- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Emo Style ЦъК ТуК
По-хубаво се научи да пишеш, тогава говори каква искаш и каква не искаш да си. Елементарни правила на езика си не зачитате егати...Първоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
tochno.i tva che ne pishesh ot vchera tka znachi che nqmash i kapchica mozakПървоначално написано от 6emet4e
![]()
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
vij k0o sladka m0q tfa 4e tebe te drazni as kak pi6q ...miii 0predeleny NE ME EBE!' a 0tn0sny tfa 4e s1m nqkfa 10-11 g0di6na pikla...mii ne ne s1m... tei 4ee ei nedeite mi znaite n0y tam kdet ne znaite za k0 staa dyma...za k0 sa qdete?60ty pi6q p0 razli4ny yt dr-te mi BX fe! xyAXYaПървоначално написано от SunShine`Z
много хубаво че не те ебе...НО ти се излагаш,не аз!?не ме разбирай погрешно,не съм казала че СИ 10,11 годишна,а че начина ти на писане кара хората да си мислят такива неща...Първоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
а относно тва че се "ядеме"-да така е защото все пак сме БЪЛГАРИ и остави това че не пишеш на кирилица,но,извини ме,ти пишеш по някакъв абсолютно смешен,глупав и детински начин и както каза момичето по-горе е хубаво поне елементарните правила на езика да зачиташ!!
извинявай за въпроса,но на колко години си?! И ти въобще щом пишеш по тоя безумен начин как говориш?!
SunShine`Z, би ли пояснила на такива индивиди като мен каква е разликата между scene и emo?
Еее значи пак съм изпуснала панаира ..![]()
![]()
![]()
ne mitai men az nz pitai emotataПървоначално написано от ^Santra^
![]()
az samo kazvam che i te sa hora i trqa imate malko uvajenie nezavisimo kfi sa emota housari metali ....![]()
mi hubavo che ne te ebe ama nqkoi gi drazni tva che pishesh tka pyk i azПървоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
ne sym kazala che si nqkfa 10-11 godishna pikla a i ti na takava prilichash po nachina koito pishesh samo mi e chudno kak govorish .. no kakto i da e ai da ne se karame shtoto ne iskam da se karam s nikoi :X![]()
![]()
ЗАЩО Я ИЗКАРА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА,БЕ УМ?????????
GOOGLE-IT !!!![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз за да не пускам нова тема да питам можели емо прическа с къдрева коса (без изправяне)
Google ?! wtfПървоначално написано от Just_Be
![]()
PP: Тия емо прическите вече не са модерни!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
оох , тия емота .. не са лоши по външност ноо . не ми допадат особено , бъди сийн по - хубаво е .. поне да не си черна кът на погребения , пък относно темата : снимчици с прически ..
ето няк'ви такива там : емота - има и прически .. http://www.theemo.net/search/label/%...ax-results=100
http://www.theemo.net/2008/05/blog-post_1874.html
[/img]
На мен като прическа ми харесва това...Иначе за стила, според мен тва е поредната простащина да се праиш на емо...не че имам нещо против тях нека си живеят щом искат но...Тая мода да си емо вече мисля мина...
![]()
Първоначално написано от rihanna344
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
2-годишна тема.
Проблема с бритона може би е решен
С покрепата на faststep
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