.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: kilogrami a posle?

Guest

kilogrami a posle?

tr da smakna 5 kg no se opasqvam 4e posle bustyt mi syvsem 6te iz4ezne poneje sega e malyk

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Отслабвай с упражнения и не си позволявай да гладуваш. Бюстът намалява, ако тялото метне мастните натрупвания в него за най-подходящ източник на енергията, която му е отнета от диетата. Ако започнеш с упражнения, в началото ще качиш малко, защото мускулите са по-тежки от мазнините, но после ще се оправи и ще олекнеш.

пробвай с лека диета и упражения ако нямаш време да тренираш просто ходи пеша без градскя транспорт и без друго в тези жеги е ужасен!Но задължително пии много вода около 1,5 литра на ден!може да е изтъркано но действа.А за бюста прави упражнения... Поне на мен ми действа безотказно GOOD LUCK !!!

Няма начин. Почнеш ли да губиш мазнини, губиш и от бюста (все пак това е основната му съставка).

ПП. Ако искаш да свалиш само 5кг., значи няма да ти се отрази кой знае колко на бюста, не се притеснявай.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HiM_AnGeL
    пробвай с лека диета и упражения ако нямаш време да тренираш просто ходи пеша без градскя транспорт и без друго в тези жеги е ужасен!Но задължително пии много вода около 1,5 литра на ден!може да е изтъркано но действа.А за бюста прави упражнения... Поне на мен ми действа безотказно GOOD LUCK !!!
    kakvi uprajneniq pravi6 ti koito ti deistvat bezotkazno

Schneeflocke saglasna sam

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от HiM_AnGeL
    kakvi uprajneniq pravi6 ti koito ti deistvat bezotkazno
    едни от най лесните ,за крака ,за бричовете ,за стягане на дупе ,за корема има и за гърди и т.н.
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=96616 тук също има упражнения давам ти само да видиш пък за по експресни резултати ще трябва да правиш 2 пъти повече неща но щом се измориш сядай да почиваш

също много добре действа и плуването можеш небрежно да се разбереш с 2 различни приятелки или повече да ходите на басейн.Плуването стяга и тонизира тялото

майка ми свали около 5 кила и 1 см не и е изчезнал от бюста
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си