- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- NICKELBACK
iskam da popitam nqkoi slu6a li NICKELBACK i kvo mislite za grypata
мии повечето песни са приятни...не са лоши![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
О, мега яки са. Доста любима група.
> all
Saatana vittu perkele hate crew!
По едно време се кефех...
Най вече на Photograph.
перфектни!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ммм.. приятни са чесно казано
Имат парчета които ме кефят но .. не са ми много присърце като стил.
Иначе .. респект хах
WE'LL SCAR YOUR MIND!
доста от песните им ми допадат.харесват ми Photograph,Far away,Someday...вокалът им има страхотен глас.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Слушам ги от доста време и си ми харесват много. Почти няма песен, която да не ми харесва.
Kак може да не съм видял темата ами невероятна група всичките им песни са хубави смислени текстове-лубима група ми еее и бих се радвал ако дойдат в България.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Най - добрите от т.нар "ново поколение" (това си е лично мое мнение!)
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
имам лично отношение към Никълбек - песничките са хубави, но ги свързвам с определени събития и не ги слушам често
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Mnoo zaribqva6ti !!!Dano da doydat v BG-to
Кефят на max![]()
Some things are better left unsaid!
za nickelback... ahhhhhh kvo moga da kaja...ne iskam da se izrazqvam sus superlativi ama tva e grupata koqto me kara da obi4am jivota kolkoto i da e skapan ponqkoga
NICKELBACK LEKUVAT SI4KO!
interesno...i az mn gi hareswam
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Наи добрия ми фр много ги слуша охх като чуя за тази група и веднага се сещам за него...имат една песничка ... "someday" просто като я чуя ми иде да ревна.. гледахме клипа когато бяхме у тях ии тои ми обясняваше за какво става въпрос...малко преди това се бяхме скарали охмного ми е гадно
ии заради това и не ги слушам..
Savin` me, Someday обожавам ги тия песнимного ми допада групата и гласа на вокала е наистина невероятен. \
/
оооо!!!!!!!!!! Леле тази група е невероятна .... вокала има невероятен глас ... много успокояващ, определно хубаво се спи на тяхната музика ............![]()
IGNORANCE IS BLISS !!!
Харесвам ги.. Много приятни песнички имат...![]()
Това любов ли е?!?
Дам.Първоначално написано от StRanGe_tEdDy`bEaR
![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
много ме кефят. имат перфектни песни и вокалът им е много добър... направо ужасно добър... най-много ме кефи песента им Faraway ...
П.П. и аз ще се радвам ако дойдат в БГ... сигурна съм че ще направят голям концерт... ех, мечтииии...![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Готини са..приятна музичка правят![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Дано че голямо желание имам да ги видя на живо....Първоначално написано от <black soul>
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.