- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гушкането въпрос специален :)
Кажи няколко различни начина поне деПървоначално написано от Aleandra
![]()
E 4ovek... vij sq . Prosto ti idva otvatre.. ne sa naprqgai se edno ima6 zapek ! Prosto otiva6 obgra6ta6 q ednata raka nad krusta,a drugata nad ramoto .. oba4e ako e dosta po visoki4ka ot tebe ne sa u4udvai ko ti zabie 6amareCПървоначално написано от LET ME LOVE YOU
![]()
На жените им е добре да ги гушнеш, сякаш ги предпазваш от света. Общо-взето всяка прегръдка е приятна, стига да е желана и да изразява чувства.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
а като ги гушна как да ги предпазя от света??????Първоначално написано от `Death`Whore``
Да жените обичат да ги закрляш да бъдеш мил с тях)))))))))
само дето повечето са доста трудно достъпни........ и капризни)))
гледай колко варианта ти дадоха на прегръдки . Почвай да пробваш всяка една от тях . Според мен наистина няма значение как я гушкаш а факта че си я гушнал и че я обичаш трябва да я кара да се чувства защитена самите чувства а не начина по който си я гушнал !Първоначално написано от let me love you
Оки.
Ще вложа нежност))))))
до безкраиност![]()
Аз мисля, че няма точно определен начин . . . тва се разбира с течение на времето . . . А това че на нея не й е било приятно - хах - аз си водя некви изводи, ама няма да казвам какви![]()
Какво се случваПървоначално написано от 182+44_4adel
?????
всяка прегръдка е специална стига да е със "специалния" човек![]()
аз лично много обичам когато ме гушкат да се завирам като някое коте във прегръдката на човека, да усетя, че имам закрила и силно рамо до себе си...
"Да си човек, значи да живееш с хората... Да си свързан с тях, да им дадеш най-хубавото от себе си... Най-хубавото от мене това са спомените ми..."
Първоначално написано от Albinos.com
Неподходящ размер на снимка в подпис!
МНого обичам да се гушкам... прегръдката е символ на обич... наистина е приятновинаги като ми е тъжно и като ме гушне някой ми става приятно... настроението ми се оправя всичко...
Когато гушкам гаджето си се чувствам наистина щаслива, защитена и обичана, също е начин и да му покажа, че държа на него и го обичам, както и той мен,...
според мен във връзката ви нещо наистина куца щом приятелката ти не обича да се гушкате, та това е най- приятното нещо...!
Няма специялен метод.Ако харесваш даден човек,по какъвто и начин да те гушне ще се чувстваш на седмото небе.
Не я притискай много силно до теб,но не да се окаже на края,че едвам си я прегърнал.
Офф,не знам как може да има специялен метод за това,просто я прегръщаш,ако те харесва ще й е приятно!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
4adela e ludwprochem i az ubicham si gi fashtam za gyzu i kwo she mi naprai ? nali me e pregurnala i tq we :PpP puk ako me bytne pochwam q gleam zlobno i i kazwam: KWO ME BYTASH MA ?!?!?!!!! i neshtata se oprawqt
![]()