.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emi ako mahna sq obecata nali sh mi zarastne dupkata do 1 sedmica i da otida da se probiq pri profesionalist tati kato zeme zaplata ??
    ама.ако нищо ти няма няма смисъл пак
    но и тва е вариант

Тъпи спорове. Който не разбира, да не коментира. Не ми дреме, че си си дупчила ухото при човек, който по цял ден прави маникюр. Троши си главата с този пистолет.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    не не тука се избихте още малко.Се 1 аз за сребро съм чувала че не се слага за злато не знам но по-добре ръждясал пирон от колкото сребро

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Тъпи спорове. Който не разбира, да не коментира. Не ми дреме, че си си дупчила ухото при човек, който по цял ден прави маникюр. Троши си главата с този пистолет.
    пхаххаа...в салона 1-та прави маникюр, другата прически 3-тата дупки ве.....
    Ти кат не знаиш тихо
    Аз ко да напрая ,че ти си решила да си спестиш ценните кинти и си ги пробила сама,и за тва не знаеш даже как е в салоните??
    С този пистолет глава не се троши сорри

Guest
    i az si probih sama oba4e s1s ne dezinfekcirana zna4ka i sq go maja s gentamicin mehlem i s1m s1s srebyrna obeca

Много добре знам, нарочно се изказах по този начин. Я виж задния край на обецата си, слагана с пистолет, колко е остър...след това си купи абокат и виж той колко е остър. Кое от двете разкъсва кожата - тъпото или острото?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    не не тука се избихте още малко.Се 1 аз за сребро съм чувала че не се слага за злато не знам но по-добре ръждясал пирон от колкото сребро
    6to

Много добре знам, нарочно се изказах по този начин. Я виж задния край на обецата си, слагана с пистолет, колко е остър...след това си купи абокат и виж той колко е остър. Кое от двете разкъсва кожата - тъпото или острото?
    нз дали тва мнение беше за мен ,но карай
    Аз не съм с обица слагана с пистолет........ за толкова време съм ги забутала некъде и съм си със сребърни спокойно.........
    !!!! А и не ми дреме,кое разкъсва.......аз ходя да ми пробият ушите и не ми трябва да знам!! Правя го защото не ми се пестят 14-20 лв

20 лева? За пробиване с пистолет...гениално. Иначе ако ще говориш с мен, няма да ми пишеш глупости. Все ми е едно с какви обеци си в момента.

Guest
    u6eto mi sa poduu ( i az mahnah obecata i kato se obyrna na lqvo i me boli tam na vrata pod uhoto

е нищо ти няма бе спокойно! Ще почакаш малко и ще ти мине

Guest
    няма страшно - случва се. преди време ми беше зараснала едната дупка на ухото и си я пробих наново сама, ама ей ме на, още съм жива. спокойно. само имай предвид, че ако почне да събира гной, ще трябва да промиваш честичко, отвара от смрадлика много помага, ако не ти се занимава с друго. пък и никой досега не е умрял от пробиване на ухо, нито са му окапали ушите, така че - RELAX.

Супер фен Аватара на rakiQ
    и аз така ......един ден превъртях и реших да си пробия ръкатаа......и с една дебела игла дето се шият кожи с нея сичко промих и после турих една обеца и така......... ЛУДАА съм

u6eto mi sa poduu ( i az mahnah obecata i kato se obyrna na lqvo i me boli tam na vrata pod uhoto
    Не си се грижила за нея най-вероятно. Така е, когато се прави от деца, които не знаят какво правят. Ако имаш рана на крака, няма ли да се грижиш за нея, за да се оправи?

Guest
    Не си се грижила за нея най-вероятно. Така е, когато се прави от деца, които не знаят какво правят. Ако имаш рана на крака, няма ли да се грижиш за нея, за да се оправи?
    права е! трябвало е да я промиваш и почистваш (без да махаш обецата) редовно!

Град
    your mind,your body and your soul
    obica ne se slaga s pistolet a zadaljitelno s abokat..nito na ushite oshte po-malko na drugi mesta po tqloto.ne se slaga i zlatna obica po princip nai-dobre e s titan.i e napuulno zadaljitelno da se majesh s razni spirtove za da nqma infekcii i da si bluskate glavite posle..kato ne znaete dostatachno za da se probiete v domashni uslovia nai-dobre otidete v nqkoe studio i podbiraite malko v koe shte se probiete. i kakto kaza death whore-zabravete gi teq kozmetichni saloni!
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

И к'во толкова като си си пробила сама ухото? Гешката ти е начина по който си го направила и това че не си се грижила след това за дупката- трябва да се промива както казаха по горе.
    И аз сама си пробивам ушите- все още съм жива и здрава- медицинските обеци + абокат = чиста работа. Боли много по малко отколкото с пистолета.
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Фен
    Град
    сф
    mani 4e ne si prejalila 3-5 lv,a i sa te e buz,zemi idi v nekoe stydio i prosto popitai dali si zasegnala nqkoq to4ka,az se probih na gru6tqla i teka napravih...ina4e si pari malko v na4aloto....are dano si ok

Цитирай Първоначално написано от shemetaa
    mani 4e ne si prejalila 3-5 lv,a i sa te e buz,zemi idi v nekoe stydio i prosto popitai dali si zasegnala nqkoq to4ka,az se probih na gru6tqla i teka napravih...ina4e si pari malko v na4aloto....are dano si ok
    Каква точка, бре? На ухото има много точки за акупунктура и акупресура, но за това няма как да получиш информация от пиърсър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си