- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Emo Style ЦъК ТуК
seriozno tva travestit li e??????????????????????????????Първоначално написано от aviska_
![]()
![]()
ОФф Айде и аз да се изкажа тук....
Прочетох цялата тема от до и забелязах 4е има доста заблудени хора...''Ще ставам емо каква прическа да си направа" или пак "Реших да сам емо какви дрехи трябва да обличам"....
Е чакай малко де...Вия не знаете как се обличат и какъв е тяхният стил музика и ще ставате емо...
Само от една прическа не се става емо или имо както и де е там...Една трета от хората са с подобни прически и какво по тая логика всички те са емота...Ем айде моляви се стегнете се малко.....![]()
На 17, защо? Все пак още съм в teen годините, а и някои хора просто са по-импулсивни. А ти на колко си?Първоначално написано от viktoriya_sn
pitam s isledovatelska celПървоначално написано от da_chick
.........
The good you make today,people will often forget tomorrow.Do good anyway!
Taka da vidq segaIzpisaha se okolo 1000000 stranici s kupi6ta besmislici na tazi tema. I v kraina smetka edinstvenoto koeto razbrah e ,4e ot vsi4kite 100 000 4oveka koito ste pisali po tazi tema (daje ne e po temata)
Samo 2-ma ili 3-ma sa naqsno s tova kakvo realno zna4i emo (imo)
.
Moeto li4no mnenie e 4e:
1.Taka nare4enite emota se otdelqt ot drugite sami za6toto se s4itat za razli4ni i za po ne6tastni ot ostanalite okolo tqh.
2.Nikoi nqma pravo da sudi ostanalite okolo sebe si za na4ina po koito se obli4at, gledat na jivota ili puk nai malko 4e ima rozova kosa...![]()
3.Az kato 4ovek prost i neuk ne moga da kaja kakvo e 4uvstvoto da si depresiran i da izpitvam do takava stepen psihi4eska bolka, 4e da po4na da se reja no vse pak 6tom taka kazvat az sum sklonen da im povqrvam
4.Nqma zna4enie dali si "emo, metal, punkar, 4algar, skinar, svinar, taksimetrov 6ofior..." ili kakvoto tam si 6tete vsi4ki sme horaI nikoi nqma pravo da sudi drugiq za tova kakuv na4in na jivot si e izbral!!!
P.S.
Sorry 4e kato vsi4ki ostanali ne pisah po temata![]()
![]()
Mne.. kato ne znaesh kfo obqsnqqsh bate>? Az det yj znam nqq obqsnqqm za da sburkam neshto.. Samo da vmetna che osnovnata muzika za emotata e emocore... a te ako shtat i opera da slushat.. tfa nali znaesh kfi gi prai? Pozi.. Tfa ne znachi da se ogranichavat samo s emocore est.. Govora za osnovna muzika na istinskite xorica (emo true) Taaa kfo dr.. zabraih si misultaПървоначално написано от extreme_
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ОМГ,пък ше кажеш,че ти до вчера не беше оная дето уважаваше камелияПървоначално написано от monityY
![]()
![]()
Пози,пози колкото щеш...(ако съм допуснала грешка се извинявам,но мисля ,че точно ти МонитуУ беше тази,която канеше всички в "Амор")....
Just haters make me famous! εĭз
Мне изобщо небъркаш..Но не беше довчера а до преди 3-4 месеца Ххаресвах Камелия и слушах чалга да..Виж са ако бях поза няяше си призная че съм слушала чалга..Хмм а кфо лошо има да го кажем така-осъзнаване,отърсване от простащината?Да кажем че преди да стана емо,ако изобщо ме приемате за такава (се ми е 1,не ви се бъркам в мнението) се зарибих по дадена музика,която няма нищо общо с чалгата и след което изобщо не я слушам тая чалга..Да ме питаш как се казват некфи нови песни на кака ми Пресли-незнам сори.. Планета изобщо не пускам.Ела до нас да видиш че на пц-то няям една чалга.. Мм кфо друго да ти кажа..По добре късно от колкото никога..Мисла че тфа,че някога съм била еди кфа си не ме определя кфа съм са..Щот бате хората се променят.Важно е кфа съм са,кфа ми е психиката са и т.н... И тфа да го кажем примерно че съм Емо от 3 месеца (по-малко са даже) също не значи че съм поза (поне според мен).Щото нали се сещаш че се от някъде се почва? След 1-2 години ше се утвърдя може би като по реал емо.. Са не се мисла за толко тру.. Ама в никъф случай не съм и факе.. Таа дано да ти поясних ситуацията.. Ако имаш други въпроси питай... И да припомна отново.Не ме интересува ващо мнение..Важно е мойтоПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
![]()
![]()
Оле божке ле...докаде стигна тоя свят...Фенки на Камелия да стават емота..тц тц тц...Е,добре,че поне не съм объркала
Ама пък така ситуацията е още по-комична.Ем ти си знайш най-добре,ама се пак от върла чалгарка да се превърнеш в истинско емо.Че тя психиката ти трябва да се е обърнала на 180 градуса и се пак истински емота няма!Мое мнение.И се пак ми е много смешно,сериозно ти казвам.Не знам,ти си решаваш,но за мен си оставаш поза...
