Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
И на мен идеята много ми харесва.Но трябва да внимаваш-в смисъл да отидеш при фризьор,които наистина си разбира от работата,защото иначе може да се получи супер грозно.
Кофтито в случая е,че на куната боя няма да хване и май ще трябва да се обезцветиш първо.
Еми аз винаги ходя при леля тя ме прави както трябва ..иначе с обезцветяване не искам да си я горя чак толкова много тя каната ми бързо се измива обаче мисля ,че ще хване боята
Цитирай Първоначално написано от tuka6na
миналото лято бях с моя си цвят(русООО) отгоре и отдолу 4ерна.Много зависи от прическата първо.Това ,че ще си с различен цвят отдолу,естествено подсказва ,че трябва да си на етажи ,като надолу стават все 'по-широки'.Другото което е-приятелка си беше направила същото нещо,но косата и е твърде чуплива,а моята е идеално права и повярвай едното няма нищо общо с другото ,въпреки,че бяхме боядисани по един и същи начин.: ) имай и това в предвид
Еми да аз съм на стъпала точно както ти го обясняваш.Мойта коса е права ,но аз си я изправям всеки ден с пресата ,защото обожавам ефекта и друго си е идялно права коса иначе се нещу ще стърчи Мисля тази вечер да се консултирам с леля ако си е у тях и после ако искате ще ви кажа кво е станало Но естествено трябва да убедя и наще