.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Guest

kak da napravq taka che nz

znachi neshto sum mn izpita v liceto kak da napravq ne buzite a oblasta okolo ochite i skulite da mi napulneqt taka da se kaje

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Хапвай повечко.
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Хапвай повечко.
    =D> точно така а аз искам там да смъкна
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Хапвай повечко.
    da no ako hapvam povechko nqma da li da se natrupa po krakaa dupeto koremcheto kak tochno po skulite da napulneq

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Това може да ти каже само диетолог... А иначе... Защо не пробваш с грим да създадеш изкуствен обем там, където ти трябва?

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    edinstveniqt na4in e da se primiri6 :P :P :P
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хапвай повечко.
    da no ako hapvam povechko nqma da li da se natrupa po krakaa dupeto koremcheto kak tochno po skulite da napulneq
    От коя планета падаш Я земи се поразрови в нета Има си специални програми за напълняване,както и за отслабване.Те включват специален режим на хранене(от зависи количеството приемане на въглехидратите,белтъците и прочие).А естествено програмата включва и силови упражнения.Трай,бабо, за хубост Най-добре отиди на диетолог.Той най-добри ще ти обясни и ще ти направи индивидоална програма според нуждите на организма ти.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен
    Хапвай повечко.
    tova opredeleno 6te ima efekt ot nego no na kakva cena

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Хапвай повечко.
    От коя планета падаш Я земи се поразрови в нета Има си специални програми за напълняване,както и за отслабване.Те включват специален режим на хранене(от зависи количеството приемане на въглехидратите,белтъците и прочие).А естествено програмата включва и силови упражнения.Трай,бабо, за хубост Най-добре отиди на диетолог.Той най-добри ще ти обясни и ще ти направи индивидоална програма според нуждите на организма ти.
    kakvo ot koq planeta padam maaaa tupo nuli choveka e pisal qj poveche kato ne e utochnil kakva hrana i az klazvam che ako qm poveche hte napulneq v krakata dupeto no ne i v liceto pone tva pri mene si e po nasledstvo I kakvo da se porazrovq v neta kak tochno mn si zle ma

Повече от фен
    Щом е кожата около очите, значи имаш нещо като уморен вид, освен да хапваш повече наблегни на витамините в плодовете и т.н. и предимно яж моркови, подобряват тена и го правят равномерен, сложи си грим и тн.Тфа с похапването-не съм чувала някой да е надебелял само около очите, а предполагам,че не искаш очите да са за сметка на тялото

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Хапвай повечко.
    kakvo ot koq planeta padam maaaa tupo nuli choveka e pisal qj poveche kato ne e utochnil kakva hrana i az klazvam che ako qm poveche hte napulneq v krakata dupeto no ne i v liceto pone tva pri mene si e po nasledstvo I kakvo da se porazrovq v neta kak tochno mn si zle ma

Ох милата Научи се да пишеш,пиши на кирилица,като всички нас и се научи къде да показваш лоши обноски А колкото по темата дай повече информация Трябваше да кажеш по-рано за това,че ти е по наследство Най-добре както вече казах отиди на диетолог.Рисковано е да правиш неща свързани със здравето ти без да знаеш последиците.Успех
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Хапвай повечко.
    точно! хапването не е решение. Но иначе нямам идеи...сори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си