.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Град
    TAM KADETO OBI4AM

dalgite vrazki pla6at li vi?

zna4i dnes se slu4i taka 4e edna fr be6e zarqzana ot gadjeto si, s opravdanieto 4e mom4eto ne moje da iima dalga vrazka ( 2 meseca ) i t.n.............. nego go pla6at dalgite vrazki............. ujas...i to 2 meseca???? a vas? men ne mn im se kefq daje
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами аз мн се кефя на дългите връзки.По принцип когато съм с някой човек,желая да съм с него дълго време,поне половин година.Не ме плашат дългите връзки в никакъв случай.Не си падам по бързи флиртчета или секс за една нощ.За мен любовта е нещо свещено и когато съм с някого,връзката би трябвало да се крепи на дълбока любов,да е дълготрайна и щастлива.За мен това да зарежеш някого само,защото връзката е продължила дълго.Защо някои хора се страхуват от обвързване?Не мога да го осъзная и за мен е тъпо.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Никва полза да си на 13-18 години и да имаш дълга връзка. Просто е прието от обществото, че това е "добро" и "готино"....
    - Всички авто-части на едно място!

2 месеца не мисля, е е дълга връзка ) моите разбирания за дълго са 2 годинки поне иначе... плаши ме мисълта, когато минат тея 2 годинки, че няма нищо вечно и скоро може би ще е краят и..
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами, тези, които ходят с някой/я по 1-2-3 месеца просто искат да опитат повече различни 'видове' хора..
    Няма лошо.
    Иначе аз.. ми.. не мога да кажа, при положение, че 'най-дългата' ми връзка е била 21 дена..
    Дори нз кфо е да си с някой 2 месеца.. та.. така

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Що да се плаша ? Чи то няма нищо страшно
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен
    Град
    София
    Еми като цяло не...но на теория всичко е много лесно.Эависи от много неща.Но попринцип не!Предпочитам ги пред `еднодневките`.
    [size=7][b][u]fosse cos

Защо да ме плашат . В момента искам нещо наистина сериозно и определено по дълго от последните ми връзки(1месец ) искам да бъда с някои много време поне 1 година .

2години и 10 месеца..

Май не се плаша
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Re: dalgite vrazki pla6at li vi?

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    zna4i dnes se slu4i taka 4e edna fr be6e zarqzana ot gadjeto si, s opravdanieto 4e mom4eto ne moje da iima dalga vrazka ( 2 meseca ) i t.n.............. nego go pla6at dalgite vrazki............. ujas...i to 2 meseca???? a vas? men ne mn im se kefq daje
    ами и мойта последна връзка приключи на 2 месеца обаче не от страх от дълги връзки а от просто отегчение!!А незнам ама малко съмнително момче да го е страх от връзки

mi pla6at me neznam 6to

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Страшнички са.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Не се плаша,даже ги предпочитам пред краткотрайните,макар че не съм имала кой знае колко дълги връзки...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    Дългите връзки ме плашат и още как...В крайна сметка, когато си с някой повече време, почвате да се нагаждате един към друг и съответно се променяте...Улавяла съм се как зарязвам хобита, които обожавам, защото не ми остава време за тях. Плаша се от възможността да изгубя себе си, ако мога така да се изразя.

Пък и нямам критерии или подобни глупости за това какъв човек търся, при мен принципа е проба-грлешка. Искам да опитам да бъда с различни хора, за да открия някой, с който наистина ще си паснем. Точно затова мисълта за дълга връзка ме ужасява - все едно се лишавам от полезен опит...Вярно, кофти звучи, но явно съм прекалено цинична, за да се задоволя само една връзка, пък била тя и дълга. Много и кратки - това ме радва, има я тръпката от флирта, от малкото време, и после - нещо ново...А иначе - постоянна отговорност към един човек с всичко...ужас.

Мега фен Аватара на sasha_90
    2 месеца дълга връзка ли е?
    Зависи-едни обичат дълги,други къси връзки.

Супер фен
    Донякъде...........но въпеки това искам моята да прерастне в такава

az se kefq na dalgite vrazki !!

Град
    bulgaria
    мен не ме плашат дългите връзки и мисля че една дълга стабилна връзка е много по добре от много но кратки
    а пък щом обичаш някои истински не трябва да се плашиш от дългата връзка
    ЖиВотЪт е еДнь ИгРа,
    ИгРай я ВъпРеКи Да зНаеШ,
    чЕ съДияТа е КуПеН!!!

От кфо да се плашиш .. фащаш се в някаква връзка и залагаш ... може да изгубиш но може и да спечелиш супер човек до себе си ... защо да не го задържиш години ... щом ви е яко заедно .. какво има да се плашиш?

WE'LL SCAR YOUR MIND!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    az ne se pla6a, no mn se u4udih kak moje tova mom4e da napravi taka ta tva e nai tapata pri4ina na sveta ,ne mislite li? za6to prekalenoto obvarzvane da pla6i? nima taka ne staVAME po silni e sigurnosta 4e imame 4ovek do nas na koito moje da raz4itame po sqko vreme? ne moga da si obqsnq koe e pla6e6toto
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Не ме плашат, напротив, предпочитам да имам човек, на когото зном, че мога да разчитам... В момента случая е такъв.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Може би да. На тая възраст според мене трябва да се живее на макс, а не да се хвана с някой и през всичките си детски години да съм с него. Просто после ще ме е яд
    Let The BEAT Control Your Body

не ме плашат ...даже бих искала някаква връзка около 1 година общ взето кефат ме, въпреки че съм съглсна донякъде и с radito \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си