.
Затворена тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 194
    Цитирай Първоначално написано от aviska_
    За емотата много се изговори и още толкова се изписа...аз лично не мога да разбера защо толкова много се обсъжда. Не е да кажеш нещо ново...това за лагерите е страшно вярно. Аз съм от единия, сами ще се досетите от кой...Обаче има много повърхностни разбирания - нали, тоя е емо, 'начи е некъф дефектен, депресивен, реже си вените и реве. Е' извинявайте, ма това е тъпо. Другата страна на проблема е, че не всеки , КОЙТО ИЗГЛЕЖДА като емо Е емо...това е нещо повече от мода... даже ето ви линкче, може да ви...заинтересова - http://www.vbox7.com/play:8c24a6c4 аз лично съм напълно съгласна с него. А ако още е актуална темата за прическите - ето ви мои снимки, мисля, че е подходяща. Но е къса, помислете хубаво, преди да се решите.

seriozno tva travestit li e??????????????????????????????

ОФф Айде и аз да се изкажа тук....
    Прочетох цялата тема от до и забелязах 4е има доста заблудени хора...''Ще ставам емо каква прическа да си направа" или пак "Реших да сам емо какви дрехи трябва да обличам"....
    Е чакай малко де.. .Вия не знаете как се обличат и какъв е тяхният стил музика и ще ставате емо...
    Само от една прическа не се става емо или имо както и де е там...Една трета от хората са с подобни прически и какво по тая логика всички те са емота...Ем айде моляви се стегнете се малко.....

Цитирай Първоначално написано от viktoriya_sn
    Цитирай Първоначално написано от da_chick
    Прочетох цялата тема и осъзнах, че цял живот съм била емо Дори косата - честно - никога не съм си поставяла за цел подобно нещо, тогава мисля че такъв стил още не съществуваше или поне никога не съм чувала да се обсъжда - просто така си ме кефеше - била съм с кестенява коса и черни неравномерно оцветени върхове (стои като изгоряла), руса и ужасно рошава (стои страшно яко.... тогава се обличах само в черни дрехи и ходех с нашийник и вериги о.0 .. доста хард за емо хахах ), а по едно време бях руса с черни кичури на тила... Сега съм в период на израстване на това нещо. Докато не разбрах, че това не е нещо, което можеш да израстнеш, а нещо, което просто си си. Иначе в момента съм с къдрава-рошава коса и изправен бритон. За всички с къдрави/чупливи коси - това, че косата ти е такава не значи, че не можеш да си направиш яка емо прическа. Емото е извън всякакви граници - всичко е позволено. Дори можеш да усилиш ефекта с много пяна за коса и сешоар с дифузер. Аз така се правя - нищо не може да я развали - веднъж заваля дъжд и аз ужасно се ядосах, че всичко се е прецакало. Отидохме на кафе, бях с изцяло мокра коса, но щом изсъхна си беше точно както преди. Това е силата на лака!
    А косата при всякаква прическа, независимо дали е емо или не, отпред е най-добре да е права или поне по-права от останалата коса, понеже така подчертава лицето. Но всъщност при емото можеш да си правиш каквото решиш. Ако все пак решиш да изправяш бритона - после го напръскай с лак.
    Ужасно много ми хареса снимката на русата мацка с розовите кичури на бритона, която бяхте намерили... Но засега смятам да се поспра малко
    И още нещо - емото се развива - емошънъл - ако някога е изразявало само негативните емоции, сега изразява и положителните... За мен лично емото е за супер емоционални хора като цяло, които често си менят настроенията (лоши, добри, от добри към лоши, от лоши към добри и т.н.) за това и повечето им прически имат в себе си поне 2 цвята. Затова и емотата обединяват например бебешко-розова поличка с черен череп като щампа на нея. Даже... аз мисля, че Аврил Лавин се облича точно като емо. Дори прическата и е леко такава, само че по-умерена.
    А за Пейтън не се бях замисляла, но нещата се връзват - тя ми е любимката от сериала! А и прическата й, когато беше Ангела на Смъртта беше достатъчно емо!

