.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69
    Град
    София

Писна ли ви ваканцията?

Божее не съм вярвала че лятото може да ми е толкова тъпо... я кажете вие как сте?Справяте ли се с губенето на време и как? :P

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Царица съм на губенето на време.АКо можеше ваканцията да е 10 месеца,а училището само 2 ...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Ваканция и отказвам се не може да са в едно изречение Доби да трябва да гледам в една точка през цялото време пак бих го предпочела Единственото преимущество на скуул, е тфа, че се виждаш с другарчета нон стоп и винаги имаш компанийка Но аз и ся гледам да се виждам с хорица, тъй че даскало съкс Аз тъй секи ден си измислям по нещо новичко да прайкам ... Абе имам си неква функцийка таказ, да измислям всестранни идеи ко да са прай If you want ideas, 10 stinki per idea
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми, аз във ваканция съм от 4-5 месеца и миииий мноо яко
    Малко ми липсват някои индивиди, които само в даскало мога да срещна ( и чат пат из улиците) ама както и да е.
    Кво правя ли.. ходя на плаж, кисна във форума, тичам си по парковете по тъмно, а като ми омръзне да тичам и повечето ми приятелки от едно време живеят все на 1ви/2ри етаж и ходя под терасите, викам ги и си приказваме (ама тва са подробности).
    Фанах се на работа в на брадчеда кръчмата и е голям купон вечерта (само вечер работя).. прая мешам салати, много е зарибено, научиха ме кои чаши за какво са и до къде в чашите е 100гр , ама като наливам и мноо ми мирише на алкохол и малко ми тряя да припадна от пустата миризма на ментата.. вуни на гз.
    Кво друго правя.. чат пат на кафе, ама вече предпочитам на по минерална водичка
    Вкъщи с тате пада голем купон. Особено като почне да се лигави и да танцува.. и кат си раздруса тва шкембе .---
    та, сега ще събирам пари от заплати и някъде края на август искам да ида с едни приятели/познати малко из гората (балкана) да поразпуснем малко (без никъв алкохол) (поне от моя страна).
    О, и в момента съо си губя времето в жалки опити да спечеля едно момче, ама ша видим до къде ще стигна, макар, че май ша е загубена кауза.
    Ама нищо няя се разбере, докато не се пробва
    А, забрайх да спомена, че половината ми познати им прайм изпращане, че кой заминава за Испания, кой в италия холандия и чехия на първенства по футбол и чак по коледа ще се приберат, та дано да не ме забравят - и мен, и другите
    Та, ей ти го, описах ти живота ми.
    а като не съм във ваканция , просто прибавяш секи ден ставане към 9ч, даскало до 12ч и яко потене в часовете и стискане на палци да не ме изпитат и тва е.
    ..живота на една обикновена тийнейджърка..
    май много се разписах..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
    Ваканция и отказвам се не може да са в едно изречение Доби да трябва да гледам в една точка през цялото време пак бих го предпочела Единственото преимущество на скуул, е тфа, че се виждаш с другарчета нон стоп и винаги имаш компанийка Но аз и ся гледам да се виждам с хорица, тъй че даскало съкс Аз тъй секи ден си измислям по нещо новичко да прайкам ... Абе имам си неква функцийка таказ, да измислям всестранни идеи ко да са прай If you want ideas, 10 stinki per idea
    Хах навита съм кажи си адреса да ти прата по пощата само измисли кво да правя

Обичам лятото, но не обичам лятната ваканция Липсва ми даскало... там си ми е готино и забвано - купон нон стоп. Липсват ми съучениците, защото не с всички се виждаме... абе кеф си ми е да ходя на даскало
    Иначе за сега лятото ми е УЖАСНО! Разделих се с любимия ми човек на земята... май ще си загубя работата... нещо се разболявам... разочаровах се от твърде много хора... пф
    На който му се убива време...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми, аз във ваканция съм от 4-5 месеца и миииий мноо яко
    Малко ми липсват някои индивиди, които само в даскало мога да срещна ( и чат пат из улиците) ама както и да е.
    Кво правя ли.. ходя на плаж, кисна във форума, тичам си по парковете по тъмно, а като ми омръзне да тичам и повечето ми приятелки от едно време живеят все на 1ви/2ри етаж и ходя под терасите, викам ги и си приказваме (ама тва са подробности).
    Фанах се на работа в на брадчеда кръчмата и е голям купон вечерта (само вечер работя).. прая мешам салати, много е зарибено, научиха ме кои чаши за какво са и до къде в чашите е 100гр , ама като наливам и мноо ми мирише на алкохол и малко ми тряя да припадна от пустата миризма на ментата.. вуни на гз.
    Кво друго правя.. чат пат на кафе, ама вече предпочитам на по минерална водичка
    Вкъщи с тате пада голем купон. Особено като почне да се лигави и да танцува.. и кат си раздруса тва шкембе .---
    та, сега ще събирам пари от заплати и някъде края на август искам да ида с едни приятели/познати малко из гората (балкана) да поразпуснем малко (без никъв алкохол) (поне от моя страна).
    О, и в момента съо си губя времето в жалки опити да спечеля едно момче, ама ша видим до къде ще стигна, макар, че май ша е загубена кауза.
    Ама нищо няя се разбере, докато не се пробва
    А, забрайх да спомена, че половината ми познати им прайм изпращане, че кой заминава за Испания, кой в италия холандия и чехия на първенства по футбол и чак по коледа ще се приберат, та дано да не ме забравят - и мен, и другите
    Та, ей ти го, описах ти живота ми.
    а като не съм във ваканция , просто прибавяш секи ден ставане към 9ч, даскало до 12ч и яко потене в часовете и стискане на палци да не ме изпитат и тва е.
    ..живота на една обикновена тийнейджърка..
    май много се разписах..
    COOL ми то и аз така ма освен по кръчмите на братчедите другот е тъпо или поне не отнема достатъчно време.То на кафе се ходи за 1 час после се кеси по пейките на НДК или по парковете

