.
Затворена тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 194

Град
    sofiq
    emi moita kosa e 4upliva izob6to ne si q haresvam ama sega si kupih profesionalna presa i po4ti seki den se izpravqm vqrno 4e se gori ama kato se haresvam pove4e s prava kosa kvo da napravq
    НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!

Цитирай Първоначално написано от Madness
    ЪЪъъъ ко не разбра?
    Кил емо е ясно.
    А не на разделението...ддз..сигурно не на разделението -емота,фешъни,метъли...еа ли го...
    Ами не ми е ясно защо си противоречи

М1Garand masta
    Guest
    гаси то времето на Битълсите отмина ве

Град
    Plovdiv
    ем не мога да ви разбера хем се дразните от това, че емото се популяризира супер много напоследък, хем 80% от темите са за емотата и колко били прости и т.н. Докато има хора, които ги обсъждат и им обръщат внимание, ще има и емо-та, които да се надуват... Ако никой не им обръща внимание ще отшуми много бързо тази "мода"... Сформирали са се някви лагери на емота и на хейт-емота... хаха ийст сайд и уест сайд... ебати смешните са всички...

Цитирай Първоначално написано от Madness
    и още не са локнали темата?Мен ми писна да плюя имотата....или емотата...или там квито са...
    А на мен никога няма да ми писне да ги плюя!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

FOB FEN4ETO
    Guest
    абе хора кажета как сам и на емотата при4еските от задната страна на косата....или сложете линк с снимка...плс.Аз отпрЕд сЕ дОкАрАх аМа оТзАд нЗ кАк тРяА..... SKYPE-SUPOL4O ....BY ASEN

az nqmam snim4ici no tezi mai ti stigat ne misli6 li?

Guest
    Абе, не разбрахте ли, че за да си емо не е задължително да имаш бритон, да си режеш вените и тн и тн...например вокала на Май хемикъл романс, той е с къса коса, нали, а пак е емо И изобщо повечето сте хипер смешни, за повечето от вас емо е токио хотел и паник ет дъ диско(които все пак са емо ма са толкова леки и комерсиялни че...)И емото не е съвремена мода, първите емоушънъл банди, които като визия нямат почти нищо общо със съвременото схващане за емо, са от началото на 80-те години...И да ви имам дилемите, как да си направите бритона...А после викате, че фешъните били тъпи...Еми как няя да са тъпи като дори не смеят да се погледнат в огледалото...
    П.п Към хора като Impressive...И мен ме дразнят деад метълите например ама не съм тръгнал да прокламирам избиването им, налииииии?Е ся, чалгарите са друга работа ама те са особен вид същества...
    Ми май тва е което исках да кажа...А да, ако ще си правите на емо поне послушайте малко хардок пънк, няма да ви се отрази зле... И ако ще си правите бритон поне си боядисайте косата в черно, във всеки друг цвят изглежда хипер смешно.Освен в зелено де :P И ако имате намерение да си бръснете краката...КОЛА МАСКА!Не правете грешката да ги обръснете със самобрасначка, голяма заигравка е за напред, от личен опит знам

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе, не разбрахте ли, че за да си емо не е задължително да имаш бритон, да си режеш вените и тн и тн...например вокала на Май хемикъл романс, той е с къса коса, нали, а пак е емо И изобщо повечето сте хипер смешни, за повечето от вас емо е токио хотел и паник ет дъ диско(които все пак са емо ма са толкова леки и комерсиялни че...)И емото не е съвремена мода, първите емоушънъл банди, които като визия нямат почти нищо общо със съвременото схващане за емо, са от началото на 80-те години...И да ви имам дилемите, как да си направите бритона...А после викате, че фешъните били тъпи...Еми как няя да са тъпи като дори не смеят да се погледнат в огледалото...
    П.п Към хора като Impressive...И мен ме дразнят деад метълите например ама не съм тръгнал да прокламирам избиването им, налииииии?Е ся, чалгарите са друга работа ама те са особен вид същества...
    Ми май тва е което исках да кажа...А да, ако ще си правите на емо поне послушайте малко хардок пънк, няма да ви се отрази зле... И ако ще си правите бритон поне си боядисайте косата в черно, във всеки друг цвят изглежда хипер смешно.Освен в зелено де :P И ако имате намерение да си бръснете краката...КОЛА МАСКА!Не правете грешката да ги обръснете със самобрасначка, голяма заигравка е за напред, от личен опит знам
    wokala na MCR ne e emo...i ne iska da e....I tokio hotel ne sa emo....hahaha te sa geiowe

Цитирай Първоначално написано от `Summer`
    Според мен тази прическа е най-приемлива..другите са ми малко страшни ,а и не ходят на всеки..
    Мен таз най ме кефи

mr aha
    Guest

h1

aa emo sux kill all the emo`s

one girl
    Guest

hmm

emoo-kids.dir.bg/_wm/diary/?df=46 koito haresva emotata da poseti saita makar ida ne e zavyr6en o6te

Re: h1

Цитирай Първоначално написано от mr aha
    aa emo sux kill all the emo`s
    +1

Evv4etO
    Guest

uFfff

zna4i az mn haresvam stila i muzikata no kosata mi e mnnn kadrava i nemoga da q izpravqm vseki den a pri4eska emo za kadrava kosa Nqma kakvo moga da napravq za da imam emo pri4eska bez da q izpravqm vseki den ?! pls daite nqkakv savet 4e ve4e se 4udq kvo da pravq

