- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя с пръстите си че да и е приятно и къде :)
Моля ви се кажете къде и какво да правя с пръстите си имам предвид за да и е максимално хубаво
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
Ебаси въпроса...много просто е-бъркаш колкото се може по-надълбоко в...портфейла и вадиш повечко банкноти![]()
"You can't have everything.Where would you put it?"
Тоя нафлууди с какви ли не теми от тоя род ...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Brykni si v gyza i posle si gi muuuni u ustencata![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
няма пари обаче на друго мястоПървоначално написано от SafeCracker
? Къде
?
sam trqbva da razbere6,kade i haresva da q dokosva6 i kade ne
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
пъхаш пари в сутиена и готово! \/
стимулирай клитора нежно
Тя не е стриптизиорка че да и пъхам пари в сутиена а нещо друго освен стимулиране с пръстчета в клитора защото това няма да ми го позволиПървоначално написано от Анонимко
много ви моля в затруднение съм)))))))))
трябват ми наи хубавите неща които могат да се правят с мъжките пръсти към жените "))
и ако може на няколко места примерно "![]()
SafeCracker
Новак
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
po temata:mi igrai si s klitora i dokato q celuva6 nejno i posle po strastno i taka probvaite na muzika mnoy e qko![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
пръстче В клитора?Първоначално написано от Моля за помощ
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от Ice_Queen_
![]()
хаьхьахьххьахьа наш кфо вкараи й средния прас ф нуса!Първоначално написано от Моля за помощ
ъффф даеа неуспяли по смислен вапрос да питаш?
мн ясно,че тряя да и го пахаш в п*тката максимално на далбоко да да бракниш колкото мойш поече!
Мисля че ще е умесно да обясните на пича кво е клитор за да не тръгне да бърка тамземе да успее
![]()
Първоначално написано от HellFiend
![]()
Ще стане забавно...
Собственост на Canis_Dirus
Аз знам какво е клитор,но просто не сме толкова близки аи съм сигурен че няма да ми го позволи питал съм я а без разрешение не става за това питам за нещо друго аиде много ви моля знам че имате още 10000 неща ама е гадно да ги пазите за себе си само.Даите някакви идеи съветиПървоначално написано от HellFiend
)))
освен в клитора ?
Плюнчиш си върха на пръста и започваш да масажираш лекичко зърната и ... Нали знаеш къде са !? И такаМ ....![]()
Господи ... Научи ме да не искам непостижимото ... И да не плача за непоправимото ...
Без плюнка не става лиПървоначално написано от Призрачна
?
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Ами трябва да я предразположиш за да получиш разрешение. Ти какво си мислиш, че отиваш при нея и директно я почваш ли?Първоначално написано от Моля за помощ
А как да я предразположа?Първоначално написано от Unexpected Error
Става сякак стига да имаш въображение ...Първоначално написано от elf4o
![]()
Господи ... Научи ме да не искам непостижимото ... И да не плача за непоправимото ...
Отрежи ги и всичко, ще е наред ... тъкмо няма да се чудиш, к'фо ше ги правиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
purvo se napushi mn ma mn qko i posle to ot samosebesi shte stane vs![]()
![]()