.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Imam otvratitelni vejdi

mrazq gi na nikyde ne sa skubq gi no stavat o6te po-zle..ne sa debeli ami sa rehavi i padat na dolu..dali na kozmetik mogat da mi gi opravqt.??

би тряяло
    Guest
    Би тряяло на козметика да ти ги оправят,нещо не правиш както трябва

Guest
    of sh vi gi snimam da vidite kaf ko6mar sa i mi kajete naistina li kozmetik she gi oprai..

Голям фен
    Я,да видим.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    еми отиди на козметик и ще разбереш дали може!

Да,на козметик ще ти ги оправят,според мен.И аз бих отишла,ама не ми се чака да порастнат

Guest
    eto snimkata (za da q vidite tam mejdu imageshack. i com mahnete mqstoto i cory na adress bar-a )
    img294.imageshack. us/img294/4493/gadnitemivejdife6.jpg

Козметик,това му е фатката.

Guest
    az sym si gi skubala taka da sa zaostreni leko ina4e sa o6te po zle no gi iskam da sa hubavi ne takiva lainaaa

КОЗМЕТИК БЕ,ТИ НЕ ЧЕТЕШ ЛИ....

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от би тряяло
    Би тряяло на козметика да ти ги оправят,нещо не правиш както трябва
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    dobre zna4i utre otivam ,no kfo da kaja - iskam da mi uskubete vejdite ili iskam da si zapi6a 4as da mi uskubete vejdite i cenata na kola na vejdite i s pinsetka 1 i sy6ta li e i ima li vyzmojnost dokato mi praqt kola da vzeme ot tam ot kydeto ne trqbva i da zaprili4am na laino i mahat li gi otgore kosmite ili samo otdolu..nikoga ne sym hodila na kozmetik i nz help

Re: Imam otvratitelni vejdi

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mrazq gi na nikyde ne sa skubq gi no stavat o6te po-zle..ne sa debeli ami sa rehavi i padat na dolu..dali na kozmetik mogat da mi gi opravqt.??
    Otidi na kozmetik
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    оф ние не сме справки казахме ти да отидеш на козметик и си питай там,!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

казаха ти го - козметика е решението. А ако са ти рошави и неподредени можеш да използваш безцветна спирала за вежди.

http://img294.imageshack.us/img294/4...mivejdife6.jpg <--- не са ти мн зле веждите да ти кажа

Vejdite bivat ... ama kade sa ti o4ite na taq snimka ???
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Град
    Dreamland Varna
    ХаХХАхХАхХА чак се стреснах от тая снимка
    Абе я отиди и питай, ние откъде да знаем какви са цените навсякъде за скубане на веждите..
    Тцтцтцтцтц
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

izob6to ne sa ti tolkova zle da ti kaja.no vse pak nqma da e zle da otide6 na kozmetik.emi po-dobre spored men s pinsetka,i te si razbirat ot rabotata malko vuzmojno e da ti gi precaka.a i da gi precaka te rastat vse pak.samo i kaji gd kak iska6 da izglejdat i tq 6te re6i kak da gi maha.otgore,otdolu-tq si znae

Guest
    of da i az kato q vidqh ot nachalo napravo se stresnah,zashto si si zamazala taka ochite..vikam si az li ne vijdam ili sa cherni xP

am ako ti haresa kak ti gi e opraila kozmeti4kata moej naprao na lazer da ide6 i taka 6te si re6i6 problema dulgotraino daje

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си