- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Какво мислите за подобен тип момче?
Какво бихте казали за момче,което
-За една година се е усмихвал 2 пъти общо
-Постоянно намусен и гневен
-Всички смятат за нищожество,той също се присъединява към мнението им
-Не вярва на абсолютно никой
-Не е докосвал момиче по какъвто и да е начин през живота си
-Излиза само за да ходи на училище и да се връща от него
-Няма нито един приятел,нито познат
-Ежедневието му минава в спане и ядене
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
задръстеняк![]()
Nowhere Man това твоето описание ли е ?!
Ами ти още не си видял хубавата страна на живота...Мисля,че ти е време да го направиш
Ми какво да кажа - кофти ми е за такива хора.Никой не заслужава да бъде сам и да живее такъв живот![]()
Защо не опиташ да промениш начина си на живот?Най-важно,според мен,е да си намериш приятели - те са тези,които те крепят в трудни моменти и ти помагат винаги.Виж се с някой съученик на кафе или дори само да се поразходите,ако през годините не си имал възможност да се опознаеш с тях,сега имаш предостатъчно време.Захвани се с някакъв спорт,там също можеш да намериш приятели.Или пък си намери някакво хоби.Опитвай се да си запълваш времето с нещо.Може да се регистрираш във форума.Тук ще се разсейваш от твоите проблеми и ще можеш да помагаш на другите,можеш да намериш много приятели също така.Пък тва,че не си докосвал момиче ... има си време за всичко.Ще намериш подходящо момиче и ще си го пипаш по цял ден![]()
За тва,че не вярваш на никой - ами това не е толкова лошо.Смисъл не трябва да се доверяваш на всеки,но пък и на никой да не се доверяваш не е много хубаво ... ама най-добре си е май да не се доверяваш на никого,защото аз съм от хората,които много лесно се доверяват на почти непознати и после често съжалявам...
Ако си направиш регистрация,можеш да ми пишеш![]()
Успех и горе главата !![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
1. Чети книги, когато си сам![]()
2. Остави компютъра намира
3. Занимавай се със спорт (под това не разбирам задължително фитнес :P ), при това редовно. Нещо, което ти харесва. Много добър вариант са бойните спортове, бтв
4. Не им се плаши на момичетата. Казваш - от днес не ми пука от никого - и не даваш на абсолютно никого да те мачка. Отпуснеш ли се, дадеш ли на всеки наоколо да се отнася с теб като с нищожество - загубен си
5. Мразиш външния си вид? Промени го, ако толкова те тормози. Ако не той е причината - игнорирай го. Ефектът е в дефекта, първо, и второ - повечето неща могат да бъдат променени, ако си го поставиш за висша цел (което не ти препоръчвам)
6. Интереси нямаш ли? Ако имаш - развивай ги, без значение какво ще кажат по въпроса празноглавите девойки или надутите "пичове". С каквото и да се занимаваш, винаги ще има някой, който да се занимава със същото. Ако нямаш интереси - виж какво ти доставя удоволствие и тръгни оттам. Недей да мухлясваш.
7. Най, ама най-важното. Никога не определяй самочувствието си спрямо усреднената скала на общественото мнение. Щом си тук, значи имаш възможността да се радваш на живота. Не я захвърляй заради повърхностните впечатления на хора, които не те познават.
8. Не си погазвай себеуважението, за да намериш приятели. Такива приятели ще са временни познати. Бъди човек на място и може и да имаш късмет да намериш интересни хора, които няма да те използват.
9. Не си мисли, че хората с добър външен вид/популярност/живот без проблеми са по правило щастливи. Този форум е доказателство за противното.
10. На колко си години?
Всички до определена възраст са били такива, или поне част от това описание, което даваш.10. На колко си години?
Но с времето всичко се изменя и променя..
Че сам си е виновен за всичко.Явно сам го е решил,сам се е обрекъл на такъв живот.Първоначално написано от Nowhere Man
Усмивките - нима нищо не го радва?Нима дори на едно цветенце не може да се усмихне!Усмивките са важно нещо - сближават хората!
Гневен и намусен - човек трябва да се научи да сдържа гнева си - на никой не му е приятно човек,излъчващ само негативна енергия!!!
Мнението на др за нищожеството - мега тъпо.данък обществено мнение ли плащаш? свой мозък нямаш ли си че да се влияеш толкова мн от мнението на другите?
Вярата - ясно е че не само другите са ти виновни.опитай да повярваш - няма как да стане иначе!!
момичетата - не ядат хора.опитай,излизай повече,бъди по ведър и разговорлив,УСМИХНАТ - вс ще си дойде на мястото.не е толкова сложно.
за ходенето от даскало в къщи - пак ти си си виновен . оставай след даскало в двора,ходи някъде,ако щеш до някой ПС клуб..има толкова мн места.
Спане и ядене - колко кг си? Тва съществуване ли е ? ???
