.

Виж резултатите на анкетата: Мислите ли , че трябва да се въведат часове по сексуална култура в училищата.

Гласували
113. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да мисля че ще е много полезно

101 89,38%
  • Не няма смисал

5 4,42%
  • Празен вот искам просто да видя гласовете

7 6,19%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Секса и училището

Мислите ли , че трябва да се въведат часове по сексуална култура в училищата младото подрастващо поколение да видят какви опасности крие секса какви венерически болести има?Мисля че това ще бъде много хубаво.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Guest
    mislq, 4e bi bilo mogo polezno. Ima momi4eta, koito gi e gnus i trqbwa da prewyzmognat towa... men mi e mnogo stranno kak moje da gi e gnus ot menzis, seks i t.n. osven tova trqbva da ima takiva 4asove za da sme po- zapoznati sys sexa. v ky6i mnogo deca ne govorqt s roditelite si na takiva temi i se u4at ot umnite filmi po XXL i t.n., koeto e mnogo stranno i neredno. bi trqbvalo da nau4avame ne6tata ot po-normalen izto4nik i problmi da mojem da se obyrnem kym nqkogo...

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Мисля че ще е много полезно.Младите и без това не говорят много с родителите си,а научават нещата от приятели или XXL.Изобщо няма да е в минус....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Твърдо подкрепям това. Просто като чета темите и мненията тук виждам, че децата грам не са образовани по тази тема. И все пак да не се почва от началния курс. 7-8 клас е най-удачно.

Град
    зад ъгъла
    Определено трябва! Като гледам форума с какви въпроси се пълни нон-стоп! 90% от темите са от тотална липса на сексуална култура, а за жалост тази липса на води само до тъпи теми , а до аборти от момичета на 13-14 години, болести и много други къде къде по - тежки последствия! Също така се учудвам от разни теми от сорта "Приятеля ми си го развъртя на 2 метра от мен , може ли да съм бременна ?!" или " Ако правя свирки може ли да забременея" . Просто мисля е задъжлително да се направят такива часове!

P.S. Надрусан RESPECT!
    Play hard,go PRO!

Много е полезно!Ние тази година имахме такива часове 2 пъти в седмицата.Много неща се научават и после не се задават тъпи въпроси.

Guest
    da ne e zle tova moje naictina da ce ebem po vreme na 4ac qko \/

нема на кво да ме нау4ат..
    ;]

еми да полезно ще е и може да поспрат недоразвитите девойки "източихъ ми съ ф устатъ прйемена ли съм"

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от TORBALAN
    Винаги има на какво да се научиш

По темат.....много ще е хубаво да има такива часове и специалисти да обясняват на децата всичко свързано със секса,а не да питат тука дали ако глътнат сперма могат да забременеят

Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Винаги има на какво да се научиш

По темат.....много ще е хубаво да има такива часове и специалисти да обясняват на децата всичко свързано със секса,а не да питат тука дали ако глътнат сперма могат да забременеят
    ........edit:и да родят през устата! =D>

Град
    София
    Попринцип да....ама като гледам въпросното поколение, се сещам на какво ще ги обърнат тея часове :/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Това е добра идея

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Разбира се че е много необходимо!Хората тгърват да правят секс без да имат основните познания!Сами не се наемат да се образоват,така че такива часове са много наложителни.

Не няма смисал
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]
    И аз мисля,че ще е много полезно,ако наистина се въведат такива часове..пък и ще е интересно..

Хората са казали че човек се учи докато е жив и съм сагласен с това твардение както каза някой ще е най-добре ако направят такива занятия по-училищата да е от 6-ти клас защото като чета форума бременна ли съм и незнам си какво още пълна пакина са повечето закасняло и на някое момиче цикъла и веднага бременна сам затова ще бъде много удачно ако го направят поне ще се разяснява всичко на подрастващото поколение и аз съм включен в това число от специалисти.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Мисля, че ще е полезно да бъдат въведени като допълнителни занятия, а не като учебни. 2-3 пъти на срок изобщо няма да е излишно. Даже е много добре, защото повечето млади нямат и елементарна секскуална култура, а бързат да експериментират.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Мисля, че ще е полезно да бъдат въведени като допълнителни занятия, а не като учебни. 2-3 пъти на срок изобщо няма да е излишно. Даже е много добре, защото повечето млади нямат и елементарна секскуална култура, а бързат да експериментират.
    Много точно се изрази а незнаят с тези експерименти как могат да си навлекат беля на главата за цял живот а ако не за цял за определен период повечето само са чували за спин едва ли са чували за сифилис и останалите венерически болести.

Guest
    Определено ще е едно от най-полезните неща в даскало.
    Защото ми писна да гледам теми "БРЕМЕНА ЛИ СЪМ" или как да надяна презерватива че нещо не става
    Но незнам колко ще ги приемат на сериозно защото днешната младеж е толкова разлигавена и развратна че няма накаде
    Но нека пробват да видим може и да стане нещо

Мисля че би било много полезно.По-голямата част от тинейджърите мислят че знаят всичко а всъщност нямат почти никаква сексуална култура.
    ...it's WilD ObseSSioN...

Цитирай Първоначално написано от Scandalous_lady
    Мисля че би било много полезно.По-голямата част от тинейджърите мислят че знаят всичко а всъщност нямат почти никаква сексуална култура.
    Вярно е дано направят такива часове.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Твърдо подкрепям това. Просто като чета темите и мненията тук виждам, че децата грам не са образовани по тази тема. И все пак да не се почва от началния курс. 7-8 клас е най-удачно.

Не съм много съгласна относно класа, кремче.
    Не ги ли виждаш какви са? Неспасяеми... По-добре още 5 клас да започнат да им говорят...
    5-ти клас са на 11-12 години. Малко рано ми се струва, особено за момчетата. Абе важното е да не се почва от 2-ри клас, че децата ще си помислят, че писането и смятането изобщо не са важни :P
    Собственост на Canis_Dirus

Да, това ще е от голяма полза.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

трябва!
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си