.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Без него да не би да ме пребият и да умра от глад и жажда
    Ами, ако не е той, аз няма да замръкна навън, няма да имам нужда да се храня навън и т.н. И, между другото, той е този, който настоява за таксито. Понеже живея навътре в квартала и улиците не са от най-оживените.... А това, че е загрижен, не означава, че се изживява като родител... Просто е...загрижен за мен...
    ПП: Този спор взе да се изтърква.... Но разговорът с теб е забавен.

Това вече е друг въпрос. Против изказванията, че трябва мъжът да плаща съм, и че трябва да се грижи за жената. Иначе те искат, мен така един познат ми плати сметката и после отказа да му върна парите.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Без него да не би да ме пребият и да умра от глад и жажда
    Ами, ако не е той, аз няма да замръкна навън, няма да имам нужда да се храня навън и т.н. И, между другото, той е този, който настоява за таксито. Понеже живея навътре в квартала и улиците не са от най-оживените.... А това, че е загрижен, не означава, че се изживява като родител... Просто е...загрижен за мен...
    ПП: Този спор взе да се изтърква.... Но разговорът с теб е забавен.
    estestveno 4e 6e nastoqva ina4e nqma nagrada

Guest
    Маи забравяте,4е говорим за теенове не за мъже...Тееновете не могат да отговорят на вси4ките финансови изисквания посо4ени в тази тема...И какво стана с образа на савременната жена,която сама се издържа?Имаше наскоро 1 реклама на кредитна карта,там жената плащаше сметката за да покаже финансовата си независимост(рекламата беше с 1 от героините от сексът и градът).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си