Виж сега - никой не може да ти помогне,ако сам не си помогнеш!!!!!!!!!!!!!Вземи се хвани за косата и се извади от водата преди да се удавиш!Прави вс противоположно на тва дето си го изредил горе.Вкарай си малко самочувствие,прави неща който са ти приятни/ОСВЕН МАНДЖАРЕНЕ И СПАНЕ/ .
Просто живей,не съществувай!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
шштт тихо ти тамПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Не обичам депресари.Първоначално написано от Nowhere Man
Възможно ли е да бъде по-красиво?
-За една година се е усмихвал 2 пъти общо
да се усмихва по-често,не е вредно![]()
-Постоянно намусен и гневен
да не се мръщи
-Всички смятат за нищожество,той също се присъединява към мнението им
ниско самочувствие
-Не вярва на абсолютно никой
=D> но баш пък на никой?
-Не е докосвал момиче по какъвто и да е начин през живота си
![]()
-Излиза само за да ходи на училище и да се връща от него
тъпа работа
-Няма нито един приятел,нито познат
![]()
-Ежедневието му минава в спане и ядене
да спи бе.....
и един ден като стане ще е изпуснал целия си живот
и ще се чуди:"Ко прайм ся"
П.П:Що няма радуууууст???
Явно сам си е втълпил, че не струва нищо. Просто трябва да си вдигне малко самочувствието и да разчупи черупката си. Със сигурност много скоро ще се отпусне.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Има ги и такива.Трябва да се отпусне малко,да намери приятели и да излиза по често.Да ходи на училище,но през междучасията да говори с някого,ане да рови в енциклопедията за допълнителна информация,която никого не интересува.Да бъде лъчезаре,а не да ходи като препикано мушкато...ако не харесва външният си вид,да го промени.Да се облече по начин,по който се харесва.Да има самочувствие!
Е за бога,какво мисля?
Мисля,че тези хора сами си го правят.Никой не им е виновен,че не са общителни и не знаят как да се държат с хората.Да взимат пример.Моя съученичка е много зле,но не е същата де.Тя,например,дойде тази година в училище и чака някой да дойде,да я хване под ръка и да я заведе да си говорят.Ми не става така.
Сори,че малко се отплеснах,но се въодушевих.![]()
За жалост броя на момчетата с такива проблеми нараства....
Какво мисля ли? Мисля че трябва да се вземе в ръце и да се усмихва по често, да се опита да погледне света с други очи! Да не си мисли че е нищожество, а да види че има нещо хубаво у него! Също така да не си дава описанието по форумите, а да излезе навън и да се усмихне , и да разбере че животът е такъв какъвто сам си го направи![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
4ovek si e vinoven sam za si4ko,koi kakto si go naprvai...6tom e izbral tozi na4in na jivot,ok za nego si e![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
бих казала, че е в пубертета и като излезе от там ще съжалява, че така си е пропилял времето в глупости.
pikanten e!!!Opredeleno bih iskala da razbera 6to za 4ovek se krie v nego vsu6tnost!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Първоначално написано от Nowhere Man
ами имам един приятел, който отговаря на това описание... почти де, с изключение на компютъра, който тук не е споменат... та като говоря с този човек и той започва да се гаври... но се гаври със себе си. Това му е супер странно...казах му го. Той каза, че така се пази от хората като ги отблъсква. Да, обаче аз съм си нахална ли го кажете, досаднали, добричка ли... но не спрях да общувам с него... говорих му... и то много... всичко. В последствие той сам взе да ме заговаря... и сега ми е супер приятно да говоря с него... не знам поради каква причина, но мисля че е защото аз съм единственото момиче с което той си общува... и споделя неща... неща, които е споделил само на мен... Чувствам се по специална за него... и съм му близък приятел. Хубаво е. И на него също.![]()
Лошото е, че като дете виждах нещата в по-красиви краски, а сега съм твърде реалист. как да стана същия, защо аз искам да живея истински? Дали е заради прекалено многото знания за нещата? Защото колкото по-малко знам за даден изпълнител например, толкова повече ми харесва - имам нуждата нещата да са леко загадъчни.
trqbva da bade optimist.ne vsi4ko v jivota e tajno,prosto posle 6te sajelqva 4e e propusnal nai-xubavite si godini
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
Пич няма да се претесняваш от нищо.Аз бях по същия начин от училище в нас ядене и на компа.Чувствах се самотен.Цаката е да почнеш да общуваш.Бъди по весел човек.Усмихвай се по често.Трябва да се раздаш на живота все пак е само един !!!
Просто си много депресирам.. Усмихнни се и погледни на живота от хубавата страна. Недей да бъдеш песимист във всяко отношение. Сигурна съм, че имаш проблеми, но все пак не забравяй, че всички имаме, а съм сигурна, че някой имат мн. повече от теб, но ги преудоляват!![]()
Дон'т уъри.. Би хеппи![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
za kvo vaob6te sa6testvuvat takiva neprokopsanici nekoi trqaa zeme gi izkoli i da naqde prasetata s tqh :P \/