Цитирай Първоначално написано от Sam90
Мисля, че е въпрос на достойнство... ако се чувстваш мъж на място, плати. Един мъж трябва да бъде винаги в състояние да плати... не става въпрос за материализъм или равенство между половете.. а за чисто и просто възпитание. Кафето може и да не е 50 ст (както каза някой по-горе), но въпреки това е хубаво да платиш ти. Това прави впечатление на жената ....показва, че имаш обноски, а не си някои пикльо, който не знае за какво има пишка в гащите (както приятелят с Ал Бънди по профила си ).
слушай ме, сополивец малък
ти ли точно ще ме учиш на обноски, бе мърльо, ти който нямаш още ясно изградена полова ориентация? (точно ти не знаеш за какво ти е пилето, хомо...)
било въпрос на достойнство и едно момче трябвало да бъде в състояние да плаща ... повръщам ти на глупостите, нещастно човече
ТИЯ пари, с които ти си мислиш, че като плащаш с тях си достоен, не си ги изкарал ти, нищожество такова..
разкарай се с малоумните ти теории за връзка между достойнство и пари .. защото лекарите примерно са в пъти по-достойни от мутричките, макар да са бедни

повръща ми се от тебе