nr
spox,,,,ne ste go napravili mnogo 4isto. tova e. sled vreme 6te se mahne.
VSI4KO E NARED !! tova 4udo koeto go nari4a6 bradavica e 4ista pupka. mojebi ne si 4uvala no i tam daje moje da ti izlezi pupka. sled 1 sedmica 6ti mini. nai mnogo 2 sedmici . no misli za higiena ! i predi da go prai6 s nego pak gledai ili go popitai ili go nakarai TOI purvo da si udari du6. nqma za6to da hodi6 na doktor . i ne go istiskvai ili ne6to takova !! 6te boli moje daje da 4e6i edno vremenno . daje kogato ponqkoga sedi6 moi leko da go oseti6. no spox. 6te mine. no dokuto ne mine ne pravete seks ! i ko tolkova mnogo boli pri purviq put togava nakarai go toi da vlezi purvo s prust v teb a togava ve4i 4lena mu .
uspeh
ne e pupka za6toto e to4no kato bradavica,durji se suvsem leko demek kato go pipna se murda nasam natam,a pupkite ne se murdat![]()
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 4:10 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ne e pupka za6toto e to4no kato bradavica,durji se suvsem leko demek kato go pipna se murda nasam natam,a pupkite ne se murdat![]()
Здравей, аз имам подобен проблем но при мен ситуациятя е следната появи ми се за пръв път преди 4месеца появи се ии беше точно като брадавица едновременно ме болеше,сърбеше и дразне6е тогава не отидох на гинеколог, то се беше появило 4-5 дни преди да ми дойде и изчезна в деня в който ми доиде и след това пак се появи на следващия месец пак 4-5 дни преди да ми дойде но докато запиша час при гинеколожката напред назад ми дойде то пак изчезна и като ми свърши отидох на лекар преглижда ме тя пуска ми микробиологии и ми каза 4е няма нищо и един месец прескочи без да ми се появят тези нещица и сега последния път като ми дойде пак се появиха няколко дни преди да ми дойде и като ми дойде няма6е и помен от тях
ami na mene tova mi se poqvi gore dolu ili edin den predi da mi doide ili sled tova,i ve4e mi svur6i no tova ne6to vse o6te si go ima![]()
v internet namerih tova
полови брадавици - появяват се по гениталиите, имат грапава повърхност и растат на гроздове. Предизвикват сърбеж. Имат дълъг инкубационен период - два до осем месеца, поради което се лекуват трудно.
samo 4e razlikata e 4e pri mene ne e na grozdove a e samo edno![]()
spokoino i na men mi se be6e poqvilo ne6to takova i me bole6e mnogo daje kato sqdah i se bqh pritesnila mnogo... ne mojeh da nosq pantaloni za6toto me bole6e daje ot belioto mi... i opredeleno ne be6e pypka! Ne bqh hodila na genikolog i nz koi da popitam za dobyr, za6toto me be6e mnogo sram... no za moe 6tastie sled 2 dena, daje den i polovina... to se spyka pod natiska na drehite mi i ot tam izte4e nqkakva bqla te4nost moje bi... nz.... ot togava minaha nqkolko mesetza i slava bogy nqmam nikakvi problemi, no nai-dobre otidi na genikolog i toi 6te te posyvetva kakvo e i kakvo da pravi6![]()
Be FREE!!! And feel the love...