"...които често си менят настроенията..." tova mila se nari4a predmenstrualen sindrom.a ti na kolko godini si (pitam ot liubopidstvo)?
    На 17, защо? Все пак още съм в teen годините, а и някои хора просто са по-импулсивни. А ти на колко си?

Прочетох цялата тема и осъзнах, че цял живот съм била емо Дори косата - честно - никога не съм си поставяла за цел подобно нещо, тогава мисля че такъв стил още не съществуваше или поне никога не съм чувала да се обсъжда - просто така си ме кефеше - била съм с кестенява коса и черни неравномерно оцветени върхове (стои като изгоряла), руса и ужасно рошава (стои страшно яко.... тогава се обличах само в черни дрехи и ходех с нашийник и вериги о.0 .. доста хард за емо хахах ), а по едно време бях руса с черни кичури на тила... Сега съм в период на израстване на това нещо. Докато не разбрах, че това не е нещо, което можеш да израстнеш, а нещо, което просто си си. Иначе в момента съм с къдрава-рошава коса и изправен бритон. За всички с къдрави/чупливи коси - това, че косата ти е такава не значи, че не можеш да си направиш яка емо прическа. Емото е извън всякакви граници - всичко е позволено. Дори можеш да усилиш ефекта с много пяна за коса и сешоар с дифузер. Аз така се правя - нищо не може да я развали - веднъж заваля дъжд и аз ужасно се ядосах, че всичко се е прецакало. Отидохме на кафе, бях с изцяло мокра коса, но щом изсъхна си беше точно както преди. Това е силата на лака!
    А косата при всякаква прическа, независимо дали е емо или не, отпред е най-добре да е права или поне по-права от останалата коса, понеже така подчертава лицето. Но всъщност при емото можеш да си правиш каквото решиш. Ако все пак решиш да изправяш бритона - после го напръскай с лак.
    Ужасно много ми хареса снимката на русата мацка с розовите кичури на бритона, която бяхте намерили... Но засега смятам да се поспра малко
    И още нещо - емото се развива - емошънъл - ако някога е изразявало само негативните емоции, сега изразява и положителните... За мен лично емото е за супер емоционални хора като цяло, които често си менят настроенията (лоши, добри, от добри към лоши, от лоши към добри и т.н.) за това и повечето им прически имат в себе си поне 2 цвята. Затова и емотата обединяват например бебешко-розова поличка с черен череп като щампа на нея. Даже... аз мисля, че Аврил Лавин се облича точно като емо. Дори прическата и е леко такава, само че по-умерена.
    А за Пейтън не се бях замисляла, но нещата се връзват - тя ми е любимката от сериала! А и прическата й, когато беше Ангела на Смъртта беше достатъчно емо!

"...които често си менят настроенията..." tova mila se nari4a predmenstrualen sindrom.a ti na kolko godini si (pitam ot liubopidstvo)?
    На 17, защо? Все пак още съм в teen годините, а и някои хора просто са по-импулсивни. А ти на колко си?
    pitam s isledovatelska cel

Град
    Dreamland
    .........
    The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!

Taka da vidq sega Izpisaha se okolo 1000000 stranici s kupi6ta besmislici na tazi tema. I v kraina smetka edinstvenoto koeto razbrah e ,4e ot vsi4kite 100 000 4oveka koito ste pisali po tazi tema (daje ne e po temata) Samo 2-ma ili 3-ma sa naqsno s tova kakvo realno zna4i emo (imo) .
    Moeto li4no mnenie e 4e:
    1.Taka nare4enite emota se otdelqt ot drugite sami za6toto se s4itat za razli4ni i za po ne6tastni ot ostanalite okolo tqh.
    2.Nikoi nqma pravo da sudi ostanalite okolo sebe si za na4ina po koito se obli4at, gledat na jivota ili puk nai malko 4e ima rozova kosa...
    3.Az kato 4ovek prost i neuk ne moga da kaja kakvo e 4uvstvoto da si depresiran i da izpitvam do takava stepen psihi4eska bolka, 4e da po4na da se reja no vse pak 6tom taka kazvat az sum sklonen da im povqrvam
    4.Nqma zna4enie dali si "emo, metal, punkar, 4algar, skinar, svinar, taksimetrov 6ofior..." ili kakvoto tam si 6tete vsi4ki sme hora I nikoi nqma pravo da sudi drugiq za tova kakuv na4in na jivot si e izbral!!!

