- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Na 14 sam, nqmam gadje.
Na 14 godini sam, momi4e.Vsi4ko mi e nared, imam mnogo priqteli, ot koito po4ti vsi4ki sa mom4eta, gotina sam, ne sam nqkoq tapa naduvka, no nqmam gadje...Za6to?Vsa6tnost az sama moga da si otgovorq-trudna sam i ne go mislq samo az.Haresvat me, Svalqt me, zadqvame se, no dotam.Sqka6 ne smeq da imam gadje, koeto mi se vijda super stranno...Predi okolo 7-8 meseca bqh mn vlubena v mom4e, koeto sa6to be6e vlubeno v men.predloji mi da tragnem, no az otkazah.i sega taka me e qd...ta ob6to vzeto tova pitam, za6to vinagi stigam do edno polojenie-svalka ili vlubvane(za koeto razkazah)?Sram li me e ot mnenieto na drugite za tova i az da imam nqkoi do sebe si ili e ne6to drugo?Blagodarq vi predvaritelno
сама правиш нещата прекалено сложни - като че ли от едно решение ти зависи живота
като си харесаш някой - тръгваш с него, омръзвате си, хващаш друг и така..
какво толкова трябва да му мислиш
ami moje da se oredish moje da se xaresame kaji si skype
postavq6 vuprosa vse edno e zaduljitelno da ima6 gadje na 14 si i ve4e .... lele male6te si ima6 spoko ima vreme![]()
Толкова си проста, че нямам думи...
Първоначално написано от gostt
mn qk e pi4a-100 % garanciq!nea kvo mu se 4udi6![]()
golqm praz vzemi se sysredo4i v porastvaneto si
mi macka ne se pritesnqvai.. qvno se strahuva6 da se obvurje6i az bqh v podobno polojenie predi nqkolko godini..ne se hvalq,no dosta mom4eta me haresvat no ne smenqm mom4etata prez 2 sedmici..sig imam po 2-ma priqtelq godi6no
prosto si haresai nqkoi i trugnete i moje bi pritesneniqta ti 6te otminat
uspeh
Просто не си срещнала подходящото момче???
preodolei straha si ot obvarzvane....ne e koi znae kvo da si imash gadje s tvova idvat golemi problemi shte se skarate shte revesh shte se chudish koi e vinoven....of abe slojna rabota .... za vsichko ima vreme
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
дам така еПървоначално написано от OtherDimension
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie s kakvo mojem da ti pomognem ??kato si si trydna
pROmeni se i gotovo ...![]()
Ами и аз съм като теб.Според мен просто несъзнателно си търся ИДЕАЛНИЯ като отлично знам,че не съществува.Но не се отчайвам,така че и ти не се отчайвай.Както каза някой има време.
![]()
Според мен наистина си усложняваш излишно живота.
аз не да разбера мога поради каква причина,ако обичаш момче(и то те обича)не тръгвайте...не мога да схвана защо....
![]()
И аз така...Според мен наистина си усложняваш излишно живота.
аз не да разбера мога поради каква причина,ако обичаш момче(и то те обича)не тръгвайте...не мога да схвана защо....
Хаха и аз съм на 14 и аз си няям гадже но не се оплаквам защото на тоя свят има толкова и различни занимания с които може да се занимаваш,место да се мъкнеш с някво момче там,когато си свободна животът е мноо по-щастлив.Като си с гадже само се притесняяш 'къде ли е?' 'с кой ли е' и т.н. Дали не ти изневерява,дали те обича и п.р. Намери си някво занимание и повече с приятелите и найстина няя нужда да си усложняваш живота и да си блъскаш главата 'ама аз що няям гадже,всички си имат' просто като дойде времето и ти ще си имаш![]()
Deistvai po-spokoino v toq jivot mn malko hora mogat da se pohvalqt s tova che sa se ojenili za pyrvoto si gadje ... probvai nqkolko pyti i shte otkriesh che vsqka nova vryzka si ima svoi char ... ne se strahuvai da poemash riskove ...
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Пък аз си мислех,че само аз го имам тоя проблем(то не е проблем де),харесват ме(че и на улицата ме спряха веднаж),но аз трябва да го познавам човека от доста време,за да започна да изпитвам някакви чувства.(много ми е интересен характера).
Немога да те разбера откакво се плашиш!Просто неси осложнявай живота допълнително!!!Казвай си "аве аре кво ме реже" и се метай напреде!!!
Спокоино миличка и аз бях така преди 2-3 години,но както казаха другите предолях страха си от обвързване и така малко по малко тоя проблем теи да се каже сасем изчезна.Не се плаши от обвързването колкото и лоши страни да има една връзка много повече са хубавите неща....![]()
НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!
vij sq vsi4ko e mnogo "prosto" ....
ti deistva6 to4no kato momi4e neznae6 kakvo iska6
tei4e ko da ti kaja tragni s nqkoi svalqite se ebete se zaribqvaite se i si gotova ama ako mu pusne6 moje da te zareje tei4e6ans mal6ans ;]
NqKaF si TaM :P
Мини у лево, там питаха за тебе......
на 14 гадже !?
А Швепс не искаш ли ма 'фца ! Аууу тежка обида за момиче, вярно бее, не е жена тфа ... ммм... ми кфо да ти кажа ... не се бутай у шамарите!
Пиши ми по skype - bloodknight2012 Може се оредишПървоначално написано от nqma zna4enie
![]()