- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писна ли ви ваканцията?
Първоначално написано от find_m3
ми хвани се да поработиш малко ааааа аз тва прая тва лято малко да побачкам![]()
Ми опитах ама искат 18 поне за това което искам да правя.Няма да съм сервитьорка ако ще...и листовките са тъпа работа пък и не знам къде да търся и...трябва и да замина за 1 месец минимум и то ми се накъса цялото лятоПървоначално написано от ОneWingedAngel
![]()
Аз пък се чувствам адски безползенаПо цяяяял ден си клатя краката, играя на Симс и се правя, че уча. Преди 2 седмици като работех при нашите поне ставах по-рано и помагах, пък сега и аз като Бети ставам все по-късно и по-късно. Сега след седмица-две се очаква да стане по-интересно - изпити, тва онова
![]()
Иначе и на мен ми е тъпо![]()
Супер си е лятото, пък и гледам не съм единствения, които трябва да учи за изпитичестно казано се надявам на ТОП в НБУ
![]()
Лятото..искаше ми се да е по-весело.Но иначе не съм на даскало - КАКВО ПО-ХУБАВО?!![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Аз използвам лятото за пълно отпускане и мързелуване.Стоя си вкъщи и лежаааа и ям(то какво друго да се прави в тея жеги).Само чакам да тръгнем на море.
самият сезон ми е гаден... задушен, миризлив, блах. от тая горещина нито можеш да спиш, нито да учиш, нито нищо.
училище > лятна ваканция.
от есента се очкава да е доста интересно. нямам търпение.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз не чух някой да каза да прави кой знае колко забавни неща![]()
Да не е много забавно да си клатиш краката.Предпочитам да съм си на даскало да се виждам с пиятели и да си правим кефа вместо да кисна във форума се.Хубвото е че след малко хващам четката и почвам да мажа стаятапоне това малко ще ми смени програмата
![]()
Изпокарах се с много близки приятели и то за глупости щото о известно време нещо ми става и с държа гадно с всички...абе смотана работа,лятото ми досега е ужасно,и то егати ваканцията,не бяха изпити ,треперене за оценки ,сега къде ще ме приемат,егати скуката.Да си бях н училище щеше да ми е по-скокойно,въпреки че мразя съучениците и класа си изобщо.
+ излизам с който намеря. нииииииииищо интересноПървоначално написано от CooL^GirL^^^
пък като досложим и изпитите и просто ми причернява от тая ваканция. то ква ваканция?! няма вече такова нещо като "лятна ваканция"
![]()
"Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."
Kak moe da vi stane tupo prez lqtnata vakanciq ?! OMG az ne iskam daskaloto da po4va tiq mi govorqt 4e im bilo tupo prez vakanciqta
BRUTALITY !
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Първоначално написано от fаke
![]()
![]()
Първоначално написано от fаke
![]()
не ми омръзна, спя по цял ден, почивам си (дори от нищото), тука още 2-3 дена ще седя сама и после заминавам малко в друг град... бе има какво да се прави бе...
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
И аз мислех така като бях....малкаПървоначално написано от RhytmiX
![]()
![]()
Да писна ми други хора да ми се разпореждат с живота
Мииииии кво да кажа. Лято е - море, слънце, къси блузки и полички, излизания в фр.... готино е. Добре си прекарвам. Нали се пак е лято. Но донякъде ми липсва училището. Там се пак е забава(донякъде)!
Ее.. тя са започва!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
вече е без значение...беше моментно състояние :PПървоначално написано от find_m3
"kako" na 17 sum i ne mi e pisnalaПървоначално написано от find_m3
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Да съм казала че си малък на години?Първоначално написано от RhytmiX
Да съм казала че си малък на години?Първоначално написано от RhytmiX