- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Tam kadeto e mamboto....
Tova si e izcqlo individualno za vsqka jena..ne moje da kaje6 4e vsi4ki jeni tarsqt parite,za6toto ne e taka..az li4no 6te se 4uvstvam po-6tastliva do muj koito razpolaga sas sredstva,no ako naistina sum mnogo vlubena nqma da go ostavq 6ot portfeila mu ne e palen..![]()
~*~PaK oBeShTaNiQ..I oPrAvDaNiQ..Ne MoGa Da Ne Se RaZsMeQ..KrasIvO lAjEsH,No BeZ LaJiTe Ti 100 PaTi Po-DoBrE jIvEq.. ~*~~*~
хахахахахахахахахаха
1.това е "teenproblem" а не мъжки проблем
2.според вас кукетки 1 момче в "teen" възръста как ще си позволи да ви огажда на сичко?Като още живее под покрива на мама и тате и те му дават пари дори и да работи той не работи 24/7->12/1 ми 1-2 месеца и според вас той не събира пари за нещо и не му трябват?Вие сте но.1 и това е ?Ми аз да ви кажа пък на вас кукетките че 1 момче мое да му е приятно да ви почерпи 1-2 пъти и тук таме като има повод но нон стоп НЕ!!!И друго вие може да не сте милионери или да не ходите с милионери ,но моите родители са милионери и живея не къде и да е а в Бояна и като видя момичета като вас колкото и сладки и готини да сте им бия шута веднага!!Защо?Не че не мога да си позволя каквото искам и тн просто момичета като вас винаги ходат с момчета с пари и като нямат пари ги оставят!!С др думи вие сте как да се израза по нежно КУРВИ и като си мислите че момчетата са ви слуги ходите винаги с супер тъпи и задрустени момчета когато се опомните малко и спрете да имате такива претенции....
Та, какво казваш? Искаш гадже, което да не ползва грим, парфюм, да не носи бижута и слъдки къси полички (щото те далеч не са евтини), да не си прави прически с дрънкулки, а? Добре, добре, високи са ти изискванията признавам.Първоначално написано от bloodranger
А на остроумния от Бояна... Ми, пич, сладка съм, готина съм, по-грамотна съм от теб и досега без гадже за повече от седмица не съм оставала... Пък и нали казах - ако иска да ме извежда, ще плаща. Аз си падам домошарче - мога да изкарам целия ден в леглото му, редувайки секс и телевизия. Не държа да излизам, много рядко искам да гледам някой филм на кино, не харесвам дискотеки. НО, понеже съм и сладка, и готина, на него му е кеф да се фука какво гадже има. Пито - платено. Капиши?
Така де с 2 думи признаваш че си курва...Първоначално написано от Schneeflocke
Всички момичета твърдим,че не гледаме дълбокия джоб,но трябва да си признаем че това е от значение.Не казвам че е най-важното да има пари,но е важно.Лично аз съм излизала и с момчета с пари и с момчета с по -малко пари,еми честно да си призная тези с парите по ми допадат.Не съм повърхностна,за мен е важно да ми е добре с даденото момче.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
А защо трябва да ти плаща? 1 разходка из парка е без пари. сори, ама си супер повърхностна-да излиза и да ти плаща, кое изтърканите обувки, слънчевите очила, връхните дрехи.....................стой си у вас. След като се приемаш за развлекателен туристически обикт, за който трябва да се плати, за да бъде видян. Аз пък си излизам с него, защото сме сладка двойка и сме готини заедно. Освен това ако седя по цял ден у дома ще се поболея и не на последно място-ще стана 10000 кила!Първоначално написано от Schneeflocke
А в ресторант? На кино? За това иде реч, моето момиче, не за разходките и за секса. А какво е повърхностен човек за теб? Който се интересува от външния си вид ли? А дали под повърхността няма и друго, което да си заслужава? What-so-ever....Първоначално написано от krem4et0
Освен това, нека обърнем внимание на израза: "каня на среща". Когато каниш някого на вечеря, очакваш ли той да ти плати храната, която е изял? Не, нали? Затова го наричаме "канене". Не може да ме покани на кино и да чака аз да си платя билета,пуканките и колата... Ако аз си плащам, не е среща, а излизане с приятел. Тогава да не си мисли, че ще получи целувка. Други неразбрали идеята?