P.S.
    Sorry 4e kato vsi4ki ostanali ne pisah po temata

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Цитирай Първоначално написано от Zahara
    И колкото и да се опитвам да намеря отговора на великия въпрос " Защо сте и как решихте да сте емо и знаете ли какво значи това" не мога да получа задоволителен такъв... Явно ще си остана неука
    Емотата са депресирани хорица с бритонче настрани и идиотски дрехи. Емото е стил.Те слушат хардкор,ако не се лъжа.
    Mne.. kato ne znaesh kfo obqsnqqsh bate>? Az det yj znam nqq obqsnqqm za da sburkam neshto.. Samo da vmetna che osnovnata muzika za emotata e emocore... a te ako shtat i opera da slushat.. tfa nali znaesh kfi gi prai? Pozi.. Tfa ne znachi da se ogranichavat samo s emocore est.. Govora za osnovna muzika na istinskite xorica (emo true) Taaa kfo dr.. zabraih si misulta
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    И колкото и да се опитвам да намеря отговора на великия въпрос " Защо сте и как решихте да сте емо и знаете ли какво значи това" не мога да получа задоволителен такъв... Явно ще си остана неука
    Емотата са депресирани хорица с бритонче настрани и идиотски дрехи. Емото е стил.Те слушат хардкор,ако не се лъжа.
    Mne.. kato ne znaesh kfo obqsnqqsh bate>? Az det yj znam nqq obqsnqqm za da sburkam neshto.. Samo da vmetna che osnovnata muzika za emotata e emocore... a te ako shtat i opera da slushat.. tfa nali znaesh kfi gi prai? Pozi.. Tfa ne znachi da se ogranichavat samo s emocore est.. Govora za osnovna muzika na istinskite xorica (emo true) Taaa kfo dr.. zabraih si misulta
    ОМГ,пък ше кажеш,че ти до вчера не беше оная дето уважаваше камелия Пози,пози колкото щеш...(ако съм допуснала грешка се извинявам,но мисля ,че точно ти МонитуУ беше тази,която канеше всички в "Амор")....
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    ОМГ,пък ше кажеш,че ти до вчера не беше оная дето уважаваше камелия Пози,пози колкото щеш...(ако съм допуснала грешка се извинявам,но мисля ,че точно ти МонитуУ беше тази,която канеше всички в "Амор")....
    Мне изобщо небъркаш..Но не беше довчера а до преди 3-4 месеца Ххаресвах Камелия и слушах чалга да..Виж са ако бях поза няяше си призная че съм слушала чалга..Хмм а кфо лошо има да го кажем така-осъзнаване,отърсване от простащината?Да кажем че преди да стана емо,ако изобщо ме приемате за такава (се ми е 1,не ви се бъркам в мнението) се зарибих по дадена музика,която няма нищо общо с чалгата и след което изобщо не я слушам тая чалга..Да ме питаш как се казват некфи нови песни на кака ми Пресли-незнам сори.. Планета изобщо не пускам.Ела до нас да видиш че на пц-то няям една чалга.. Мм кфо друго да ти кажа..По добре късно от колкото никога..Мисла че тфа,че някога съм била еди кфа си не ме определя кфа съм са..Щот бате хората се променят.Важно е кфа съм са,кфа ми е психиката са и т.н... И тфа да го кажем примерно че съм Емо от 3 месеца (по-малко са даже) също не значи че съм поза (поне според мен).Щото нали се сещаш че се от някъде се почва? След 1-2 години ше се утвърдя може би като по реал емо.. Са не се мисла за толко тру.. Ама в никъф случай не съм и факе.. Таа дано да ти поясних ситуацията.. Ако имаш други въпроси питай... И да припомна отново.Не ме интересува ващо мнение..Важно е мойто
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ч~

