- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Emo Style ЦъК ТуК
Черните диадеми/чанти
със златни черепи рулират просто![]()
хахаххахаха
хубав сарказъмПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
А следващата стъпка коя е,да си прережеш вените?![]()
![]()
шегувам се,нищо лично .. относно темата пиши в гуугъл ЕМО и ще ти излязът но според мен ти е достатъчна една снимка на мен ми изглеждат еднакви
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от MaDDnes-f
![]()
moqta kosa s16tu e mn 4upliva.kogato si napravih briton v na4aloto se izviva6e no s vremeto svikna,no iskam da ti kaja 4e ako britonata ti 6te e imovski da zn mn 6te ti pre4i i vliza v o4ite ina4e sedi mn gotino
еми то това е много ясно моята коса също е чуплива, и бритона ми се к1дри но аз всяка сутрин го изправям,в1преки 4е тфа не е много хубаво за косата![]()
Само не слагайте снимки на Бил от Токио Хотел, защото той няма нищо общо със стила!
apf vii izkarahte vs pri4eski emo...![]()
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Е страшно готино стои...няма що!Първоначално написано от lof_bilityy
![]()
Първоначално написано от comics
Just_Be даи скъпе да гожоря не6то с теб ако може![]()
Етоо...![]()
HappiNess [*Its a journey, not a destination*]
Това е супер тъп стил ... незнам как може да ви хареса , добре че в моя град са малко и не се налага си праим мелета !
МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]
^^първото момиче е супер симпатично![]()
we give it all.
Еми има си хора за всичко бе оО Що за въпрос..Все едно да питаш чалгари " Как може да харесвате чалга??"Първоначално написано от Cristian0`7
Относно прическите, ако мислиш ,че една прическа ще те направи емо .. "Emo is not fashion statement, it's somenthing that you wear it in your heart".
xyaXYAYXyAXy baxti zabafn0ty...."iam si em0 pri4eska..nadyp4ix si ystnata...prerqzax si venite...iam 5 t0na 4eren m0lif na y4ite...EMO S1M!" afe q sa zastrelqi fe!xyaYxayxyaYXyAXyAYXyAXyAX t0o tfa ne e stil...as p0 xyy da s1 sam0ybiq 0t k0lk0ty da stana em0o...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tazi ne se vijda mn hubavo ama
![]()
tazi e mn sladka
tazi syshto e sladka
![]()
em tva e ot men :P
i teq det ne har scene emotata sa typii te sa hora kato nas imaite malko uvajenie
![]()
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again
ти най-добре първо се научи да пишеш...Първоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
![]()
zaglasna sym kfo sa ligavite tyka ...Първоначално написано от 6emet4e
![]()
Като цяло са ми смешни и жалки,но щом ги влече...
Хора, аз искам да се подстрижа като Carly Pope, но не искам да приличам на Емо!!! ...Казват, че ще ми отива - добре, ама не и емо. Иначе харесва ли ви като Не емовска прическа, защото не е!
samo det ne razbrah koe my e smehsnoto ama ... vse taqПървоначално написано от eternal_eyes
![]()
k0 s1 pryblemi li 6i praim k0i kak pi6e?+ tfa ne pi6q tka yt f4era...tka 4e...ai bes t1pi k0mentari ytn0sny prav0pisa mi! xAYxyAYXaYX k0mpleksari... {}Първоначално написано от SunShine`Z
![]()
Scene и Emo са две различни неща,но както и да е.Google може да го докаже.Казвам го понеже стана дума за тях.А относно момичето,което искаше да се подстриже като Carly Pope,да действа.Прическата е супер яка,аз съм с такава.Но има тъпанари,които те бъркат с емо,защото не са наясно,че това,че имаш бриотн не значи,че си емо...както и да е.В България и без това истинско емо няма.
е чакай сега.... аз съм комплексарка защото ме дразни правописа ти, който е характерен за някаква 10,11 годишна пикла?! е извинявам сеПървоначално написано от {Q}{n}{i}{T}{y}
![]()
+ тва,тва че не пишеш така от "f4era" не говори хич добре и въобще не ти е оправдание ....
прави си сама изводите (ако можеш)![]()