.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Moderated: Въпроси за кистите на яйчниците

kistite na qi4nicite ot kakvo se polu4avat i kakvi sa simptomite ako ima6?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

nqma ime
    Guest
    kogato imashkista menzisut ne idva
    imah tozi problem
    tova se dulji na nqkakuv hormon koito ne moje da prati signal za da zapo4ne menstruaciqta i se polu4ava kista , na men taka mi go obqsniha
    bqh na genekolog i mi predpisa hap4eta i zapo4na da mi idva, no se poqviha i dr problemi
    tiu 4e ne se bavi ako ima ne6to podobno

mn mersi a slu4aino da znae dali moje da se polu4i ot izpozvaneto na tampon poneje vidqh nqkva taka tema tuka?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз имам кисти с години. пукат 1, появява се друга. В резултат на това менструацията ми не спираше изобщо. Спре за 1-2 дни и пак се почне. От няколко години съм на противозачатъчни. сега само на прегледчета ходя от време на време и толкова. Трябва да се оперирам, ама не искам. С хапчета ще го карам, докато реша да забременея. При раждането ще ми махнат кистозната част от яйчника. И без това ще раждам с цезарово сечение!

.....
    Guest
    a ot kakvo se polu4avat? moga li po nqkakuv na4in da se predpazq?

Град
    Свищов
    Не можеш. моите са още, когато съм била ембрион. Развиха се когато станах на 15-16. Причини-не зная. Профилактика-също!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Свищов
    Аз имам параоравиална киста, ама никой гинеколог не ми обясни точно какво е. Благодаря за инфото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си