.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Пробиване на ушенцето :Р

Значии навих наще да вървя утре или в други ден да си направя още 2 дупки та се чудя къде ще стоят най-добре - 1 на лявото и 1 на дясното (по 2 на ухо) или двете на лявото само *ш ми станат 3* или двете на дясното *пак ш ми станат 3* ии след колко време горе долу трябва да се махне медицинското сребро,с него ли се спинка,трябва ли с нещо да ги мажа та тва са ми въпросите ..малко глупави ама незнам

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    "медицинско сребро "

Спиш с обиците, мажеш с антибиотик (банеоцин, тетрациклин, гентамицин) една седмица, промиваш с физиологичен разтвор.
    Сменяш обиците след поне седмица.

Saatana vittu perkele hate crew!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    "медицинско сребро "

Спиш с обиците, мажеш с антибиотик (банеоцин, тетрациклин, гентамицин) една седмица, промиваш с физиологичен разтвор.
    Сменяш обиците след поне седмица.
    Ам тай де медицинско бяло злато ли е кфо е уж медицинска обеца ама я като сребърна .Тоя физиологичния разтвор от къде да си го купя и колко струва и също кой антибиотик е най-евтиния

такаам значи,аз наскоро си направих пиарсинг и ми казаха че медицинското сребро се маха след 30 дни.И да трябва да го намазваш със спирт(поне аз така знам)за да не ти се получи инфекция.И...за др ти въпрос-каде на ухото да слагаш тва си е лично твое решение.Аз предпочитам ако е на ухото да е високо горе. Дано сам успяла да ти помогна с нещо УСПЕХ
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Медицинска стомана се казва. Няма такава глупост като медицинско сребро.

Физиологичния разтвор - от всяка аптека. Една бутилка половин литър е към 1.50лв. За антибиотиците - не знам кой е най-евтиния - всички са към 2 и нещо.

а като отидеш да те дупчат ще ти кажат аааабсолютно всичко ; )))
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

медицинска стомана е!!! Няма медицинско сребро или злато ! Носиш обицата поне 2 седмици, като от време на време я въртши за да се оформи добре дупката. По-добре недей да я вадиш преди да са минали поне 2 седмици, защото боли и можеш да я разраниш. През това време помеж да почистваш с кислородна вода, но лично аз нищо не правех на дупките на ушите си ( освен че си почиствах обичките)и сега са в перфектно състояние. До сега не съм имала проблеми с тях, не са забирали, разранявали и т.н. (да чукна на дърво) А за това как да си сложиш обиците...аз лично имам 3 на лявото и 1 на дясното. Струва ми се смешно да имаш например 2 на лявото и 2 на дясното... Сама си решаваш

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Носиш обицата поне 2 седмици, като от време на време я въртши за да се оформи добре дупката.
    Обицата не се върти, за да се оформи добре дупката, каква е тая глупост?!
    Обицата се върти, за да може антибиотика който си слагаш да влезе и вътре в самата дупка.

Аман от разбирачи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си