Кой да предположи, че ще се случат съшите събития както от едно време..
Кой да предположи, че би могло да ми се случи АБСОЛЮТНО същото както преди..
Отново заменена за една тринадесет-годишна пикла.. докато го изписвам ме напушва на смях, но истината е, че явно тя е по-зряла от мен, по-умна, по-интелигентна и прочие ( ).
Моля, не гледайте иконката, в момента съм на 4 чаши уиски и още не ме е хфанало. Кофтито е, че скоро бутилката ще свърши.
И най-жалкото от всичко е, че винаги като ни зареже момче (нас момичетата) заради някоя друга, и ние започваме да се сравняваме с нея.
Извинявайте (време за реклама) гърди си имам, и то солидни, задник, супер добър имам, очи красиви си ги имам, супер добирчка съм, не пия, по мъже не ходя, а оная малка дрисла, не разбирам, какво повече от мен има.. ниска (кинт и 40), голям грозен нос, дълга права мазна коса, гръдна обиколка 60санта .. та на 13г - с куклите в пясъчника.
Аре уе, бахти обществото (не знам, ама то ми е виновно в момента), как може такова хубаво момиче като мен да бъде заменено с няква недорасла пача
Аз ли не съм фред, или пича, с който бях, е педофил
Май май е второто.. пак добре, че всичко ми се изясни и просто ми трябваше малко, за да се откъсна от него. Преди твърдях, че не мога без него, днес цял ден само за него съм си мислила и ми беше адски яко когато се видяхме.. а после .. после кфо стана.. точно когато най-малко очаквах..
Излях си мъката на една приятелка, а тя като ме нападна "Аааз, аз казах ли ти да не се занимаваш с него, казах ли ти , че е боклук, казах ли ти, че си супер наивна и му се връзваш на глупостите.." и прочие.. еми, права си е, ама нямах нужда от критики, а просто да ме изслушат.. исках разбиране.. и отчасти го получих от нея..
Много ми е тъпо в момента.
Ей тва е да си наивна и глупава..
Ама какво да се прави.. живота те учи на всевъзможни нещица с всеки изминал ден.. и ти израстваш някак си заедно с тях.. и черпиш опит от грешките си.. макар и да ги повтаря отново и отново..
ех, живот..
Та това е.
Благодаря ви, много, на всички, които прочетоха.
Повече с това нищожество няма да се занимавам (макар, че и в началото имах предчувствие, че ще се случи нещо такова.. ама , е на'..)