.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    UNDERWORLD

I LOVED YOU-REST IN PEACE

Iskam samo da spodelq makata si s vas
    Po4ina lubovta na jivota mi
    Ne znam kakvo da pravq naistina,4uvstvam se ujasno
    Vapreki,4e sme bili zaedno, az ne moga da spra da go obi4am
    Onzi den go vidqh kakto vinagi s golqta si usmivka....kazahme si zdrasti i tova e ...sno6ti po4ina....usmivkite na celiq grad gi nqma
    Gospodi,za6to
    Ta toi be6e edva na 22
    Hora,umiram.....cql den stoq i pla4a nad snimkata mu.....pripomnqm si hubavite momenti s nego i ne iskam da jiveq ve4e....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Съжалявам!
    ПП:Ако темата е истинска.

Много съжалявам за случилото се. В този момент думите нямат смисъл, но знай, че трябва да си силна. Надявам се скоро да се оправиш.
    Да почива в мир.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    UNDERWORLD
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Съжалявам!
    razbira se,4e e istinka moje li da se 6eguvam s takova ne6to
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от BlOOdE_RaYnE
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Съжалявам!
    razbira se,4e e istinka moje li da se 6eguvam s takova ne6to
    не,но тук има много измислени теми и да се чудиш на кое да вярваш

Съжалявам за това,което ти се е случило.Наистина,думите нямат смисъл,те не помагат.Болката ще отмине след много време,но само ти можеш да си помогнеш.Тъжно е,защото и аз изгубих мой съученик наскоро.Не е същото,но и на мен ми беше тъжно.Плаках,но стъпих на крака.Истината е,че ще ти е трудно,но ще го преодолееш.При всеки е различно,може а ти отнеме месец,два,дори години,но не се отчайваи.Хората идват и си отиват.Така е в живота.

Ясно ти беше пуснала анонимната тема във Вс тийн накуп.

Мила мойте съболезнования.Мога да кажа че съм го преживяла.
    Плачи,но не губи вяра в живота.Заради него си струва да продължиш да живееш!!!!!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Моите съболезвания ! Много съжалявам за това,което се е случило,макар,че не ви познавам.Стана ми някво много гадно,пък и като се поставя на твое място ....
    Поплачи си малко ... но после се осъзнай ... живота продължава,колкото и да ни е трудно ... Опитай се да го забравиш... знам,че това сега сигурно ти изглежда много трудно,че дори и не възможно,но се опитай... той няма да се върне ... а ти не можеш цял живот да плачеш за него ....
    Надявам се да намериш друг,който да обичаш още повече !
    Моите съболезвания още веднъж...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

kireto54
    Guest
    momi4e mnogo cujalqvam za tvoq priqtel. az ne cum ot nai umnite i za tfa 6te ti dam edin proct cuvet zapomni tvoq priqtel c nai hubavite mu 4erti i bai vajnoto zapomni go v curceto ci zavinagi,ina4e bolkata 6te ce zabravi no ne trebva da zabravq6 i cpomena za nego o6te 1 put cujalqvam ot mene Ivan Frencki- gr. Copot !!!!

Град
    Лапландия!?
    Милата ти найстиан е супер гадно да загубиш човек който обичаш и е била целият ти живот,но всъщност всички ще умрем все някога само че едни си тръгват по-рано от други за съжаление....

Това , което е станало е ужасно! Моите съболезнования. Няма да ти казвам ,че живота продължава ,защото ти го знаеш,пък и не мога да ти кажа да не плачеш и да бъдеш силна ,защото това за мен е невъзможно . След такава загуба може да не ти се живее , но повярвай ми рано или късно ще на мериш друг ,който да обичаш по същия начин , по който си обичала това момче (че дори и по-силно)!
    Сега можеш единствено да тъгуваш и да си спомняш всичко,което сте преживели заедно. Също така ще е хубаво ,ако потърсиш помощ и подкрепа у някоя приятелка...говори за това и ще го приемеш по-бързо!
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Голям фен
    Град
    на луната
    Моите съболезнования! Наистина думите са излишни в моменти като този! Освен да те гушна виртуално друго не мога да направя за теб
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Guest

Re: I LOVED YOU-REST IN PEACE

nedei da strada6...polza nqma....6te ti e adski trudno... ne moga da te posuvetvam da go zabravi6, za6toto i ti samata ne iska6.....Prosto zapazi v surceto si 4ast ot nego..4ast ot usmivkata mu...vseki put kogato ti e trudno i tejko se se6tai za nego...toi zavinagi 6te e s teb ne se sumnqvai v tova...Postarai se da preodolee6 bolkata i da otvori6 o4ite si za sveta otnovo...Sigurna sum 4e 6te se poqvi nqkoi,koito dostatu4no uspe6no 6te zaluje surceto ti....ne se predavai i ne se ostavqi tugata da te zavladee... Postarai se s te4enie na vremeto da se obru6ta6 kum spomenite vse po-rqdko...Nqkude tam toi te obi4a i 6te se radva da si 6tastliva

Град
    The Moon
    Моите съболезнования !!! Не знам какво да ти кажа,за да ти стане по-леко .... Както казаха другите - думите са безсилни в такъв момент

Мега фен Аватара на koalka
    Моите съболезнования.Това е ужасно, човека, когото най-много си обичал да си отиде.Но такъв е живота и понякога се случват такива неща.Може би с времето болката ще отмине, сега трябва да бъдеш силна и да се опиташ да продължиш живота си.Той би искал това.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Моите съболезвания ! Много съжалявам за това,което се е случило,макар,че не ви познавам.Стана ми някво много гадно,пък и като се поставя на твое място ....
    Поплачи си малко ... но после се осъзнай ... живота продължава,колкото и да ни е трудно ... Опитай се да го забравиш... знам,че това сега сигурно ти изглежда много трудно,че дори и не възможно,но се опитай... той няма да се върне ... а ти не можеш цял живот да плачеш за него ....
    Надявам се да намериш друг,който да обичаш още повече !
    Моите съболезвания още веднъж...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си