.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Guest
    ах само да ми падне един такъв

Nowhere Man
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ах само да ми падне един такъв
    хахах,разсмя ме
    Ебавката беше добра,наистина.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    социопат и потенциален убиец на бебета

Мега фен Аватара на koalka
    Честно казано не бих се занимава с такъв, а и надали мога да се влюбя в такова момче.Аз съм много усмихнат човек по принцип и хич не обичам постоянно намусените хора, на които светът им е крив.

Guest
    za kvo vaob6te sa6testvuvat takiva neprokopsanici nekoi trqaa zeme gi izkoli i da naqde prasetata s tqh :P \/
    Задай този въпрос на себе си, защото и ти си такъв/такава.

ne bih si padnala po takuv principno samo purvite 2 reda mi stignaha.. nikoga ne bih trugnala s nqkoi koito se e usmihval kakto kaza ti "2 puti v godinata"

Горкото момче....просто може би му липсва внимание има нужда от малък прилив на самочувствие и всичко ще си доиде на мястото.....както казаха по горе не е лошо да почне да се усмихва повечко и да се занимава с нещо колективно а не да се затваря в себеси .....няма да е лошо някои да се захване с него да излизат заедно да му покаже че живота не е чак толкова гаден.....
    НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
    НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
    НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!

Град
    skitnik sam :P haha
    tva 6e e nqkoi kibik manqk po kompiutarni igri hahah sig nali????!?!? ebah tapaka 6te da e?
    NqKaF si TaM :P

Има ли такъв човек? Странна работа ми се вижда. Как така да няма приятели? Има ли такова положение? Аз лично не мога да си представя моя живот без приятели .... но сега говорим за теб. ЖИВЕЙ ЖИВОТА СИ! Мога да ти препоръчам веднага да започнеш да живееш пълноценно живота си. Започни да излизаш, намери си приятели, запознай се с момичета, намери си хоби .... каквото се сетиш, но спри да бездействаш.
    Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"

Guest
    Аз съм си такъв по дяволите.И като гледам какви тъпотии пишете направо се среснах.
    Идеята на темата беше-погледът на определено момиче със следните впечатления на даденото момче,а именно че си е създала тази представа за него.
    Мнооогоо общи черти с депреснти имам и съм непрокомпаник.Амам вие пишете клишета и се правите на зли зубъри умрели.Аре да си го кажем-в тийнпроблем пишат само комплексари.
    Значи визирашеше и друго-той какви надежди може да има с най-готините мадами в даскало.Е отговора е ясен от лкилометри,ама можехте да го излъжете поне малко.
    Казвате да излиза и да се запознава?МИ с кой бе братя?Няма приятели,които да го запознаят с нови хора .Къде да отиде че да намери нови запознанства?много е лесно да говорите ама неможете нищо да кажете,защото сте по големи депресанти и от мен и от отрепкаата пуснала темата.
    ПП аз съм отрепка.

НАчи поста и към двамата депресари, дет си мислят, че кат са на по 15-17 животът им няма смисъл и спира и тн.

Начи кат не моете си намерите приятели на живо ... има чатове бе, ма не да се правите на КАЗАНОВИ ІЮІ примерно, едва ли не ... ми говорете нормално....

Друго нещо ... тъпия спорт, толко ли ви е трудно да идете да потичате 200 метра или да направите 20 помпички в даскалото !? Или нееее, манджата на мама е най-добрата, не моем я обидим като не я излапаме цялата.

Друго нещо ... шибаните п****и дет налазват само големите чичковци ... било то със шкембета или дебели гуши, малки писалки или кфото и да е... ето бе , кинти, правете кинти, за да ви 'обичат' и 'уважават' .

И аз съм бил зле кат вас, даже мно по зле. .. . биеха ме по цял ден в даскало, без ник'ви приятели, без гаджета, без нищо... ама дръпнах... инат, самочувствие, външна промяна.. тфа е филма, ако не си го изиграете както си му е реда, си пуснете яката роля, няма кой за вас.

Ае мирВам .. со здраве, лек път, лека нощ , приятни сънища ииИииИ Т.н.!!!

оффффф просто и лесно ДА ПОЧНЕ ДА СЛУША МЕТЪЛ(тва ще го оправи мн бързо) хинт-метъла много надъхва!

Guest
    Как да си намери приятели?

Град
    Sofia
    Все едно чета за себе си
    Трябва да се свържем по някакъв начин, ето ти е-mail:
    kiro89sf@abv.bg
    пиши ми там и ще ти дам скайп.
    просто аз

Guest
    emi ko da kaa .. osven iz4akai da stane6 19 godi6en ili pove4e,togava zapo4ni rabota seriozno i se zanimavai s neq.. i zabravi tezi ma4itelni 4-5 godini koito ti predstoqt..

Бих го помислила за много различен и бих искала да го опозная, защото сигурно би било интересно.

