.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Guest

prbih si sama uhoto

of na4i napraih si vtora dupka ne bole6e s igla koqto pyrvo q dezinfikxirah sys zapalka i sega si slojih srebyrna obeca koqto sy6to dezinfikcirah sys zapalkata oba4 malko mi pari ina4e nqma 4erveno i tn normalno li e leko da mi pari i da go maja li s ne6to naprimer s krem4e

Толкова ли не моеш да прежалиш от 3 до 5 лева?!
    Намажи я с кремче...ако не мине питай някой от ваще...

Guest
    be moga ama nqmah tyrpenie

Guest
    nz no az kogato mi e vyzpalena dupkata na uhoto se maj a s rakiq za da go prochistq

Guest
    za probivane na uho v doma6ni usloviq ne sam mn saglasna.ima si hora za tva ne6to.svalqi obicata po nqkolko 4asa na den dokato si s krema-da si po4ine uhoto,a ako sled sedmici pak ti pari kaji na va6ite i ako e nujno moje i na 4i4o doktor

махай сребърната обица!!
    Ти чувала ли си ,че когато се пробива ухо- обицата трябва да е или медицинска или златна??
    Не сваляй обицата -аз направих тази грешка,да я сваля преди да минат 10 дена ......ииииии после трябваше със ОГРОМНИ мъки да я сложа!
    Препоръчвам ти да изпълниш това ,че после да не съжеляваш за това ,което си направила!!
    Върти обичката секи ден до 10 дена, и не слагай сребро да не се възпали
    след десетия ден може вече.....може и след 6-тия ,ама ти препоръчвам 10-ти
    \/

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za probivane na uho v doma6ni usloviq ne sam mn saglasna.ima si hora za tva ne6to.svalqi obicata po nqkolko 4asa na den dokato si s krema-da si po4ine uhoto,a ako sled sedmici pak ti pari kaji na va6ite i ako e nujno moje i na 4i4o doktor

Каква излагация!
    1. Има си хора? Козметици? Защо коментираш неща, от които нямаш представа?
    2. Ако нова обеца се свали, ще зарасне. И ако понечиш да я сложиш пак, ако успееш да го направиш, ще боли много и ще я разраняваш всеки път, когато го правиш! ОБЕЦАТА НЕ СЕ СВАЛЯ, ДОКАТО НЕ ЗАРАСНЕ ДУПКАТА!
    3. Не се слага крем! Слагат се антибиотици и то не за повече от 10 дни - в началото.
    4. Нормално е да И пари, след като е нагорещила обецата.
    5. Обеците не се оправят за седмица. А и какво ще помогне лекарят?
    6. От 3 до 5 лева? Боже! Пробивайте се в козметични салони...действайте...после обаче ще ви псувам, когато започнете с темите тук.
    7. Пробиването в домашни условия не е толкова опасно. Аз нямам нито 1 пиърсинг, пробит в студио, 2 на ушите съм си правила сама. Но човек трябва да знае някои неща - да вземе ОБЕЦА ОТ МЕДИЦИНСКА СТОМАНА /т.н. "медицински обеци"/, да дезинфекцира със спирт, да се пробие не с игла за шиене, а с абокат...и след това ДА Я ПРОМИВА ВСЕКИ ДЕН!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Пробих си ухото за 3 лева преди година и ми няма нищо

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Пробих си ухото за 3 лева преди година и ми няма нищо
    3 лв?? Ужас
    аз за минимум 14-15....за 3 лв си представям кво е то обицата струва повече

Guest
    nqmam ni6to zlatno nito na6te a pyk medicinska stomana da ne govorim ama kakto i da e ne me boli uhoto dobre si e mn li pre4i srebyrnata obeca

nqmam ni6to zlatno nito na6te a pyk medicinska stomana da ne govorim ama kakto i da e ne me boli uhoto dobre si e mn li pre4i srebyrnata obeca
    зависи от ухото мацка.......1 моя приятелка така направи със среброто..и цялото и ухо беше възпалено!!
    За това не трябваше да бързаш
    1 медицинска обица е средно -3-4 лв......
    1 златна -малко повечко
    ако имаше търпение......

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Just_Be

Ти чувала ли си ,че когато се пробива ухо- обицата трябва да е или медицинска или златна??
    \/
    ееееееееее 100 теми се навъдиха за пиърсинг напоследък, ама кой да чете. Кфо злато бе женооооооооооооооо? Медицинска стомана или титан. НЕ ЗЛАТО. Толкова.

Да дезинфекцираш със запалка - няма смисъл, щото се получават някфи шибани налепи по иглата и се 1 нищо не си дезинфекцирала. Хората са измислили 98% спирт за тая цел. В 100 теми го написах тфа ве деееба. тъпо племе.

