.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

ще остане ли белег???

такааа здравейте...въпросат ми е следния:направих си пиарсинг(не е кой знае какво).Той е горе на ухото и се чудех дали ще ми остане белег...Въпреки това не съжалявам ,че си го направих...но просто се чудех,ако някой знае да ми каже plsssss
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Мега фен
    Град
    София
    Не
    [size=7][b][u]fosse cos

Lovergirl81
    Guest
    nqma da ostane beleg ! to e prostu dupka . spokoino ! ako go mahne6...i i64aka6 malko vremi (2-3 meseca) togaa nema da ima dupka ve4i.

какво имаш впредвид "горе на ухото" ? Хрущяла ли? Споко, ако искаш да го махнеш някой ден след време си зараства и нищо няма да се вижда.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ти си си направила пиърс и вече мислиш кфо ще стане, ако го махнеш? Яко тъпо

Белег между другото може и да остане, но си има Contractubex в такива случаи

Saatana vittu perkele hate crew!

мерси за отговорите
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Guest
    Всъщност ако си пробиеш хрущяла той си остава пробит. Ако махнеш обицата кожата ти зараства, но не и хрущяла и ако искаш после пак да се пробиеш там ще се опитат да ти нацелят старата дупка. И не няма да ти остане белег.

Re: ще остане ли белег???

Цитирай Първоначално написано от eXtaZy_ LoVe
    такааа здравейте...въпросат ми е следния:направих си пиарсинг(не е кой знае какво).Той е горе на ухото и се чудех дали ще ми остане белег...Въпреки това не съжалявам ,че си го направих...но просто се чудех,ако някой знае да ми каже plsssss
    и да има той е на ушото никой няма да види.............
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Spoxбе нема да има белег.Ще зарасте до няколко МЕСЕЦА./НО винаги има изключения...така че може и повече/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си