Guest
    Значи визирашеше и друго-той какви надежди може да има с най-готините мадами в даскало.
    ne samo s tqh..spored men vaob6te sas vsi4ki

Guest
    10. На колко си години?
    14,на 19-ти правя 15.

Спане и ядене - колко кг си?
    65,176 см височина

Тва съществуване ли е ? ???
    След като се сетя за множеството пребивания,псичхическия тормоз,голямото количество болести,2-те пневмонии и всички други неща се утешавам с мисълта,че може би аз съм така,за да може някой друг да живее нормално.

ами имам един приятел, който отговаря на това описание... почти де, с изключение на компютъра, който тук не е споменат
    Не е споменат,но все пак играех по цял ден през ваканциите,но мисля да го намалявам,защото очите явно не изтърпяват.

Усмихнни се и погледни на живота от хубавата страна
    И какво точно представлява тя?

Значи визирашеше и друго-той какви надежди може да има с най-готините мадами в даскало
    Допреди известно време бях хлътнал по една,но...така да го кажа-гнева и депресията раз*баха любовта(или както искайте го наречете,аз не се сещам да синоним) и я разкараха за дълго време.

Има ли такъв човек? Eh? Странна работа ми се вижда
    Всеки има право да вярва каквото си иска.

И аз съм бил зле кат вас, даже мно по зле. .. . биеха ме по цял ден в даскало, без ник'ви приятели, без гаджета, без нищо...
    А какво мислиш,че съм бил аз?

Ако модераторите искат-да заключат темата или пък да я оставят отключена-както те преценят..

Благодаря на всички,които писаха тук и лек ден.

Nowhere Man
    Guest
    Това горе бях аз.

Guest
    Ела в клуба на отрепките.Имаме курабийки

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    НАчи поста и към двамата депресари, дет си мислят, че кат са на по 15-17 животът им няма смисъл и спира и тн.

Начи кат не моете си намерите приятели на живо ... има чатове бе, ма не да се правите на КАЗАНОВИ ІЮІ примерно, едва ли не ... ми говорете нормално....

Друго нещо ... тъпия спорт, толко ли ви е трудно да идете да потичате 200 метра или да направите 20 помпички в даскалото !? Или нееее, манджата на мама е най-добрата, не моем я обидим като не я излапаме цялата.

Друго нещо ... шибаните п****и дет налазват само големите чичковци ... било то със шкембета или дебели гуши, малки писалки или кфото и да е... ето бе , кинти, правете кинти, за да ви 'обичат' и 'уважават' .

И аз съм бил зле кат вас, даже мно по зле. .. . биеха ме по цял ден в даскало, без ник'ви приятели, без гаджета, без нищо... ама дръпнах... инат, самочувствие, външна промяна.. тфа е филма, ако не си го изиграете както си му е реда, си пуснете яката роля, няма кой за вас.

Ае мирВам .. со здраве, лек път, лека нощ , приятни сънища ииИииИ Т.н.!!!
    ЕЕЕЕЕЕ изруд.Написал си поста в 4:30 сутринта-значи яко киснеш пред компа,значи нямаш приятвели с които да излезеш сутрин,което значи че си депресант и комплексар.Аз съм така наречения "втори депресант".Еми доволен съм от живота който живея и съм щастлив.Просто съм обграден от идиоти подобно на ботев.И Ботев е казал "Тежко,брате се живее между глупци неразбрани,душата ми в огън тлее са сърцето в клюти рани ".Това прави ли го депресант?Ти си комплекйсар
    А аз съм на 12 пахахаххахаха .
    СКоро стават 13.Няма и месец
    А иначе изруди на тоя свят много.Но само изруд би казал че е най-зле от всички.
    А аз съм щастлив...

аз бих казала че е ZLEX отсякъде

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами да вземе да види и хубавата страна на живота.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ами да вземе да види и хубавата страна на живота.
    Виждаме я.
    ЕБА И КЛИШЕТО ОБАЧЕ!МНОГО ЛЕНСО ДА КАЖЕТЕ ЕДНО КЛИШЕ И ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ Ч1Е СТЕ ПОМОГНАЛИ ПУУУ.
    Искам скайпа на другия депресант.

Голям фен

Re: Moderated:Какво мислите за подобен тип момче?

Цитирай Първоначално написано от Nowhere Man
    Какво бихте казали за момче,което

-За една година се е усмихвал 2 пъти общо
    -Постоянно намусен и гневен
    -Всички смятат за нищожество,той също се присъединява към мнението им
    -Не вярва на абсолютно никой
    -Не е докосвал момиче по какъвто и да е начин през живота си
    -Излиза само за да ходи на училище и да се връща от него
    -Няма нито един приятел,нито познат
    -Ежедневието му минава в спане и ядене

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!
    За такъв човек бих казала,че е смотан,с една дума.Или е преживял нещо,и от тогава е станал такъв затворен в себе си.Но ако не,не виждам смисъла на живота на такъв човек
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си