Оле божке ле...докаде стигна тоя свят...Фенки на Камелия да стават емота..тц тц тц...Е,добре,че поне не съм объркала Ама пък така ситуацията е още по-комична.Ем ти си знайш най-добре,ама се пак от върла чалгарка да се превърнеш в истинско емо.Че тя психиката ти трябва да се е обърнала на 180 градуса и се пак истински емота няма!Мое мнение.И се пак ми е много смешно,сериозно ти казвам.Не знам,ти си решаваш,но за мен си оставаш поза...

Айде ми кажене няколко емо групи!Моля вииии!
    we give it all.

Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Ч~

Оле божке ле...докаде стигна тоя свят...Фенки на Камелия да стават емота..тц тц тц...Е,добре,че поне не съм объркала Ама пък така ситуацията е още по-комична.Ем ти си знайш най-добре,ама се пак от върла чалгарка да се превърнеш в истинско емо.Че тя психиката ти трябва да се е обърнала на 180 градуса и се пак истински емота няма!Мое мнение.И се пак ми е много смешно,сериозно ти казвам.Не знам,ти си решаваш,но за мен си оставаш поза...
    ок.. Аз като ти гледам пък твойте мнения оставам с впечатление че си някфа фешънка.. НЕзнам за чалгарка,ама прекалено много защитаваш фешъните?Тогава не разбирам кфо толко разбираш от емо стила,че коментираш?И да не кажеш че и аз съм в тфойто положение ще вметна малката разлика..Ти според мен си някфа фешънка,която се мъчи да се праи на интересна със знаянията си за емо стила..А аз БЯХ чалгарка ... и вече ми е позволено да праа кфот си искам Се тая не ме разбра не се и опитвай ае бб

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Айде ми кажене няколко емо групи!Моля вииии!
    Lovex,Panic!at the disco,Paramore,Cute is what we aim for,30 seconds to mars ...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Бтв забраих да кажа-по скоро да повторя че или не мое да четеш или не зацепваш лесно.. Не мисля че съм тру емо,щот не съм се утвръдила като такава..Тряя да мине доста време за да навлезна по навътре в стила.. Но тфа не значи и че съм поза..Оф кфо цикля на едно място,вече казах че ми е се 1..

ок.. Аз като ти гледам пък твойте мнения оставам с впечатление че си някфа фешънка.. НЕзнам за чалгарка,ама прекалено много защитаваш фешъните?Тогава не разбирам кфо толко разбираш от емо стила,че коментираш?И да не кажеш че и аз съм в тфойто положение ще вметна малката разлика..Ти според мен си някфа фешънка,която се мъчи да се праи на интересна със знаянията си за емо стила..А аз БЯХ чалгарка ... и вече ми е позволено да праа кфот си искам Се тая не ме разбра не се и опитвай ае бб
    Така.Не съм нито едно от двете.Не защитавам фешаните,а правото на човек да избира как да се облича.Не може да си промениш на 100% предпочитанията,но със стила можеш да правиш експерименти.Зашитавам това,че не трябва всички фешани да са под един знаменател.щото аз пък познавам много свестни,които не парадират с това както има и както не(писах го и в друга тема).От емо стила не разбирам,тва е вярно,но никаде не съм и коментирала,както виждаш.Няма да се прая на разбирачка в нещо,което е много далеч от мен.А ти пък как за 2 месеца разбра,че си истинско емо и реши,че като минеш от чалгарка на емо ще станеш по-умна.Смея ти се на това,че казваш,че другите са пози,а всащност ти си абсолютно същата,като се замислиш...

За 30 seconds to mars не ви ли стана ясно рок алтърнатив са...
    we give it all.

