- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Харесвам мой приятел
Имам един въпрос и затова пускам тази тема.![]()
Имам 1 приятел с когото сме близки......то си е очевидно де,щом сме приятели.
С него си говорим открито по доста теми,които не обсъждам дори с близката си приятелка.
Проблемът е,че имам "по-специални"чувства към него.
Говорили сме на тази тема.И двамата знаем,че нямаме бъдеще заедно.
Той даже ми кажа,че "не съм негов тип".....![]()
А аз си го харесвам......![]()
Случвало ли ви се е такова нещо?И как са се развили нещата по-между ви?
Интересно ми е.
Ще се радвам,ако пишете мнения.
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Благодаря предварително.
sly4valo mi e se e ama sega nemi serazkazva tyk , daje to4no sega se sly4ava i mnogo interesno ako iska6 dai email i msn ili skype i 6te ti razkaja
Еми и аз бях в подобна ситуация и да ти кажа още не съм се измъкнала.По-добре не прави нищо,защото после може да съжаляваш че си изгубила такова ценно приятелство.При мене никак добре не се развиха нещата,сега сме скарани и аз ужасно съжалявам затова.Не прави и ти същата грешка.Нямаш никакви по-специални чувства,просто ти допада и затова така си мислиш.По-добре наистина нека ти остане най-добър приятел.И си имай едно наум - приятелство между момче и момиче не съществува.Все някой от двамата харесва другия и винаги се прецакват нещата.Просто не си струва - повярвайй!!
Не ми се е случвало, но мисля, че най-удачно ще е, ако си останете само приятели.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
samo me addni i ti :P
И аз в момента съм в това положение, само че не съм казала на приятеля си за чувставата си и той не знае какво изпитвам към него. Мислих много да ли да му кажа какво чувствам, но ме е стах да не го изгубя като приятел, защото той е единствения човек, с който мога да говоря за някои неща. А при мен проблема, е и че в момента си имам приятел .... незнам какво да правястрашно объркана съм
ако някои има предложение, какво мога да направя да каже.
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
ти.. точно в твоята ситуация.. не съм изпадала, но въпреки всичко и всеки, и всички теми, които са се изписали относно приятелство-любов във всички до една съм споменала, че за мен най-ценното на тоя свят от приятелството НЯМА!
А тва че на днешно време трудно се намират истински приятели, е друга тема.
da slu4valo mi se i v kraina smetka si4ko priklu4i kato tq tragna s moi priqtel i zabravo za priqtelstvoto ni sega ot dosta blizki priqteli se prevarnahme v dosta dale4ni poznati![]()
Fuck The Religion
da gadno e no pone razbrah za kakav 4ovek stava na vapros no vsi4ko se prejivqvazatova 4e v mnogo slu4ai vaji praviloto da se nerazvalq priqtelstvoto s lubovta
Fuck The Religion
Ами да случвало ми се е...беше доста кофти,эащото аэ не се откаэах....това не доведе до нищо добро..сега дори не си говорим..!Съветвам те да эабравиш эа теэи `по-специални чувства` и да останете приятели..
[size=7][b][u]fosse cos
Доста трудно ще забравиш чувствата си към него, след като се виждате често и сте толкова близки.. незнам как да ти помогнаМоже би поговорете по-обширно по тази тема.. Успех!
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Той не знае че имам чувства към него и няма да узнае.Освен ако някога не попаднем в по интимна обстановка и не се поддадем на страсти.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
ami da sega sam v podobna sityaci samo 4e toi ne mi e kazval 4e ne sam negov tip kazval mi e 4e me obi4a no po dr na4in apak i az se poqvix v moment v koito toi si ima6 mn seriozni 4ystva kum edno momi4e i sega yj sme samo fr no za men ne e taka sig sam 4e i za nego no toi vse o6te q obi4a apak i az my govorq za moi bif6i s koito se sre6am i sega sam mn mn mnmn oburkana![]()
![]()
![]()
![]()
mi mila az neznam dali 6te moga da ti pomogna no predi 2 meseca bqh v su6toto polojenie samo 4e obratnoto nai-dobriq mi fr me haresva6e no i dvamata znaehme 4e ni6ty nqma da se polu4i..toi mi predloji da probvame,no az mu otkazah kato predpo4etoh da si zapazim priqtelstvoto misleh 4e tova e po-vajno(moje i v tvoq slu4ai mom4eto da e predpo4elo da si zapazite priqtelstvoto nz ).. i ako ste si pogovorili mn dobre po tazi tema i toi ti e kazal dostatu4no qsno 4e ne iska da imate vruzka nedei da nastoqva6 i da go presledva6 i da go pita6 postoqnno s koi i kude e bil,za6toto po tozi na4in ima golqm risk da mu stane6 "dosadna" i da te otblusne dori i kato priqtlka(pri men za malko da se polu4i taka ama toi se useti navreme i sprq s glupavite si vuprosi ) dano sum pomognala pone malko i uspeh![]()
тия отношения нямат никво бъдеще..ти все повече ще го харесваш, той няма да ти обърне никво внимание до момента, в който ще избухнеш и ще стане мн кофти..а пък ако евентуално ако след много време реши ,че иска да имате нещо, ти няма да знаеш как да го приемеш...но принципно едно момче, щом е казало, че няма начин, значи наистина няма начин да стане нещо.
Не ми се е случвало, може би защото не съм била толкова близка с никое момче като приятели...
Иначе си останете приятели, все пак и той сам казва, че не е твой тип.
това едва ли ще станеПървоначално написано от Анонимко
макар че такова приятелство не съществувало