- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вагината ми е много странна
стига сте спорели ето малко инфо:
Влагалището (латински: vagina) (colpos) е входът към вътрешните полови органи при жената. То е мускулест тръбовиден орган с дължина около 8 см (макар и дължината да варира индивидуално). При полово сношение, както и при раждане, временно се удължава и разтяга. Вагината е еластична и в спокойно състояние нейните стени са събрани. При навлизането на обект във нея, тя приема формата му. Нейните стени са разтегливи и покрити с лигавица, по която има множество нервни окончания. Влагалището приема мъжкия полов член по време на половия акт. През него (влагалището) плодът преминава в края на вътреутробното си развитие. Входът на влагалището е затворен от нежна съединителнотъканна мембрана, по която има малки отвори. Тази мембрана се нарича девствена ципа (химен), тъй като обикновено се разкъсва при първия полов акт.
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
А на някой не му ли хрумна,че това МОЖЕ БИ е шийката на матката?
Не... Влагалището е поне 8 см дълго, а тя каза, че го усеща на 4. Ако ти можеш да си бръкнеш чак до шийката, повечето хора не могат...Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вместо да спорите "гостенката'' да се престраши да отиде на генеколог и да и се обясни точно какво е и дали е нормално
![]()
![]()
![]()
От изказванията й личи,че е малка-следователно е нормално да има по-малка вагина. А и стандартен размер за вагина няма. Защо да не е на 4? Да,тя се разширява,когато жената е възбудена,но ако си бърка,когато не е? Аз моята шийка си я стигам без проблем,защото имам много малка вагина.Първоначално написано от Schneeflocke
Т-т-ти си бъркаш д-д-до шийката??? Знаеш ли колко е опасно това? А не те ли боли???? А 4 см сигурно е на 8 годишните... А и... Кой ти каза, че това ти е шийката? Изобщо... Луда работа... Да си бърка до матката...Първоначално написано от Анонимко
![]()
za gorniq post:ne si razbrala macko ne6to
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ще ми обясниш ли какво не съм разбрала?Първоначално написано от bebito0o
Девойче,ядосваш ме.Да,бъркам си! Не виждам проблем да бъркам в Собствената си Вагина! Нека да изчакаме и друго мнение,защото ние двете явно няма да се разберем. Ще се радвам ако кремчето се обади,мисля че тя е доста компетентна. Твърдо съм убедена,че това НЕ Е химен.
![]()
Че кой е казал, че е химен. Още на първата страница изяснихме този въпрос... А вагина и матка са две различни неща. Просто не е възможно да си бръкнеш в матката... От анатомична гледна точка...
Имам предвид,че си стигам ДО шийката на матката ("Нещото,приличащо на главичка на пенис"),когато си бръкна във вагината. "Нещото,приличащо на главичка на пенис". Мисля,че всяко момиче може да стигне до там.Поне аз мога. Да,болезнено е малко,също когато се търка силно по време на секс.
Добре, предавам се. Не мислех, че аномалиите са толкова често срещани. Заблудена съм от общоприетата представа за женското тяло. Може и да си права. Но не всяко момиче стига до там. Просто е опасно и мозъкът не би трябвало да позволи толкова дълбоко проникване...Първоначално написано от Анонимко
Айде слушайте сега деца.Това до което стигаш е шийката на матката!!!Никви химени няма навътре във влагалището.Химена се намира на неговия вход.Момичето обяснява,че напипва нещо "като глава на пенис" Как по дяволите стените на влагалището и имат форма на глава на пенис спорид вас!?Няма никакъв проблем да си стига до шийката!
ako stigne do 6iikata na matkata s prust tva ozna4ava li 4e devstvenata cipa se e razkusala(samo s prust, bez polov kontakt)
Браво! - на твоята култура!
Браво! - на избора ти на момче, за първият ти път!
Браво! - че сте си резервирали час =)
ха сега де. Всека, ама наистина всяка жена може да стигне до шийката на матката. Как мислите докторите проверяват разкритието на родилките , може би си пъхат ръката до рамото?
Абсолютно вярно!Първоначално написано от Анонимко
Момче съм, но при всчиките момичета, с които съм бил, съм стигал безпроблемно, дори с пръст!
![]()
OK iskam da pomolq Adminite na foruma da iztriqt taq tema ! na4i moje li takiva bezmisleno tupi temi + mneniq v tqh izob6to da imat po4va !? nqk'vi izperkalii teenove deto si nqqt druga rabota osven po cql den da sedqt i da se divqt na genitaliite si izlivat mislovnite si tvoreniq tuk !!! to e pove4e ot tragi4no!
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Виш колко кандидати да ти помогнат целия пръст да буташ![]()
![]()
![]()
dobre de a koq po dqvolite e prokletata G to4kai kfo i az si burkam i si stigam do tam i kfo daje mi e priqtno
Интересно как жените пъхат тампони, след като за да не се чувства, тампонът трябва да влезе заедно с цял пръст. Излиза, че тампоните влизат в матката и че толкова голямо нещо може да влезе вътре?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Може би докторите имат уреди? Или заедно с пръста вкарват и линийка, за да го премерят?Първоначално написано от Анонимко
`Death`Whore``, аз вече се отказах... Май само ние двете не си бъркаме в матката... Сигурно нещо не ни е наред... Поне аз нямам главичка на пенис, която да се подава от матката... Другата седмица ще ида при гинеколожката да я питам дали да си присадя...
Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми като беше бременна с брат ми,никакви линийки не са й вкарвали!!!![]()
Това наистина ме разби. Уреди може и да имат,но линийки...
![]()
XA XA XA XA XA XA XA tui neshto xaxaxaxaaxxaxa![]()
![]()
![]()
Личи си колко са посещавали гинеколог. Гинекологът те разчеква с металното и бърка с разни неща - взема секрет например от шийката на матката. Но според тях гинеколозите си умират да бъркат с пръсти до матките на момичетата.
Възможно ли е да бъде по-красиво?