ПП: Да си стоиш вкъщи не означава непременно да не мърдаш от леглото. Аз, например, се занимавам с йога, балет, аеробика, комбинирани упражнения...
mila moq da ta pitam otkade na kade vse mom4eto trqa da kani,pak vii nevinnite mu6ici deto idva golemoto lo6o vrab4e i gi hapva za zakuska. i vtoro det vika6 4e moje da si sedi6 po cql den v legloto i da reduva6 sex i TV,kat sa omaji6 nqkoi den koi 6ti tarpi podobno povedenie .a![]()
@Schneeflocke кукличка
Няма ли да ти е гот да платиш сметката. Да му покажеш, не ти искам парите - с теб съм, защото те обичам.
Evala mnoo dobre go kaza pak i Schneefflocke kaji mi za6to ako ne plati smetkata nqma daje celuvka da polu4i 6tot ne si e platil za neq liПървоначално написано от Albinos.com
![]()
За мен не са важни парите, а отношението към тях.
Не бих искала да излизамж (а м/у другото излизала съм) с някой, който си мисли, че парите купуват всичко и имаш ли ги си Бог, който е стиснат и брои всяка стотинка и само мисли това и онова колко струва... той като не е толкова заможен и си мисли, че парите са всичко. Докато познавам хора, които също нямат големи средства, но могат да си изкарват готино и да не ги интересуват тия подробности. Както казах, важно е отношението.
Парите са средство, без което така или инае не може. Родителите ми имат средства и просто не ми е комфортно да излизам с някой който е доста по-беден от мен.. гадно звучи ама е така. Просто едни хора са свикнали на един стандарт, други на друг. аз нямам пари - парите са родителите ми и когато аз почна да печеля, тогава ще мога да се хваля.
Просто друго си е да излизеш с някой на по-скъпо кафе, ресторант, пицария и т.н. а за плащането - може да ми плати 1-2 пъти, но не и повече. Смятам, че сме надживяли времето когато мъжът плаща всичко, а жената само чака![]()
а за госта, който живеел в Бояна(не къде да е), да те видим ако ходиш с някое момиче, което има 5 лв в джоба си и отидете на някое по-скъпо място как ще си плати. Замислете се, че има хора, които не могат да си го позволят и айде сега ми казвайте, че парите не са от занчение. И само ако обичаш по-спокойно, и тоя нежния израз да не го използваш за всички. Защото мн ясно, че като родителте ти са милионери момичетата ще те използват... трябва да се научиш да ги подбираш. Имам приятели, на които родителите им са милионери и мога да каза, че са мн свестни хора и точно те са се напатили от момиченца дето само пари са им в главата.
така де нема вода спор с хлапачки кой е казал че ме исползват и кой е казал че позволявам???Първоначално написано от Анонимко
ти ако си мислиш че пак ще зема излизам с момиче от обеля/надежда земи се скрии
хаха вече хората ги определяме и по кварталите. "ауу от Бояна съм, гледай къф съм пич"... хаха в бояна нито пътища като хората има, нито канализация на повечето местаПървоначално написано от drun durn drun ta drun
и ако си мислиш, че си голяма работа, щом живееш там земи се срии
![]()
za men ne evajno 1 4ovek s kolko pari razpolaga, i tva e fakt......nito edno ot moite gadjeta nee bil nekav milioner , nafukaN i t.n, no e i fakt 4e vinagi mi pla6tat smetkata ( az neiskam,no stava boq pred mservitiorkitei se polu4vaa mn sme6no da se butame koi d aplati,ama kakto i da e)
tova 4e mi pla6tat smetkata nezna4i 4e sam povarhnostna! nikoga ne sam i iskala tova....toi sam taa e precenil,4e sledkato sam s nego toi 6te plati.