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot

\/
    ееееееееее 100 теми се навъдиха за пиърсинг напоследък, ама кой да чете. Кфо злато бе женооооооооооооооо? Медицинска стомана или титан. НЕ ЗЛАТО. Толкова.

Да дезинфекцираш със запалка - няма смисъл, щото се получават някфи шибани налепи по иглата и се 1 нищо не си дезинфекцирала. Хората са измислили 98% спирт за тая цел. В 100 теми го написах тфа ве деееба. тъпо племе.
    напротив......и със злато се прави......... ......... аве и аз знам малко не съм си дупчила ушите 1-път и не съм ти "женоооооооо"!!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    НЕ се прави със злато.
    Дреме ми дали си си дупчила ушите или не. НЕ СЕ ПРАВИ СЪС ЗЛАТО.

НЕ се прави със злато.
    Дреме ми дали си си дупчила ушите или не. НЕ СЕ ПРАВИ СЪС ЗЛАТО.
    ти чувал ли си ,че златото е най-благородния метал? От него нищо не може да стане.....като толкова много разбираш не давай грешни съвети!
    А и точно сега сичко е по-добре от сребро...!!

Guest
    зависи от ухото мацка.......1 моя приятелка така направи със среброто..и цялото и ухо беше възпалено!!
    За това не трябваше да бързаш
    1 медицинска обица е средно -3-4 лв......
    1 златна -малко повечко
    ако имаше търпение......
    na men za sega ni6tu mi nqma mejdudrugot srebroto vinagi mi e deistvalo super dobre i kogato imam rani4ka na uhoto kato si sloja srebro i se opraq

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    А ти да си чувала в някое студио да слагат златни обеци? Щото аз не съм. Ноооо - ръгай ти злато в дупките се ми е тая. Само не давай тъпи съвети на останалите

А ти да си чувала в някое студио да слагат златни обеци? Щото аз не съм. Ноооо - ръгай ти злато в дупките се ми е тая. Само не давай тъпи съвети на останалите
    ами не в студиата не но доколкото разбрах тя си е продупчила сама ухото и 1 моя приятелка защото почна със сребро трябваше да си маха дупките
    Аве що говориш без да четеш?????

махай сребърната обица!!
    Не сваляй обицата -аз направих тази грешка,да я сваля преди да минат 10 дена ......ииииии после трябваше със ОГРОМНИ мъки да я сложа!
    Препоръчвам ти да изпълниш това ,че после да не съжеляваш за това ,което си направила!!
    \/
    да ве...и аз съм си пробивала ухото сама...и то не един път...ма тфа за сребърната обица е пълна простотия...
    винаги когато се пробивам,то става с медицинска обица,след 5-10мин я мяхам и слагам сребърната...нищо ми няма
    нз за вас ма на мене нищо ми няма

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ти изобщо следиш ли логиката?

Цитирай Първоначално написано от ...emO_g1RL...
    махай сребърната обица!!
    \/
    да ве...и аз съм си пробивала ухото сама...и то не един път...ма тфа за сребърната обица е пълна простотия...
    винаги когато се пробивам,то става с медицинска обица,след 5-10мин я мяхам и слагам сребърната...нищо ми няма
    нз за вас ма на мене нищо ми няма
    5-10 мин ти ме уби
    оххххх боже тука сички сте се побъркали аз ви казвам какво казват хората ,които дупчат ушите пък вие кот щете праете

аз ви казвам какво казват хората ,които дупчат ушите пък вие кот щете праете
    кхх, значи много злобно трябва да са те излъгали. злато се не слага пък да става каквото ще... след пробиване винаги са ми слагали сребо и всичко си е ок. като малка носих златни обици, при това на вече стари дупки, и за няколко дена ми ебаха майката... представям си какво ще ме сполети, ако си сложа злато след пробиване. о.О пфф, да не говорим, че този метал е грозен на всичкото отгоре.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от пор
    аз ви казвам какво казват хората ,които дупчат ушите пък вие кот щете праете
    кхх, значи много злобно трябва да са те излъгали. злато се не слага пък да става каквото ще... след пробиване винаги са ми слагали сребо и всичко си е ок. като малка носих златни обици, при това на вече стари дупки, и за няколко дена ми ебаха майката... представям си какво ще ме сполети, ако си сложа злато след пробиване. о.О пфф, да не говорим, че този метал е грозен на всичкото отгоре.
    съгласна съм че е грозен за тва като ми ги продупчиха и 1-вите и 2-рите си носех медицинските и после сребро

Guest
    emi ako mahna sq obecata nali sh mi zarastne dupkata do 1 sedmica i da otida da se probiq pri profesionalist tati kato zeme zaplata ??

е що изобщо ти трябва да я махаш...нали каза че нямаш проблеми?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си