.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Eternal Silence
    Guest

Как да се разбера с hater-a ?!!!

Ето ви тема в която има всичко - и училище и приятели.... та проблема е следния - с един приятел никога не сме се разбирали особено добре ама сега вече той съвсем ме намрази... и то защото не го бях поканил НА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА БРАТ МИ, братото беше казал че мога да поканя всичките си съученички и приятелки и само 2-3 най-добри приятели, и аз си поканих най-добрите ама въпросния човек (който между другото винаги се държи доста гадничко, в смисъл ей така просто за кеф къса тетрадки и разхвърля неща, типичен хейтър... никога не съм го имал за особено добър приятел) толкова се е засегнал че почнал да разправя на другите ми приятели че не съм бил част от компанията и т.н., а щяхме да ходим на море уж всичките и сега той не щял аз да съм с тях....
    Посъветвайте ме как аджеба да го накарам да проумее че не аз съм изцяло виновен че не съм го поканил НА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА БРАТ МИ, и да се помирим най-сетне с него...

Е,ти другите нали си ги поканил?Той и да им говори...а + т'ва като ти прай мръсно ,какъв е смисъла да го каниш?

Град
    Middle of nowhere
    Абе цялата работа е да се разбера с него до толкова че да не се развали цялата работа с ходенето на море... а и той не беше единствения от компанията дето не съм поканил ама само той се заяжда за тва....
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Ам,питай го дали те възприема като приятел и,ако ти каже "да" му се извини...Обаче предполагам,че ще каже не ...и ти тогава кажи- тогава за к'во се сърдиш?Аре да се опрайме...и вече е минало т'ва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си