Schneeflocke- zamisli se ti edna kola uanki i kino li struva6? za6to za teb tva e nai vajnoto ? i 2 ro, pomisli dali si prava sledkato nito 1 4ovek ot foruma ne te podkrepi a si4ki te opluha.....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Първо, едно маце ме подкрепи.Първоначално написано от BeBsItO
Второ, като всички сте толкова възвишени и не се интересувате от материални неща, ти лично би ли излязла на разходка с някой 120-кирограмов момък, който очевидно не е чувал за парфюм, носи вълнени жилетки в комбинация с кафяви сандали, а любимото му място за хранене е Тропс? Не, нали? Дори да е най-страхотният човек като характер, пак не би излязла с него....
Трето, щом това е нищо, защо момчето да не може да го плати? Толкова ли са бедни всички? Или стиснати....
Четвърто, ако попаднеш на момче, което винаги да плаща, като излизате, да те изпраща с такси, ако е късно или с иуморена, няма ли да ти е приятно? Би ли го зарязала, заради някои различия, които беха проваляли връзката ти с човек, който е платил само на първата среща? Не ми се вярва. Всяко момиче обича да го глезят....
Колкото до другите изказвания...
bloodranger, бракът не влиза в сметките ми, поне не в близко бъдеще. А защо мъжът ми да ни търпи секс и телевизия с мен? А не мисля, че с него ще си държим парите отделно. Така че ще е все едно кой плаща сметката. Все пак сме едно цяло...
Albinos.com, защо да ми е гот да плащам сметката? Като поканя момиче на среща, аз плащам и ми е гот. Защото знам, че тя не е длъжна да излиза с мен, може дори до този момент да не го е искала, но се е съгласила. Значи аз не мога да я карам да плаща, затова, че на мен ми е хубаво да съм с нея...
bloodranger, ако не плати сметката, не е среща, а излизане с приятел. А аз не се пускам на всеки приятел, с който отида на кино. Плащайки сметката, той показва, че има и друг интерес. А, ако ме покани на среща и не плати, статутът на излизането се променя от само себе си...
ПП: Аз не искъм да ми плщат. Когато донесат сметката, винаги протягам ръка към нея. Но обикновено дори не ми дават да я взема. Колкото и да ви е странно, на момчетата, с които съм излизала, им е приятно да платят сметката.
Така. Аз не нося скъпи дрехи и бижута и ме наричаш жена, която не си заслужава? Според мен ти имаш много ниски изисквания за хората. В последните години и аз почти не съм оставала без гадже. Май голяма фукня падна. И на мъжа ми му е готино да го виждат с мен, горд е, че е с мен. Но аз не съм глезла.Първоначално написано от Schneeflocke
На мен пък ми е неприятно да ми плащат. И това със "статута на срещата" е едно от най-смешните и амлоумни неща, които съм чувала. И грешиш - аз не обичам да ме глезят. Не обичам да ме черпят и да ми плащат. Простирам се според чергата си. 2 лева...в заведение - 1 бира и 1/2. Толкова. Ако той иска да ми купи още 1, окей, но това не е черпене. И ако не спя у тях, в 10 си тръгвам. Как така ще остана до среднощ, за да ми плати таксито?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Emi spored men tova che edno momiche/jena predpochita da mu plashta muja ne znachi che nqma dostoinstvo a to4no obratnoto..sa nikoi ne e kazal che kato otidesh v nqkoi restorant i ti dadat smetkata trea da hvanesh muja za gushata i da mu kajesh"lashtai ili kusame" prosto dobroto vazpitanie iziskva toi da plati
