ами банално би било да ти кажа не се сдухвай, живота продължава, ще си намериш друг. да живота продължава, но без него , а нима ти не си искала само да бъдеш с него, защото го обичаш. макар да си знаела още в началото че ти жинаги ще го обичаш повече отколкото той теб пак си се хванала с него, защото дълбоко в себе си си вярвала че той се е променил от последния път когато сте били заедно, че вече не е същото бебе. или може би си вярвала в нещо друго-че и ти си по-различна, че вече си готова на още повече жертви и компромиси. раните ще зарастнат, може би след 2 дни вече няма да боли, но ако наистина е бил специален може би винаги ще има място в твоето сърце. измъчваш се защото знаеш че не е бил просто гадже, а 4овек, заради който винаги ще си готова да преживяваш кошмара, ще ис готова да зарежеш и най-страхотната връзка само за един шанс да си с него. колкото и да те анранява жинаги ще си готова да му прощаваш, колкото и да те лъже жинаги ще му вярваш. така ли е? или ти си силна. не си като мен-жалка и несигурна жертва. поздравявам те тогава. само че мила уискито не помага поне според мен. защото колкото и да пиеш пак усещаш разяждащата болка. е ако се напиваш лесно може би не е така, но на мен ми трябват поне 350-400 мл за да ме хване поне малко