- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- prbih si sama uhoto
of na4i napraih si vtora dupka ne bole6e s igla koqto pyrvo q dezinfikxirah sys zapalka i sega si slojih srebyrna obeca koqto sy6to dezinfikcirah sys zapalkata oba4 malko mi pari ina4e nqma 4erveno i tn normalno li e leko da mi pari i da go maja li s ne6to naprimer s krem4e
Толкова ли не моеш да прежалиш от 3 до 5 лева?!
Намажи я с кремче...ако не мине питай някой от ваще...
be moga ama nqmah tyrpenie![]()
nz no az kogato mi e vyzpalena dupkata na uhoto se maj a s rakiq za da go prochistq
za probivane na uho v doma6ni usloviq ne sam mn saglasna.ima si hora za tva ne6to.svalqi obicata po nqkolko 4asa na den dokato si s krema-da si po4ine uhoto,a ako sled sedmici pak ti pari kaji na va6ite i ako e nujno moje i na 4i4o doktor![]()
махай сребърната обица!!
Ти чувала ли си ,че когато се пробива ухо- обицата трябва да е или медицинска или златна??
Не сваляй обицата -аз направих тази грешка,да я сваля преди да минат 10 дена ......ииииии после трябваше със ОГРОМНИ мъки да я сложа!
Препоръчвам ти да изпълниш това ,че после да не съжеляваш за това ,което си направила!!
Върти обичката секи ден до 10 дена, и не слагай сребро да не се възпали
след десетия ден може вече.....може и след 6-тия ,ама ти препоръчвам 10-ти\
/
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Каква излагация!
1. Има си хора? Козметици? Защо коментираш неща, от които нямаш представа?
2. Ако нова обеца се свали, ще зарасне. И ако понечиш да я сложиш пак, ако успееш да го направиш, ще боли много и ще я разраняваш всеки път, когато го правиш! ОБЕЦАТА НЕ СЕ СВАЛЯ, ДОКАТО НЕ ЗАРАСНЕ ДУПКАТА!
3. Не се слага крем! Слагат се антибиотици и то не за повече от 10 дни - в началото.
4. Нормално е да И пари, след като е нагорещила обецата.
5. Обеците не се оправят за седмица. А и какво ще помогне лекарят?
6. От 3 до 5 лева? Боже! Пробивайте се в козметични салони...действайте...после обаче ще ви псувам, когато започнете с темите тук.
7. Пробиването в домашни условия не е толкова опасно. Аз нямам нито 1 пиърсинг, пробит в студио, 2 на ушите съм си правила сама. Но човек трябва да знае някои неща - да вземе ОБЕЦА ОТ МЕДИЦИНСКА СТОМАНА /т.н. "медицински обеци"/, да дезинфекцира със спирт, да се пробие не с игла за шиене, а с абокат...и след това ДА Я ПРОМИВА ВСЕКИ ДЕН!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Пробих си ухото за 3 лева преди година и ми няма нищо![]()
3 лв?? УжасПървоначално написано от Under_my_skin
аз за минимум 14-15....за 3 лв си представям кво ето обицата струва повече
nqmam ni6to zlatno nito na6te a pyk medicinska stomana da ne govorim ama kakto i da e ne me boli uhoto dobre si e mn li pre4i srebyrnata obeca![]()
зависи от ухото мацка.......1 моя приятелка така направи със среброто..и цялото и ухо беше възпалено!!Първоначално написано от Анонимко
За това не трябваше да бързаш
1 медицинска обица е средно -3-4 лв......
1 златна -малко повечко
ако имаше търпение......![]()
ееееееееее 100 теми се навъдиха за пиърсинг напоследък, ама кой да чете. Кфо злато бе женооооооооооооооо? Медицинска стомана или титан. НЕ ЗЛАТО. Толкова.Първоначално написано от Just_Be
Да дезинфекцираш със запалка - няма смисъл, щото се получават някфи шибани налепи по иглата и се 1 нищо не си дезинфекцирала. Хората са измислили 98% спирт за тая цел. В 100 теми го написах тфа ве деееба. тъпо племе.
Saatana vittu perkele hate crew!
напротив......и със злато се прави......... .........Първоначално написано от Boot
аве и аз знам малко не съм си дупчила ушите 1-път и не съм ти "женоооооооо"!!
![]()
НЕ се прави със злато.
Дреме ми дали си си дупчила ушите или не. НЕ СЕ ПРАВИ СЪС ЗЛАТО.
ти чувал ли си ,че златото е най-благородния метал? От него нищо не може да стане.....като толкова много разбираш не давай грешни съвети!Първоначално написано от Boot
А и точно сега сичко е по-добре от сребро...!!
na men za sega ni6tu mi nqma mejdudrugot srebroto vinagi mi e deistvalo super dobre i kogato imam rani4ka na uhoto kato si sloja srebro i se opraqПървоначално написано от Just_Be
![]()
А ти да си чувала в някое студио да слагат златни обеци? Щото аз не съм. Ноооо - ръгай ти злато в дупките се ми е тая. Само не давай тъпи съвети на останалите![]()
ами не в студиата неПървоначално написано от Boot
но доколкото разбрах тя си е продупчила сама ухото и 1 моя приятелка защото почна със сребро трябваше да си маха дупките
![]()
Аве що говориш без да четеш?????![]()
да ве...и аз съм си пробивала ухото сама...и то не един път...ма тфа за сребърната обица е пълна простотия...Първоначално написано от Just_Be
винаги когато се пробивам,то става с медицинска обица,след 5-10мин я мяхам и слагам сребърната...нищо ми няма![]()
нз за вас ма на мене нищо ми няма![]()
Ти изобщо следиш ли логиката?![]()
![]()
5-10 минПървоначално написано от ...emO_g1RL...
ти ме уби
![]()
![]()
оххххх боже тука сички сте се побъркалиаз ви казвам какво казват хората ,които дупчат ушите пък вие кот щете праете
![]()
кхх, значи много злобно трябва да са те излъгали.Първоначално написано от Just_Be
злато се не слага пък да става каквото ще... след пробиване винаги са ми слагали сребо и всичко си е ок. като малка носих златни обици, при това на вече стари дупки, и за няколко дена ми ебаха майката... представям си какво ще ме сполети, ако си сложа злато след пробиване. о.О пфф, да не говорим, че този метал е грозен на всичкото отгоре.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
съгласна съм че е грозенПървоначално написано от пор
за тва като ми ги продупчиха и 1-вите и 2-рите си носех медицинските и после сребро
![]()
emi ako mahna sq obecata nali sh mi zarastne dupkata do 1 sedmica i da otida da se probiq pri profesionalist tati kato zeme zaplata ??
е що изобщо ти трябва да я махаш...нали каза че нямаш проблеми?![]()