Хич не ми е омръзнала. Намирам достатъчно занимания, с които да си запълня свободното време.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Егати децата има тук!
    Как така ще ти омръзне ваканцият!
    При мен такова положение е нямало...
    Начините за губене на време са хиляди само трябва да си по-размърдаш мозъчните клетки!!!
    Разбира се най-добрите са свързанни с печеленето на пари!
    Броени дни бързо минават .
    Light The Universe

Супер фен
    Град
    в килера
    Всичко, което е различно от даскало е за предпочитане гадното е че няма да ходя на море това лято и че няма с кой да излизам... това е най-тъпото ми лято... иначе напоследък си губя времето като гледам разни анимета... страшно съм се зарибила и половината ден ми отива за това...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не знам как може да ви писне от сега. Все намирам какво да правя, на даскало също има яки моменти, но сега имам доста свободно време за себе си, а и обичам лятото.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не е като да нямам с какво да си убивам времето, но за мен на даскало винаги е било по-интересно. Колкото странно и еретично да прозвучи, самия учебен процес ми е интересен. И да, тогава имам контакт с много повече хора.

Освен това МРАЗЯ лятото. Температурата в стаята ми пак гони 30 градуса, а аз реагирам на жегата като... сладолед. Ужасно нещо е жегата.

НО! Изобщо не бързам лятото да свършва... като се сетя какви предмети ме чакат наесен...

Все едно да питаш алкохолика дали му е писнал алкохола
    Turn the key
    turn the volume up to loud
    Roll right
    roll every window down
    Let the whole block know what this is about

Мразя лятото и нямам търпение да почна училище.

П.С. Така говоря , защото не си намерих работа за сезона.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ooooo,че тя тъпърва започва (то всъщност вярно че не съм във ваканция още бе)
    От петък се почва ...

; ) по-добре си ми е да работя без да уча.Обичам...'ваканцията'...
    Не толкова нея,отколкото лятото ;
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Мега фен
    Град
    София
    Да беее Много яко си прекарвам и няма иэгледи да ми омръэне
    [size=7][b][u]fosse cos

Аааа, не се оплаквам....... Екстра си ми е. Па и още е в началото.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Не ми омръзва. Пък трябва и да свиквам. Няма повече даскало за мен.
    Само проблема е, че като не ми се налага да ставам рано, започвам да ставам все по-късно и по-късно.
    Трябва да си намеря някаква занимавка за сутрините.
    Иначе си прекарвам супер като не съм на училище. По кафенца, насам натам, излизам с приятеля ми, с приятелите ми от квартала, малко на компютъра си вися. За сега яко безделие. Пък иначе замислям от утре да почна да се занимавам с разни сериозни неща, които трябваше да започна преди доста време... Така, че май се вижда краят на моето безделие.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Хора, честно ви казвам - повече от всичко искам да стоя и да гледам тъпо в една точка. И да няма какво да правя. Защото сега уча за изпити и винаги имам едно на ум, че трябва да уча, каквото и да правя. Ваканцията си е най-хубаво. А и винаги има градинки и полянки да си лежиш и да гледаш облаците и да пиеш Шшшшшуменско.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    След тази ужасна учебна година... дори и да седя и гледам в една точка с часове пак ми се струва забавно..
    По цял ден мързелувам.. излизам...гледам филми... не се оплаквам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Абе мноиго ясно,че все някога ще ми писне,ама за сега не!

За мен още не е почнала изпити

Мега фен Аватара на koalka
    На мен въобще не ми е писнала, за мен тя едва сега започва.

Никога няма да ми писне ... това ще ми е последната лятна ваканция евър

WE'LL SCAR YOUR MIND!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си