Re: uFfff

Цитирай Първоначално написано от Evv4etO
    zna4i az mn haresvam stila i muzikata no kosata mi e mnnn kadrava i nemoga da q izpravqm vseki den a pri4eska emo za kadrava kosa Nqma kakvo moga da napravq za da imam emo pri4eska bez da q izpravqm vseki den ?! pls daite nqkakv savet 4e ve4e se 4udq kvo da pravq
    Прережи си вените от скръб че не можеш да си земеш една преса за коса, kill yourself emo wannabe
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Evv4eto
    Guest
    mi az msilq 4e qsno nappisah 4e da q izpravqm S preSA vseki den nemoga no kakto i da e... Nqkoi ako znae ne6to moje da mi dade savet

Супер фен
    Град
    в килера
    Подстрижи се 0 номер и остави един бритон, за да ти скрива очите

Guest
    Абе, не разбрахте ли, че за да си емо не е задължително да имаш бритон, да си режеш вените и тн и тн...например вокала на Май хемикъл романс, той е с къса коса, нали, а пак е емо :wink: И изобщо повечето сте хипер смешни, за повечето от вас емо е токио хотел и паник ет дъ диско(които все пак са емо ма са толкова леки и комерсиялни че...)И емото не е съвремена мода, първите емоушънъл банди, които като визия нямат почти нищо общо със съвременото схващане за емо, са от началото на 80-те години...И да ви имам дилемите, как да си направите бритона...А после викате, че фешъните били тъпи...Еми как няя да са тъпи като дори не смеят да се погледнат в огледалото... ](*,)
    Ми май тва е което исках да кажа...А да, ако ще си правите на емо поне послушайте малко хардок пънк, няма да ви се отрази зле... :wink: И ако ще си правите бритон поне си боядисайте косата в черно, във всеки друг цвят изглежда хипер смешно.Освен в зелено де :P :wink: И ако имате намерение да си бръснете краката...КОЛА МАСКА!Не правете грешката да ги обръснете със самобрасначка, голяма заигравка е за напред, от личен опит знам :cry: :lol: :lol: :lol:
    wokala na MCR ne e emo...i ne iska da e....I tokio hotel ne sa emo....hahaha te sa geiowe
    ABE KAKVO VI PUKA DALI BANDITE SA EMO ,PUNK,METAL ILI KAKVOTO I DA BILO DRUGO?NE E LI VAJNA MUZIKATA?A I KAK MOJE DA SLAGATE VSI4KI HORA POD OB6T ZNAMENATEL! TOVA 4E KOSATATI E ROZOVA NE ZNA4I 4E NE SI SVESTEN 4OVEK.STIGA STE OBIJDALI HORA KOITO NE POZNAVATE !

Град
    LOS МЪРЧАРВИС,някъде в София...
    Някои от прическите са много готини,а други са смешни.Освен тва емо стила е почти същия като хипито.Нямам против емотата,но признавам,че са позьорчета!

Град
    iz sofiiskite dulbini
    Az da pitam vse pak kakva kato tip e kosata ti.....kudrava......4ypliva....prava....emotata imat hybavi pri4eski no.....napravi6 li si...ostanalite te mislqt za EMO.....az li4no,,,neiskam da me biqt....... yspeh \/
    JiVeqt sAmo vLybeNItE...0sTaNALIte pr0sO su6teSTvyVat....

Аз имам Емо бретон,ама косата ми е мн тънка и не ми е бухнала като тяхната.Знаете ли как да я направя такава? Емо-тата имат наистина гаден живот и за тва си режат вените,аз съм го правила само 1 път,ама ми се искаше да умра,макар че не ме огря!!!Моя живот отдавна вече е ужасен!!!Един ден станах и си казах "маината му на тъпия шибан живот" и започнах да се обличам така.
    ...

Marge,Що не се застреляш?Какво ти пречи като хората си харесват стила.Ако ти слушаш чалга,ние не можем да те упрекваме,че ти е такъв вкуса.Така че,аре вземете да се стегнете и да разберете наи после,че хората имат различни вкусове.Едни са емо,други са чалгари,трети метъли,така си е...

ABE KAKVO VI PUKA DALI BANDITE SA EMO ,PUNK,METAL ILI KAKVOTO I DA BILO DRUGO?NE E LI VAJNA MUZIKATA?A I KAK MOJE DA SLAGATE VSI4KI HORA POD OB6T ZNAMENATEL! TOVA 4E KOSATATI E ROZOVA NE ZNA4I 4E NE SI SVESTEN 4OVEK.STIGA STE OBIJDALI HORA KOITO NE POZNAVATE !
    Всеки вид музика има някво послание...демек обединява хора с еднакви разбирания,схвана ли...а това че може да си свестен ако си розова коса няма нищо общо с това че изглеждаш жалък

Тъпи емота...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Прекалено лесно-изправяш си косата,правиш си бретона,топираш се,слагаш разни гривнички-колкото се може повече ярки цветове(за да приличаш на клоун )обличаш няква шантава блуза и дънки,земи си и кецки задължително и излизаш,ето ти емо стил

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Marge,Що не се застреляш?Какво ти пречи като хората си харесват стила.Ако ти слушаш чалга,ние не можем да те упрекваме,че ти е такъв вкуса.Така че,аре вземете да се стегнете и да разберете наи после,че хората имат различни вкусове.Едни са емо,други са чалгари,трети метъли,така си е...
    Ахаахах, слушам алт рок и пост хардкор най-вече Просто сладка ми е писнало от фейкъри Освен това аз мога да ти кажа че ако ме познаваш няма да мислиш така за мен, аз съм толеранта към всички, но фейкъри - no thanks ;]
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове