- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Какво мислите за подобен тип момче?
ах само да ми падне един такъв![]()
хахах,разсмя меПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ебавката беше добра,наистина.
социопат и потенциален убиец на бебета![]()
Честно казано не бих се занимава с такъв, а и надали мога да се влюбя в такова момче.Аз съм много усмихнат човек по принцип и хич не обичам постоянно намусените хора, на които светът им е крив.
Задай този въпрос на себе си, защото и ти си такъв/такава.Първоначално написано от Анонимко
ne bih si padnala po takuvprincipno samo purvite 2 reda mi stignaha.. nikoga ne bih trugnala s nqkoi koito se e usmihval kakto kaza ti "2 puti v godinata"
Горкото момче....просто може би му липсва внимание има нужда от малък прилив на самочувствие и всичко ще си доиде на мястото.....както казаха по горе не е лошо да почне да се усмихва повечко и да се занимава с нещо колективно а не да се затваря в себеси .....няма да е лошо някои да се захване с него да излизат заедно да му покаже че живота не е чак толкова гаден.....
НяМа ЛюБоВ,иМа СеКсУаЛнО пРиВлИчАнЕ!
НяМа ПрИяТеЛи,ИмА оБщИ ИнТеРеСи!
НяМа ЖиВоТ,ИмА СъЩеСтВуВаНе!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
DeAtH LeAvEs A HeArTaChE nO oNe CaN HeAl,LoVe LeAvEs A MeMoRy No OnE CaN sTeAl!
tva 6e e nqkoi kibik manqk po kompiutarni igri hahah sig nali????!?!? ebah tapaka 6te da e?
NqKaF si TaM :P
Има ли такъв човек?![]()
Странна работа ми се вижда. Как така да няма приятели?
Има ли такова положение? Аз лично не мога да си представя моя живот без приятели .... но сега говорим за теб. ЖИВЕЙ ЖИВОТА СИ!
Мога да ти препоръчам веднага да започнеш да живееш пълноценно живота си. Започни да излизаш, намери си приятели, запознай се с момичета, намери си хоби .... каквото се сетиш, но спри да бездействаш.
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
Аз съм си такъв по дяволите.И като гледам какви тъпотии пишете направо се среснах.
Идеята на темата беше-погледът на определено момиче със следните впечатления на даденото момче,а именно че си е създала тази представа за него.
Мнооогоо общи черти с депреснти имам и съм непрокомпаник.Амам вие пишете клишета и се правите на зли зубъри умрели.Аре да си го кажем-в тийнпроблем пишат само комплексари.
Значи визирашеше и друго-той какви надежди може да има с най-готините мадами в даскало.Е отговора е ясен от лкилометри,ама можехте да го излъжете поне малко.
Казвате да излиза и да се запознава?МИ с кой бе братя?Няма приятели,които да го запознаят с нови хора .Къде да отиде че да намери нови запознанства?много е лесно да говорите ама неможете нищо да кажете,защото сте по големи депресанти и от мен и от отрепкаата пуснала темата.
ПП аз съм отрепка.
НАчи поста и към двамата депресари, дет си мислят, че кат са на по 15-17 животът им няма смисъл и спира и тн.
Начи кат не моете си намерите приятели на живо ... има чатове бе, ма не да се правите на КАЗАНОВИ ІЮІ примерно, едва ли не ... ми говорете нормално....
Друго нещо ... тъпия спорт, толко ли ви е трудно да идете да потичате 200 метра или да направите 20 помпички в даскалото !? Или нееее, манджата на мама е най-добрата, не моем я обидим като не я излапаме цялата.
Друго нещо ... шибаните п****и дет налазват само големите чичковци ... било то със шкембета или дебели гуши, малки писалки или кфото и да е... ето бе , кинти, правете кинти, за да ви 'обичат' и 'уважават' .
И аз съм бил зле кат вас, даже мно по зле. .. . биеха ме по цял ден в даскало, без ник'ви приятели, без гаджета, без нищо... ама дръпнах... инат, самочувствие, външна промяна.. тфа е филма, ако не си го изиграете както си му е реда, си пуснете яката роля, няма кой за вас.
Ае мирВам .. со здраве, лек път, лека нощ , приятни сънища ииИииИ Т.н.!!!
оффффф просто и лесно ДА ПОЧНЕ ДА СЛУША МЕТЪЛ(тва ще го оправи мн бързо) хинт-метъла много надъхва!![]()
Как да си намери приятели?
Все едно чета за себе си![]()
Трябва да се свържем по някакъв начин, ето ти е-mail:
kiro89sf@abv.bg
пиши ми там и ще ти дам скайп.![]()
просто аз
emi ko da kaa .. osven iz4akai da stane6 19 godi6en ili pove4e,togava zapo4ni rabota seriozno i se zanimavai s neq.. i zabravi tezi ma4itelni 4-5 godini koito ti predstoqt..
Бих го помислила за много различен и бих искала да го опозная, защото сигурно би било интересно.
ne samo s tqh..spored men vaob6te sas vsi4kiПървоначално написано от Анонимко
14,на 19-ти правя 15.10. На колко си години?
65,176 см височинаСпане и ядене - колко кг си?
След като се сетя за множеството пребивания,псичхическия тормоз,голямото количество болести,2-те пневмонии и всички други неща се утешавам с мисълта,че може би аз съм така,за да може някой друг да живее нормално.Тва съществуване ли е ? ???
Не е споменат,но все пак играех по цял ден през ваканциите,но мисля да го намалявам,защото очите явно не изтърпяват.ами имам един приятел, който отговаря на това описание... почти де, с изключение на компютъра, който тук не е споменат
И какво точно представлява тя?Усмихнни се и погледни на живота от хубавата страна
Допреди известно време бях хлътнал по една,но...така да го кажа-гнева и депресията раз*баха любовта(или както искайте го наречете,аз не се сещам да синоним) и я разкараха за дълго време.Значи визирашеше и друго-той какви надежди може да има с най-готините мадами в даскало
Всеки има право да вярва каквото си иска.Има ли такъв човек? Eh? Странна работа ми се вижда
А какво мислиш,че съм бил аз?И аз съм бил зле кат вас, даже мно по зле. .. . биеха ме по цял ден в даскало, без ник'ви приятели, без гаджета, без нищо...
Ако модераторите искат-да заключат темата или пък да я оставят отключена-както те преценят..
Благодаря на всички,които писаха тук и лек ден.
Това горе бях аз.
Ела в клуба на отрепките.Имаме курабийки
ЕЕЕЕЕЕ изруд.Написал си поста в 4:30 сутринта-значи яко киснеш пред компа,значи нямаш приятвели с които да излезеш сутрин,което значи че си депресант и комплексар.Аз съм така наречения "втори депресант".Еми доволен съм от живота който живея и съм щастлив.Просто съм обграден от идиоти подобно на ботев.И Ботев е казал "Тежко,брате се живее между глупци неразбрани,душата ми в огън тлее са сърцето в клюти рани ".Това прави ли го депресант?Ти си комплекйсарПървоначално написано от BAYO
А аз съм на 12 пахахаххахаха .
СКоро стават 13.Няма и месец
А иначе изруди на тоя свят много.Но само изруд би казал че е най-зле от всички.
А аз съм щастлив...
Ами да вземе да види и хубавата страна на живота.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Виждаме я.Първоначално написано от Iv4eTy
ЕБА И КЛИШЕТО ОБАЧЕ!МНОГО ЛЕНСО ДА КАЖЕТЕ ЕДНО КЛИШЕ И ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ Ч1Е СТЕ ПОМОГНАЛИ ПУУУ.
Искам скайпа на другия депресант.
За такъв човек бих казала,че е смотан,с една дума.Или е преживял нещо,и от тогава е станал такъв затворен в себе си.Но ако не,не виждам смисъла на живота на такъв човекПървоначално написано от Nowhere Man
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!