- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Trqbva li da pla6tam
na4i s 1 momi4e(po koeto si padam),6a xoim na kafe.ama ne se znae mn dai 6a e sre6ta ili prosto kato fr.ta vaprosa mi e trqa li da plata smetkata v kafeto i eventualno posle ako idem na kino ili ne6to drygo pak li trea da pla6tam?nqkoi momi4eta sa mi kazvali,4e ne obi4at priqtelq im da pla6ta,6toto se edno gi zadaljava za ne6to pove4e posle,drygi pak kaat 4e e zadaljitelno da se pla6ta.pri vas kak e i posavetvaite me kvo e nai-dobre da prava,6tom izlizame za sefte!!!
Ти си решаваш дали да платиш или не, но така ще се прояваш като кавалер.![]()
Shtom e 1-va sreshta spored men e dobre ti da platish.Posle moje da se porazhoditeTaka momicheto shte razbere 4e imash interes kam neq
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Плати сметката,няма лошо.Макар,че и на мен ми е неприятно понякога.
Несъмнено прави добро впечетление,но момичетата го приемат различно.На мен ми е кеф като някой ми плаща.Само че не му позволявам винаги ТОЙ да плаща,защото става много неудобно за мен.Абе ти си решаваш.
ходете на кафе,черпи я ти,няма лошо,надали кафето е повече от 50-60 ст. и няма да ти направи проблем![]()
или там квото е,тъй че щом е за 1-ви път няма ад направи голяяяям проблем
А на кино,за бога недей я каразакво ви е да гледате филм? телевизията и подобни отчуждават хората,ако искаш да се сближите и да поговорите,по добре я закарай на блъскащи се колички
успех
нямам повод да сънувам....
Не говори срещу телевизията и кинотоПървоначално написано от neverand
![]()
Ясно ли ти е?!![]()
По-добре ти плати,така наистина ще направиш добро впечетление![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
на материалистки, може би .Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
няма да плащаш бе, тия пари вашите с пот на челото са ги изкарали
Ако искаш плати в кафето. И аз съм на мнение, че не е добра идея да ходите на кино. По-добре се разходете, за да можете да говорите и да се опознаете. В киното няма да имате такава възможност.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Точно така!Първоначално написано от koalka
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
pla6ta6 i za da minat ne6tata gladko kazva6 4e ima6 povod da po4erpi6
Според мен да платиш на първата среща не е мн добре.
Сякаш си `просиш` нещо,а пък има други
начини да и покажеш,че я харесваш.
Като тръгнете,тогава плащаш.
При мен така се получават работите![]()
Какъв кавалер, ти да не живееш в 18 век? С равенството между половете за жените не трябва да има само печалба, нали така?Първоначално написано от koalka
Точно така.Първоначално написано от Анонимко
Даже ТЯ трябва да плати! =D>
Еми да, жените с това равенство между половете искат само добрите неща да получат от ситуацията, ама не става все те да намазват! С доброто идва и малко не толкова добро. Тоест, искат същите доходи, работа, ама не искат да плащат кафета, не са ли луди?Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
Има бъдеще в тебПървоначално написано от Анонимко
![]()
Мисля, че е въпрос на достойнство... ако се чувстваш мъж на място, плати. Един мъж трябва да бъде винаги в състояние да плати... не става въпрос за материализъм или равенство между половете.. а за чисто и просто възпитание. Кафето може и да не е 50 ст (както каза някой по-горе), но въпреки това е хубаво да платиш ти. Това прави впечатление на жената ....показва, че имаш обноски, а не си някои пикльо, който не знае за какво има пишка в гащите (както приятелят с Ал Бънди по профила си).
Абе, все повече се убеждавам, че не трябва мъжа да плащаПървоначално написано от Sam90
![]()
Жената е извоювала равенството с мъжете, и е съвсем нормално поне да си плати сметката, както каза един човек.
Освен това не бих ходил толкова дълго с една жена, че да се стига до плащане на сметка![]()
Ааа.. и аз знам за кво имам пи*ка в гащите си![]()
По-леко с нецензурните думи ако обичаш. Ти защо си толкова странна личност? Търсене на внимание, избиване на комплекси или и двете?Първоначално написано от Sam90
![]()
Kaкто казаха по горе по добре плати сметката.Аз съм такава,че изобщо не ми харесва някои да ми плаща каквото и да било дори едно кафе,но самия жест ще и направи впечетление все пак ще ви е първа среща....
НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!
според мен ако платиш ще направиш добро впечатление ама си е индивидуално някой се обиждат според мен е сладко
слушай ме, сополивец малъкПървоначално написано от Sam90
ти ли точно ще ме учиш на обноски, бе мърльо, ти който нямаш още ясно изградена полова ориентация? (точно ти не знаеш за какво ти е пилето, хомо...)
било въпрос на достойнство и едно момче трябвало да бъде в състояние да плаща ... повръщам ти на глупостите, нещастно човече
ТИЯ пари, с които ти си мислиш, че като плащаш с тях си достоен, не си ги изкарал ти, нищожество такова..
разкарай се с малоумните ти теории за връзка между достойнство и пари .. защото лекарите примерно са в пъти по-достойни от мутричките, макар да са бедни
повръща ми се от тебе
=D> Подкрепям те напълно.Първоначално написано от OtherDimension