Град
    Sofia, Bulgaria

Така.Не съм нито едно от двете.Не защитавам фешаните,а правото на човек да избира как да се облича.Не може да си промениш на 100% предпочитанията,но със стила можеш да правиш експерименти.Зашитавам това,че не трябва всички фешани да са под един знаменател.щото аз пък познавам много свестни,които не парадират с това както има и както не(писах го и в друга тема).От емо стила не разбирам,тва е вярно,но никаде не съм и коментирала,както виждаш.Няма да се прая на разбирачка в нещо,което е много далеч от мен.А ти пък как за 2 месеца разбра,че си истинско емо и реши,че като минеш от чалгарка на емо ще станеш по-умна.Смея ти се на това,че казваш,че другите са пози,а всащност ти си абсолютно същата,като се замислиш...
    За съжаление не моа да мисла.. Мисли ти вместо мен

Еми да,права си,верно,че не можеш.Щом толкова си вярваш,че като промениш начина на обличане и музика,която слушаш ше станеш емо.Еми жестоко се лъжеш,само тва мога да ти кажа.Пък и ЕВАЛАТА правя на хората,които не са нито емота,нито фешани,а имат собствен стил на обличане и на мислене.Станало модерно да си емо или фешан и всички се засилиха...Бива ли такъв прост народ...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Ххх ама ти верно нещо не ме разбираш...Просто станах по емоционална,нещо лошо ли има човек да се променя?Всеки се променя,някой за кратко,други за по дълго време... Казах че не съм спряла да слушам чалга за да стана емо,изобщо бате не съм имала планове да ставам такава... Просто вече не ме кефи чалгата,толкова ли е трудно за вярване?

Оф,да-ще минат години докато се утвърдиш?!
    Утре ще чуеш една хаус песен или нещо друго и веднага ще станеш 'хаусърка'

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    хХх шом казваш..

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Нормално,всички искат да са модерни,а са ужасно смешни в очите на другите-фешани,емота...всички!

men me kefqt malkite pandelkiiiii otkude da si zema samo pandelka ... neznam fibichki li sa kwo sa .... ne iskam venche s pandelka .. imam si

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sea Goddess
    men me kefqt malkite pandelkiiiii otkude da si zema samo pandelka ... neznam fibichki li sa kwo sa .... ne iskam venche s pandelka .. imam si
    Фибички са...
    Та значи аз не се водя по "модата" да си фешън, емо, хаусър или за каквото там се сетиш...може и да си мислите, че съм поза като ми гледате ника, но не е така...харесвам хора с утвърден, собствен стил...харесва ми когато една жена се облича елегантно, женствено, стилно...не си мислете, че под тези епитети имам предвид чалгарската визия...никак даже аз може и да слушам метъл, рок, алтърнатив...но не го показвам чрез държанието си или облеклото си...каква е тая мания по дяволите да се обличаш според това каква музика слушаш че даже почнахте и да позирате...за мене истината е една-на тоя свят емота истински НЯМА!!! Проумейте го по дяволите... Пак казвам, сигурно си мислите, че съм поредното заблудено позьорче, гледайки тйпий ми ник, който между другото мразя но повтарям-не е така

Град
    shumen

Re: uFfff

da gi haresvat li ?!? az s1m ostanala s obratnoto vpe4etlenie.a p1k i tuk emo heitarite ne sa 4ak tolkova mnogo(e pone v 6umen!)
    ave.. nz za drygoto ama molq ta samoubii se ! kak go razbra tyi 4e emo heitarite ne sa tolkova mnogo XAXAx... te sa moogoooooo! Iiii tva 4e nqkoi se kefi na emovskiq breton ne zna4i 4e ne im se podigraaa na ligav6tinata.... V shumen osven tova..axaxaXaxAx imaiki predvid 4e ima edno edinstveno Emo... si4ko drygo napodobqva ot tyk ot tam - celiq grad se smee na Emo stila.. ;] Ama tva e dryga tema.. nqma smisal da konkretizirame po gradove....
    btw Emo sucks...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си