v nachaloto na vrazkata daje e zaduljitelno ako staa vupros..nqkak si ne izglejda dobre da vidish momiche i momche v restorant(primerno) da donesat smetkata i momicheto da plati,nali?I estestveno 4e mom4eto ako te uvajava shte ti kupuva drankulki
Vie izkarahte che nqma nishto losho momicheto da plashta na restoranti kina i t.n,da si kupuva vinagi sama drehite grimovete i t.n a momcheto da si sedi i da si kara kefa..tova ne e li malko tupo,sigurna sum che nikoe momiche ne obicha taka!!![/i]
~*~PaK oBeShTaNiQ..I oPrAvDaNiQ..Ne MoGa Da Ne Se RaZsMeQ..KrasIvO lAjEsH,No BeZ LaJiTe Ti 100 PaTi Po-DoBrE jIvEq.. ~*~~*~
Другата девойка поне говори по-интелигентно. Излагаш се вече. Но аз питам още веднъж - ти спътник в живота ли търсиш или втори баща? Казва се, че двама души са заедно, че са партньори, че делят един живот или че споделят живота си, което предполага равноправност поне до някаква степен. Защо да не е нормално момичето да си плати? Ако иска тъпкач, хубаво, да не плаща, но в една истинска връзка няма подобни неща.Първоначално написано от dIeSeL4E```
Emi da ti kaja kogato stava vapros za semeiana dvoika veche e normalno da si delqt parite i gaje jenata da plashta no mislq che v tazi tema ne stava vapros za sapruzi..![]()
Когато става въпрос за сериозна връзка, нещата са горе-долу идентични. Не става въпрос за това жената да плаща сметката на мъжа и да му купува неща - просто да си плати. Разбира се, ако той я покани на скъп ресторант и е наясно, че тя има 1.50, ще плати той /но тя е редно да каже преди това, че няма достатъчно пари - не е срамно/, а ако тя каже, че иска да отиде на ресторант и той няма пари, тя ще плати.
А ако е пред заплата и има 2 лева, да не излиза с гаджето ли?Както казах, аз не съм кукличка, която "водят" някъде, плащат сметката, после "водят" в къщи, чукат и си тръгва към къщи с такси, което И "извикват" и плащат.
А какво е, ако не черпене? И каква е разликата между "още 1" и целия престой? А що се отнася до гримовете и бижутата... Повечето ми гримове са вносни... Нося основно едно бижу, което той сам ми направи...Първоначално написано от `Death`Whore``
И моето момче, дори да си тръгвам в 9, пак ми вика такси... Притеснява се за мен, милото
И,само между другото, не мисля, че момиче на 15-18 години си търси спътник в живота, още по-малко втори баща (предтавяш ли си, тъкмо си мислиш, че си се оттървала от тати-контрола и да му намериш заместител)
ПП: Е, поне призна, че и на теб ти плащат понякога.I win! Where's my cookie?
EDIT: Маце, мен не ме ч*кат, ние правим любов... И той плаща и ми вика такси, защото смята, че така е редно. Ако ти си плащаш сметката, после те водят вкъщи и те ч*кат, а след това си тръгваш с автобус.......![]()
Разликата е, че той не го прави постоянно и не е задължително да го прави. И да, признавам, че са ми плащали, но после ми е тъпо. Но не, не ме чукат, но не смятам, че е нужно той да се изживява като мой родител. Не съм бебе, мога сама да се оправям и няма да умра, ако си тръгна късно с автобуса. Всъщност много малко пъти съм си тръгвала късно вечер, откакто съм със сегашния си мъж, защото оставам при него, което вече споменах. Жените обичат да бъдат закриляни и да се грижат за тях, но ако е в буквалния смисъл, са слабохарактерни според мен. Без него да не би да ме пребият и да умра от глад и жажда
И да отбележа - мен не ме водят никъде. Ние отиваме заедно и после заедно отиваме у тях наприемр.