- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo ne e nared
Сигурно не си я предразположил или просто е била притеснена![]()
![]()
Everything happens for a reason..
az imah takuv proglem suthiq apsolutno i sled edna ve4er s neq q zarqzah
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
da ama to ne staa duma za edin ili dva puti da e bilo taka,to tova si e vseki putПървоначално написано от Ice
![]()
ako nqma6 kakvo da kaje6 po-dobre izob6to ne pi6i v temata!Първоначално написано от balgarianbg
Излижи я, поне тогава трябва да реагира ,ако пак не го направи спри рязко и я питай нея наиситан къде е проблемът, защото това не може да продължава още много.
ami ne misli6 li 4e si izbarzal malko sas zarqzvaneto ne vinagi ne6tata se polu4avat ot parviq put,ako o6te ne ste se bili opoznali dobre i ne ste bili sviknali edin na drug,sigurno e normalno da se darji takaПървоначално написано от jjjjjj6363
![]()
az to4no zaradi tova iz4akvah za6toto si misleh 4e o6te prosto se pritesnqva i s vremeto 6te se otpusne,6te svikne e ama na ni6to![]()
4udq se ve4e dali problema ne e v men ama tq kato ne mi kazva ni6to kak da razbera?
Mnogo q haresvam,mn dobre se razbirame ina4e,nito se karame nito ni6to,q e mn gotin 4ovek i az mn se privarzah kum neq,nz sega ne moga daq zareja samo zaradi tova,za6toto znam 4e i tq me obi4a i 6te strada,a az mn darja na neq i ne iskam da q naranqvam,iskam vsi4ko da e nared,ama toq sex ne vqrvi taka...![]()
![]()
![]()
da i tova pravq ama pak nqma nikakva reakciq pole kato q pitam kazva 4e i haresalo...Първоначално написано от shadow4e
![]()
zarqzah q i shtoto osetih 4e tova nqma da se promeni bqh sigoren 4e tq si e takava a ne mene takva ne mi trqbva to si li4eshe pri neq 4e e takva posle pak probvahme nqkolko puti( 5 puti oshte) i tq na seki put kazvashe da znaesh akvko sum ti namislela i gledashe s edin takuv pogled se edno shte me poburk no nishto stoeshesi kato opakovana kotika cigari na legloto
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Първоначално написано от jjjjjj6363
daaa mn lo6o i moita mai e takava,ama ne moga da q zareja,6toto kakto ve4e kazah imam 4uvstva kum neq i ne iskam da se otkazvam
[-o<