- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- dalgite vrazki pla6at li vi?
zna4i dnes se slu4i taka 4e edna fr be6e zarqzana ot gadjeto si, s opravdanieto 4e mom4eto ne moje da iima dalga vrazka ( 2 meseca) i t.n.............. nego go pla6at dalgite vrazki............. ujas...i to 2 meseca????
a vas? men ne
mn im se kefq daje
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ами аз мн се кефя на дългите връзки.По принцип когато съм с някой човек,желая да съм с него дълго време,поне половин година.Не ме плашат дългите връзки в никакъв случай.Не си падам по бързи флиртчета или секс за една нощ.За мен любовта е нещо свещено и когато съм с някого,връзката би трябвало да се крепи на дълбока любов,да е дълготрайна и щастлива.За мен това да зарежеш някого само,защото връзката е продължила дълго.Защо някои хора се страхуват от обвързване?Не мога да го осъзная и за мен е тъпо.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
2 месеца не мисля, е е дълга връзка) моите разбирания за дълго са 2 годинки поне
иначе... плаши ме мисълта, когато минат тея 2 годинки, че няма нищо вечно и скоро може би ще е краят и..
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Ами, тези, които ходят с някой/я по 1-2-3 месеца просто искат да опитат повече различни 'видове' хора..
Няма лошо.
Иначе аз.. ми.. не мога да кажа, при положение, че 'най-дългата' ми връзка е била 21 дена..
Дори нз кфо е да си с някой 2 месеца.. та.. така![]()
Що да се плаша ? Чи то няма нищо страшно![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Еми като цяло не...но на теория всичко е много лесно.Эависи от много неща.Но попринцип не!Предпочитам ги пред `еднодневките`.
[size=7][b][u]fosse cos
Защо да ме плашат . В момента искам нещо наистина сериозно и определено по дълго от последните ми връзки(1месец ) искам да бъда с някои много време поне 1 година .
2години и 10 месеца..
Май не се плаша![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ами и мойта последна връзка приключи на 2 месеца обаче не от страх от дълги връзки а от просто отегчение!!А незнам ама малко съмнително момче да го е страх от връзкиПървоначално написано от BeBsItO
![]()
mi pla6at me neznam 6to
Страшнички са.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не се плаша,даже ги предпочитам пред краткотрайните,макар че не съм имала кой знае колко дълги връзки...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Дългите връзки ме плашат и още как...В крайна сметка, когато си с някой повече време, почвате да се нагаждате един към друг и съответно се променяте...Улавяла съм се как зарязвам хобита, които обожавам, защото не ми остава време за тях. Плаша се от възможността да изгубя себе си, ако мога така да се изразя.
Пък и нямам критерии или подобни глупости за това какъв човек търся, при мен принципа е проба-грлешка. Искам да опитам да бъда с различни хора, за да открия някой, с който наистина ще си паснем. Точно затова мисълта за дълга връзка ме ужасява - все едно се лишавам от полезен опит...Вярно, кофти звучи, но явно съм прекалено цинична, за да се задоволя само една връзка, пък била тя и дълга. Много и кратки - това ме радва, има я тръпката от флирта, от малкото време, и после - нещо ново...А иначе - постоянна отговорност към един човек с всичко...ужас.
2 месеца дълга връзка ли е?
Зависи-едни обичат дълги,други къси връзки.
Донякъде...........но въпеки това искам моята да прерастне в такава![]()
az se kefq na dalgite vrazki !!
мен не ме плашат дългите връзки и мисля че една дълга стабилна връзка е много по добре от много но кратки
а пък щом обичаш някои истински не трябва да се плашиш от дългата връзка
ЖиВотЪт е еДнь ИгРа,
ИгРай я ВъпРеКи Да зНаеШ,
чЕ съДияТа е КуПеН!!!
От кфо да се плашиш .. фащаш се в някаква връзка и залагаш ... може да изгубиш но може и да спечелиш супер човек до себе си ... защо да не го задържиш години ... щом ви е яко заедно .. какво има да се плашиш?![]()
WE'LL SCAR YOUR MIND!
az ne se pla6a, no mn se u4udih kak moje tova mom4e da napravi takata tva e nai tapata pri4ina na sveta ,ne mislite li? za6to prekalenoto obvarzvane da pla6i? nima taka ne staVAME po silni e sigurnosta 4e imame 4ovek do nas na koito moje da raz4itame po sqko vreme? ne moga da si obqsnq koe e pla6e6toto
Първоначално написано от ™G-Baby™
Не ме плашат, напротив, предпочитам да имам човек, на когото зном, че мога да разчитам... В момента случая е такъв.![]()
Може би да. На тая възраст според мене трябва да се живее на макс, а не да се хвана с някой и през всичките си детски години да съм с него. Просто после ще ме е яд
Let The BEAT Control Your Body
не ме плашат ...даже бих искала някаква връзка около 1 година![]()
общ взето кефат ме, въпреки че съм съглсна донякъде и с radito \
/