- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пробиване на ушенцето :Р
Значии навих наще да вървя утре или в други ден да си направя още 2 дупки та се чудя къде ще стоят най-добре - 1 на лявото и 1 на дясното (по 2 на ухо) или двете на лявото само *ш ми станат 3* или двете на дясното *пак ш ми станат 3* ии след колко време горе долу трябва да се махне медицинското сребро,с него ли се спинка,трябва ли с нещо да ги мажа та тва са ми въпросите ..малко глупави ама незнам![]()
"медицинско сребро "
![]()
![]()
![]()
Спиш с обиците, мажеш с антибиотик (банеоцин, тетрациклин, гентамицин) една седмица, промиваш с физиологичен разтвор.
Сменяш обиците след поне седмица.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ам тай де медицинско бяло злато ли е кфо е уж медицинска обеца ама я като сребърнаПървоначално написано от Boot
.Тоя физиологичния разтвор от къде да си го купя и колко струва и също кой антибиотик е най-евтиния
![]()
такаам значи,аз наскоро си направих пиарсинги ми казаха че медицинското сребро се маха след 30 дни.И да трябва да го намазваш със спирт(поне аз така знам)за да не ти се получи инфекция.И...за др ти въпрос-каде на ухото да слагаш тва си е лично твое решение.Аз предпочитам ако е на ухото да е високо горе.
Дано сам успяла да ти помогна с нещо
УСПЕХ
Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing
Медицинска стомана се казва. Няма такава глупост като медицинско сребро.
Физиологичния разтвор - от всяка аптека. Една бутилка половин литър е към 1.50лв. За антибиотиците - не знам кой е най-евтиния - всички са към 2 и нещо.
а като отидеш да те дупчат ще ти кажат аааабсолютно всичко ; )))
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
медицинска стомана е!!! Няма медицинско сребро или злато !Носиш обицата поне 2 седмици, като от време на време я въртши за да се оформи добре дупката. По-добре недей да я вадиш преди да са минали поне 2 седмици, защото боли и можеш да я разраниш. През това време помеж да почистваш с кислородна вода, но лично аз нищо не правех на дупките на ушите си ( освен че си почиствах обичките)и сега са в перфектно състояние. До сега не съм имала проблеми с тях, не са забирали, разранявали и т.н. (да чукна на дърво) А за това как да си сложиш обиците...аз лично имам 3 на лявото и 1 на дясното. Струва ми се смешно да имаш например 2 на лявото и 2 на дясното... Сама си решаваш
Обицата не се върти, за да се оформи добре дупката, каква е тая глупост?!Първоначално написано от N0_feAR
![]()
Обицата се върти, за да може антибиотика който си слагаш да влезе и вътре в самата дупка.
Аман от разбирачи.