- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Зодия Лъв, но е нормален?!
Познавам един Лъв, който за разлика от Лъвовете и другите огнени зодии (Овен и Стрелец) е напълно нормален - не обича да преиграва, не театралничи и не играе роля, а е просто себе си. И не обича да се забелязва, изслушва другите. Защо повечето представители на огнените зодии са толкова емоционални, не могат ли да се контролират?
еми... природа ко да праим ся ?Първоначално написано от Анонимко
Не се срещат често нормални хора от огнените зодии. Те не могат да мислят, те само чувстват и го показват, а не винаги трябва. Имам едно момиче Стрелец в класа и е много загубена, само театралничи и дори когато слуша музика в ушите и на чина танцува с ръце. И аз естествено й казах: "Иляна полудя!". Аз съм Телец.
Предлагам да забранят огнените зодии със закон! Не мога да търпя хора с нервно-психологически разтройства, които само се опитват да блеснат и се мислят за кой съм аз!Първоначално написано от Stefityyy
Предлагам да забранят астрологията със закон.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Относно Лъвовете:
The other star signs have a deep-set self love and worship of their own attributes. Negative garbage they need to shed they just send to the Leo star sign as if it is an assignment to become their shadow self. They give you no option so you need to get good at hating. They will just trip over their own spirits once you get it worked out.
Ако си го преведете и сте Лъв ще съжалите, че сте такъв. Лично аз не мога да мразя, но предпочитам да бъда обичан от колкото да си хабя любовта за някой друг освен за себе си. И при мен не е важна любовта, всичко гледам от практическата страна, приятел, от когото нямам полза го изхвърлям!
Лъвовете сме нормални....!!!!!!!!!!!!!!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Нима да зяпаш напълно непознати по улицата прекалено много и да крещиш на висок глас и да танцуваш в рейса е нормално?Първоначално написано от Ice_Queen_
Ами лъвовете са прекалено глупави, за да разберат, че не командва този, който иска да промени правилата, ами този, който ги кара да работят за него. Не е шеф този, който е по-шумен, шефът е винаги в сянка.
Остай ги ся лъвоветe. Кажи какви са (сме) раците?![]()
Първоначално написано от Анонимко
Tи не си добре, честно.
Ъх..съгласна съм с Бунтар. Прекалено много се вживявате с тея зодии.. освен ако емоционално за вас значи ненормално..![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
По-добре без емоции и чувства, от колкото с разбито сърце!
Ахахаха..
Аз съм Овен, приятелят ми е Лъв.. леле мале![]()
Лъвовете могат и да реагират малко остро, но понякога тва е хубаво. Смисъл аз предпочитам някакъв по-шумен и чувствен човек, отколкото някакъв темерут.
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Лъвовете са изроди, съжалявам, че съм Лъв.
мога да ти кажа още по-трагичен случай за Овен и Водолей,но пак са нормални!Първоначално написано от Анонимко
КРЕТЕНСКО Е ДА СЕ СЪДИ ПО ЧОВЕКА ОТ ЗОДИЯТА МУ!!!!!!!!!!!!!!!
Е какво да правя, като най-презряните хора в класа ми са Лъвове? И знаете ли защо? Защото не уважават другите, егоисти са и са прекалено откровени и нетактични.Първоначално написано от Ice_Queen_
Има такива индивиди във всяка зодия!!!Аз познавам прекрасни лъвове и идиоти..ти каква зодия си?
Лъв съм, но не харесвам зодията си.
Хммм,ами аз съм овееееен и така.
Ама мъжете лъвове са що-годе свестни,ама жените "лъвици" са много самоуверени ,себични и гаднярки са ми де (ако тук има такива не се убиждайте-изказвам лично мнение и съм останала с такова впечатление от познати)
И въпреки това всяка зодия си има своите положителни и отрицателни черти![]()
![]()
![]()
И грешиш.Аз си обожавам зодията!Тва че за теб вс Лъвове са гадове..значи ,че нямаш добро мнение и за себе си...Кофти.А характера на човека не зависи от зодията!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Чисто съвпадение е че гхадовете в класа ти са лъвове!
Напротив, имам добро мнение за себе си, но проблемът ми е, че изродите - астролозите се опитват да ми втълпят, че види те ли, като съм Лъв, та трябвало да бъда такъв, какъвто описват Лъва, да ама това не съм аз.Първоначално написано от Ice_Queen_
А теб кой те насилва да вярваш в тъпизмите на глупавите хора?!
Ами още по-глупавите ми съученици. И още един въпрос - добре, ако човек не се интересува от зодии, тогава защо трябва да знае коя зодия е?Първоначално написано от Ice_Queen_
Първоначално написано от Анонимко
Че от къде да знам![]()
Ти пък,как дори може да си помислиш така силно да се водиш по мнението на някви там идиоти,още повече като те дразнят!лелей...можеш да си мислиш каквото си искаш!с нищо не могат да те задължат!Иотново-тва са чисти глупости,стига си се филмирал/а!!!!!!!
Зодиите са ...за украса..![]()