- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- prbih si sama uhoto
ама.ако нищо ти няма няма смисъл пакПървоначално написано от Анонимко
но и тва е вариант![]()
Тъпи спорове. Който не разбира, да не коментира. Не ми дреме, че си си дупчила ухото при човек, който по цял ден прави маникюр. Троши си главата с този пистолет.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
![]()
не не тука се избихте още малко.Се 1 аз за сребро съм чувала че не се слага за злато не знам но по-добре ръждясал пирон от колкото сребро
![]()
пхаххаа...в салона 1-та прави маникюр, другата прически 3-тата дупки ве.....Първоначално написано от `Death`Whore``
Ти кат не знаиш тихо![]()
Аз ко да напрая ,че ти си решила да си спестиш ценните кинти и си ги пробила сама,и за тва не знаеш даже как е в салоните??
С този пистолет глава не се троши сорри![]()
i az si probih sama oba4e s1s ne dezinfekcirana zna4ka i sq go maja s gentamicin mehlem i s1m s1s srebyrna obeca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много добре знам, нарочно се изказах по този начин. Я виж задния край на обецата си, слагана с пистолет, колко е остър...след това си купи абокат и виж той колко е остър. Кое от двете разкъсва кожата - тъпото или острото?
6toПървоначално написано от find_m3
нз дали тва мнение беше за мен ,но карайПървоначално написано от `Death`Whore``
Аз не съм с обица слагана с пистолет........ за толкова време съм ги забутала некъде и съм си със сребърни спокойно.........
!!!! А и не ми дреме,кое разкъсва.......аз ходя да ми пробият ушите и не ми трябва да знам!! Правя го защото не ми се пестят 14-20 лв
20 лева? За пробиване с пистолет...гениално. Иначе ако ще говориш с мен, няма да ми пишеш глупости. Все ми е едно с какви обеци си в момента.
u6eto mi sa poduu( i az mahnah obecata i kato se obyrna na lqvo i me boli tam na vrata pod uhoto
няма страшно - случва се. преди време ми беше зараснала едната дупка на ухото и си я пробих наново сама, ама ей ме на, още съм жива. спокойно. само имай предвид, че ако почне да събира гной, ще трябва да промиваш честичко, отвара от смрадлика много помага, ако не ти се занимава с друго. пък и никой досега не е умрял от пробиване на ухо, нито са му окапали ушите, така че - RELAX.![]()
и аз така ......един ден превъртях и реших да си пробия ръкатаа......и с една дебела игла дето се шият кожи с нея сичко промих и после турих една обеца и така......... ЛУДАА съм
Не си се грижила за нея най-вероятно. Така е, когато се прави от деца, които не знаят какво правят. Ако имаш рана на крака, няма ли да се грижиш за нея, за да се оправи?Първоначално написано от Анонимко
права е! трябвало е да я промиваш и почистваш (без да махаш обецата) редовно!Първоначално написано от `Death`Whore``
obica ne se slaga s pistolet a zadaljitelno s abokat..nito na ushite oshte po-malko na drugi mesta po tqloto.ne se slaga i zlatna obica po princip nai-dobre e s titan.i e napuulno zadaljitelno da se majesh s razni spirtove za da nqma infekcii i da si bluskate glavite posle..kato ne znaete dostatachno za da se probiete v domashni uslovia nai-dobre otidete v nqkoe studio i podbiraite malko v koe shte se probiete. i kakto kaza death whore-zabravete gi teq kozmetichni saloni!
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
И к'во толкова като си си пробила сама ухото? Гешката ти е начина по който си го направила и това че не си се грижила след това за дупката- трябва да се промива както казаха по горе.
И аз сама си пробивам ушите- все още съм жива и здрава- медицинските обеци + абокат = чиста работа. Боли много по малко отколкото с пистолета.
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Каква точка, бре? На ухото има много точки за акупунктура и акупресура, но за това няма как да получиш информация от пиърсър.Първоначално написано от shemetaa