![]()
![]()
![]()
Айде ми кажене няколко емо групи!Моля вииии!
we give it all.
ок.. Аз като ти гледам пък твойте мнения оставам с впечатление че си някфа фешънка.. НЕзнам за чалгарка,ама прекалено много защитаваш фешъните?Тогава не разбирам кфо толко разбираш от емо стила,че коментираш?И да не кажеш че и аз съм в тфойто положение ще вметна малката разлика..Ти според мен си някфа фешънка,която се мъчи да се праи на интересна със знаянията си за емо стила..А аз БЯХ чалгарка ... и вече ми е позволено да праа кфот си искамПървоначално написано от CuRly Doll
Се тая не ме разбра не се и опитвай ае бб
Lovex,Panic!at the disco,Paramore,Cute is what we aim for,30 seconds to mars ...Първоначално написано от TellMeYourName
Бтв забраих да кажа-по скоро да повторя че или не мое да четеш или не зацепваш лесно.. Не мисля че съм тру емо,щот не съм се утвръдила като такава..Тряя да мине доста време за да навлезна по навътре в стила.. Но тфа не значи и че съм поза..Оф кфо цикля на едно място,вече казах че ми е се 1..
Така.Не съм нито едно от двете.Не защитавам фешаните,а правото на човек да избира как да се облича.Не може да си промениш на 100% предпочитанията,но със стила можеш да правиш експерименти.Зашитавам това,че не трябва всички фешани да са под един знаменател.щото аз пък познавам много свестни,които не парадират с това както има и както не(писах го и в друга тема).От емо стила не разбирам,тва е вярно,но никаде не съм и коментирала,както виждаш.Няма да се прая на разбирачка в нещо,което е много далеч от мен.А ти пък как за 2 месеца разбра,че си истинско емо и реши,че като минеш от чалгарка на емо ще станеш по-умна.Смея ти се на това,че казваш,че другите са пози,а всащност ти си абсолютно същата,като се замислиш...Първоначално написано от monityY
За 30 seconds to mars не ви ли стана яснорок алтърнатив са...
we give it all.
За съжаление не моа да мисла.. Мисли ти вместо менПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
Еми да,права си,верно,че не можеш.Щом толкова си вярваш,че като промениш начина на обличане и музика,която слушаш ше станеш емо.Еми жестоко се лъжеш,само тва мога да ти кажа.Пък и ЕВАЛАТА правя на хората,които не са нито емота,нито фешани,а имат собствен стил на обличане и на мислене.Станало модерно да си емо или фешан и всички се засилиха...Бива ли такъв прост народ...
Ххх ама ти верно нещо не ме разбираш...Просто станах по емоционална,нещо лошо ли има човек да се променя?Всеки се променя,някой за кратко,други за по дълго време... Казах че не съм спряла да слушам чалга за да стана емо,изобщо бате не съм имала планове да ставам такава... Просто вече не ме кефи чалгата,толкова ли е трудно за вярване?![]()
Оф,да-ще минат години докато се утвърдиш?!
Утре ще чуеш една хаус песен или нещо друго и веднага ще станеш 'хаусърка'![]()
хХх шом казваш..Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Нормално,всички искат да са модерни,а са ужасно смешни в очите на другите-фешани,емота...всички!Първоначално написано от Taste the rainbow
men me kefqt malkite pandelkiiiiiotkude da si zema samo pandelka ... neznam fibichki li sa kwo sa .... ne iskam venche s pandelka .. imam si
![]()
Фибички са...Първоначално написано от Sea Goddess
Та значи аз не се водя по "модата" да си фешън, емо, хаусър или за каквото там се сетиш...може и да си мислите, че съм поза като ми гледате ника, но не е така...харесвам хора с утвърден, собствен стил...харесва ми когато една жена се облича елегантно, женствено, стилно...не си мислете, че под тези епитети имам предвид чалгарската визия...никак дажеаз може и да слушам метъл, рок, алтърнатив...но не го показвам чрез държанието си или облеклото си...каква е тая мания по дяволите да се обличаш според това каква музика слушаш
че даже почнахте и да позирате...за мене истината е една-на тоя свят емота истински НЯМА!!! Проумейте го по дяволите... Пак казвам, сигурно си мислите, че съм поредното заблудено позьорче, гледайки тйпий ми ник, който между другото мразя
но повтарям-не е така
![]()
ave.. nz za drygoto ama molq ta samoubii se !Първоначално написано от viktoriya_sn
kak go razbra tyi 4e emo heitarite ne sa tolkova mnogo XAXAx... te sa moogoooooo! Iiii tva 4e nqkoi se kefi na emovskiq breton ne zna4i 4e ne im se podigraaa na ligav6tinata.... V shumen osven tova..axaxaXaxAx imaiki predvid 4e ima edno edinstveno Emo... si4ko drygo napodobqva ot tyk ot tam - celiq grad se smee na Emo stila.. ;] Ama tva e dryga tema.. nqma smisal da konkretizirame po gradove....
btw Emo sucks...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!