![]()
За каква вода пия - нямам представа...к'вато вземат наш'те.
Най-често пия Банкя и Девин.
Във Франция пиххх...хмз.. Евиан или нещо такова. (взех си я предимно заради шишето, 'щото беше готино, но после разбрах и че била мн предпочитана)
Вода на ден... пфф трудно. Има дни, в които даже не пия вода. Я лимонада, я кола, я нещо друго.... нооо ако пия - то е 1 чаша д/г. Майка ми примерно всяка сутрин пие една чаша гореща вода.
Най-дълго без вода... абе, мога дълго да издържа, стига да пия няк'во безалкохолно като заместител или нещо др... иначе съвсем без течности няма да издържа мн![]()
Опитвала съм светена вода, да![]()
Газирана вода - к'во има да мисля за нея...нищо специално. По принцип не е хубаво да се набляга мн на газираните напитки... ама то к'во ли е хубаво изобщо
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Водааа...
Каква вода пиете обикновено- минерална, трапезна, изворна(има ли разлика?!); от чешмата?
Девин/Банкя/Горна баня/Хисар/Аква/Друга?Коя ви е любимата марка?
Каква вода сте опитвали в чужбина(марки)?
Колко често пиете вода?По колко на ден- повече от литър, по малко, или вместо вода сте на безалкохолни+бира?Колко най-дълго сте издържали без вода?
Опитвали ли сте светена вода ?
Какво мислите за газираната вода?
Пия минерална почти винаги,да не кажа винаги.
Любимата ми марка е Банкя,ама понякога пия и Девин.
В чужбина не съм ходила,не съм пила вода![]()
Много обичам да пия вода.Поне по половин литър на ден.Пия и мн безалкохолни,ама ся съм ги понамалила,че се дебелее от тяхНе знам колко съм издържала без вода.
Светена вода-не.
Газирана вода не пия.Само със степче![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
пия вода квато има.
няма марка.и трапезна не е.
ама предпочитам бира.
шегата на страна/ех,Къциии../ аз много си пия вода,събират ми се по 3-4 литра на ден..хубаво е,хубаво е..
Много си забавнаПървоначално написано от _donna_
![]()
Аз пък си предпочитам вода пред бира,въпреки че и с нея не прекалявам.
Умерено-литър,два..че от повече боли глава![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
сериозно ли го мислиш ???Първоначално написано от pathetic
![]()
вода пия много на ден(с литри) - минерална често, не робувам на фирма
в чубина като съм бил съм им опитвал бирите, не съм пробвал водата им
Това като да ида в друг град и да пробвам таратора,не шкембе чорбата хааха :ОПървоначално написано от OtherDimension
иначе месо не ям от седмица..да не ми скочи някой,че говоря за шкембе ХАХХАх
кой накой?![]()
на кого.
:І
патетик, ще приема, че си странно същество, а не глувапо засега..
с определено също толкова странно чувство за хумор
сравнението ти е доста нелепо -> първо казвам други държави, не градове и второ - водата има еднакакъв вкус навсякъде, докато с бирата не е така
а ако си мислиш, че ако пиеш 2 литра на ден вода и ще те заболи глава -- ммм.. просто да кажем, че не е вярно
дори ти препоръчвам да пиеш повечко вода в тези жеги![]()
Първоначално написано от OtherDimension
е таратора се прави от ВОДА,краставици...блабла..вс е еднакви неща
а водата е еднаква нали ахах
въпреки че и това не е така,ама карай..
водата имала еднакъв вкус?
Господи,колко са изтъпени човешките възприятия..![]()
каква е разликата във вкуса на водата в България и Англия, госпожице "Вечно съм напук на другите" ?
и не ми излизай с училищните приказки, че водата няма цвят и вкус..
Ами само ще ти кажа, че когато преди 3 години бях на гости на едно гадже в Бургас, баба му работеше като изследовател на водата към ХЕИ. Тя ми донесе поне 4 различни вида вода - твърда, мека, средно твърда и някаква друга и вкуса не беше изобщо различен. Усеща се , че има някаква разлика, но не можеш да определиш каква точно е тя, защото си е все ВОДА! Човекшките възприятия не са затъпени, но има неща, които не можем да различим !Първоначално написано от _donna_
Не пия вода, не ми е вкусна и не ми утолява жаждата! Ако случайно пия вода, то тя ще е само от чешмата!
Let The BEAT Control Your Body
за Англия не знам,младежо Вечно съм съгласен с другите..![]()
а и това с меката и твърдата вода не е така.
например водата в София,която тече от чешмата и минералната вода от Горна Баня,която хората отиват да си наливат с туби...и водата от село Костуринци,което е на 12км. от град Трън са все различни води.
имат различен състав на минералите,минава от различно място.тая от чешмата е блудкава и гадна,има вкус на канал и хлор,тая от Горна Баня е някак си сладка като че ли има захар в нея..а тази от селото е с вкус на желязо и това наистина е така.аз не искам да се заяждам,на доста места водата има почти еднакъв вкус,но често е доста различна,поне за мен.![]()
ям леб,
водъ не пием....
ае дреме ми кво пия, вода да е само
марки вода в чужбина...кви ли не, ебъ ли ги, аз като ходя някъде им пия от водата в чешмата, наистина има различен вкус, и в Англия не е като в България, и в Русия не е като в Англия и България
иии не пия много вода...бира и безалкохолни, щот тва има ф нас
светена вода...вода като вода, като не вярвам в нищо кво ми дреме, че е светена
газираната вода е прекрасна
Принципно не обичам вода,но се налага да я пия,нали се опитвам да намаля ггазираното и тем подобни.Литър - 2 със сигурност приемам..за повече може да се поспори. Вкус..не знам..Обичам си Девин и Горна Баня ,а най-гнусна е Торн Спринг
![]()
![]()
.
Имало е дни в който не съм погледнала даже вода..
..минало.![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от Ice_Queen_
мислила си се за камила ?![]()
най-много лоча чушмяна вода.обичам я. след нея най-тача Девин.
пия по половин литър някъде, иначе бутам и други течности - мляко!! \m/
чужда вода нямам спомен да съм пила.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
не точно - цистерна за кока колаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!