.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: epilatora i moreto

gost4e
    Guest

epilatora i moreto

da pi6at momi4eta koito imat epilatori.stava vapros za tova dali kogato ste na more i izpolzvate epilator tena Vi se maha? za6toto s epilira6t krem se maha i iskam da popitam dali i s epilator sa6to? mnogo 6te sam blagodarna ako mi otgovorite i sajalqvam 4e ne znam takiva elementarni ne6ta

Май не.Депилаторният крем действа химически на кожата и я избелва.Епилаторът изскубва косъмчетата и няма друго действие.
    On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Слънчево момиче
    Май не.Депилаторният крем действа химически на кожата и я избелва.Епилаторът изскубва косъмчетата и няма друго действие.
    aha taka e

ами то космите ако ги имаш за тен ,като си махнеш космите се вижда истинския тен тъй като те са чернички нали
    мисля ,че не те избелва епилатора..ама аз не мога да се престраша!! Ще опитам 1-во със кола маска

Az izpolzvam epilator i ne sum usetila da se maha tenut.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Не,не се маха тенът.Това са просто пинсетки,които те скубят.Няма никакъв друг ефект.

Guest
    mn vi blagodarq

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    С епилатор не,но мисля че с кола маска пада малко тена
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest

daaaam

s kola maskata celiq ten ''propada''

Град
    Over the hills and far away
    с епилатор не се маха
    крема избелва малко кошата заради някви хим съставки
    а с кола маска пада горния слой мъртви клетки и затова и тена намалява

аз ползвам епилатор и си имам тена. Не е избледнявал....сега съм много черна

Град
    Plovdiv
    Spokoino.Epilatora ne pravi nishto drugo osven da izkubva kosamchetata.Nqma obsolutno nikakva opastnost za tena ti.Znam go ot lichen opit!

Epilatoryt i epilira6tiqt krem sa mn razli4ni makar i da sa syzdadeni s edna i sy6ta cel ... pri kremyt se polu4ava leko izbelvane koeto razbira se ne e tolkova silno stiga da ne si s izkustven ten
    Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си