.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Обезкосмяване

Така за пръв път ми е (Май сега ми дойде умът). Половия член е обрасъл напълно. Първо го "постригах". Но после какво да правя? Как да махна малките косъмчета около члена?

Супер фен
    Със самобръсначка иле депилатоар, а може и с епилатор, ако ще можеш да изтърпиш де

Град
    У дома пред компютъра
    Да отбележа,че ако ползваш крем депилатоар,да е за интимни части,да не е за крака и т.н,че може да те пари.Епилатор най-добре,но болката.....

мисля че с епилатор ше си си екстра!ше те боли мъничко първите пъти,нооо щи отмине!спокс!Трай бабо за хубост!

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре с депилатор.

Повече от фен
    Град
    София
    Какво е депилатор че ми стана интересно?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от class
    Какво е депилатор че ми стана интересно?
    крем мажеш, оставяш да подейства и сваляш козината

Нещо неразбрах за депилатора , а епилатора го пробвах много болка ... как да издържа Трябва да се натряскам много яко , но тогава пък няма да започна да се епилирам..

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Бикче му е маиката никва болка и по добре става ако го бръсниш на контра ,ама първия път може да ти излезат пъпчици да не се плашиш

Пфф новобранец съм ... стига с тия термини ... моля обяснете като за малумник ...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    глупости на търкала!

никакви епилиращи химични средства щом си момче (за момиче още повече)

процедурата е проста:

-киснеш във ваната (задължително)
    -слагаш гел или пяна за бръснене
    -с нова самобръсначка бръснеш каквото не ти харесва (ВАЖНО! това ножче ползваш САМО за пишока и областа около него! никога и за лице подмишници и т.н.! ) ( бтв, според сина ми, ако се отнеме по 1 сантиметър около пишока "изглежда" по-голям според мен все пак само ще "изглежда" но това м/у другото
    -слагаш гел за чувстителна кожа за след бръснене
    -а най-добре вместо гел - кремче за бебешка кожа

---гела, пяната, кремът и изобщо всичко което ползваш като козметика трябва да са съвместими с теб. т.е. да не предизвикват алергична реакция. ако имаш време всяка нова козметика пробваш на 2 сантиметров участък от вътрешната страна на предмишница за 24 часа. ако няма реакция - ползваш.

И според мен със самобръсначка е най-д0бре или поне аз това ползвам.
    Обаче ползвам едно и също ножче и за срамната област и за подмишниците, а според batkodoki това е неправилно. Искам да го попитам Защо? Аз мисля, че след като се бръсна отдолу не замърсявам самобръсначката, тъй като не докосвам пениса (само малко топките, за да ги избръсна, но там е само обикновена кожа). Та как може след като съм се бръснал отдолу, без да замърсявам ножчето, да си вреда като след това си обръсна с него и подмишниците?
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Guest
    На мен ми е най-удобно така - за мишнците и краката ползвам депилатор, а за пишката - машинка за подстригване.

Самобръсначка или депилатоар.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    София - или града на МечТиТе
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На мен ми е най-удобно така - за мишнците и краката ползвам депилатор, а за пишката - машинка за подстригване.
    Ахах значи много имаш ..
    Та по темата най-добре със самобръсначка
    Господи ... Научи ме да не искам непостижимото ... И да не плача за непоправимото ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си