- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kak da napravq taka che nz
znachi neshto sum mn izpita v liceto kak da napravq ne buzite a oblasta okolo ochite i skulite da mi napulneqt taka da se kaje
=D> точно така а аз искам там да смъкнаПървоначално написано от thefreak
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
da no ako hapvam povechko nqma da li da se natrupa po krakaa dupeto koremcheto kak tochno po skulite da napulneqПървоначално написано от thefreak
Това може да ти каже само диетолог... А иначе... Защо не пробваш с грим да създадеш изкуствен обем там, където ти трябва?
edinstveniqt na4in e da se primiri6![]()
:P :P :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
От коя планета падашПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Я земи се поразрови в нета
![]()
Има си специални програми за напълняване,както и за отслабване.Те включват специален режим на хранене(от зависи количеството приемане на въглехидратите,белтъците и прочие).А естествено програмата включва и силови упражнения.Трай,бабо, за хубост
Най-добре отиди на диетолог.Той най-добри ще ти обясни и ще ти направи индивидоална програма според нуждите на организма ти.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
kakvo ot koq planeta padam maaaa tupo nuli choveka e pisal qj poveche kato ne e utochnil kakva hrana i az klazvam che ako qm poveche hte napulneq v krakata dupeto no ne i v liceto pone tva pri mene si e po nasledstvo I kakvo da se porazrovq v neta kak tochno mn si zle maПървоначално написано от ledenakrasota
Щом е кожата около очите, значи имаш нещо като уморен вид, освен да хапваш повече наблегни на витамините в плодовете и т.н. и предимно яж моркови, подобряват тена и го правят равномерен, сложи си грим и тн.Тфа с похапването-не съм чувала някой да е надебелял само около очите, а предполагам,че не искаш очите да са за сметка на тялото![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ох милата
Научи се да пишеш,пиши на кирилица,като всички нас и се научи къде да показваш лоши обноски
А колкото по темата дай повече информация
Трябваше да кажеш по-рано за това,че ти е по наследство
Най-добре както вече казах отиди на диетолог.Рисковано е да правиш неща свързани със здравето ти без да знаеш последиците.Успех
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
точно! хапването не е решение. Но иначе нямам идеи...сориПървоначално написано от Анонимко